Отговори
# 285
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Добър ден и от мен!
Да почерпя днес моята майка и Йоана имат имен ден. Да са ми живи и здрави

Да се похваля -  най-накрая успяхме да бием Пентаксима на Никола! Само 6месеца закъсняхме   Laughing

Марина наистина трудно нещо е да споделиш за бременоста - когато и да решиш да го направиш ти пожелавам да го приемат леко.  Peace

krastavichka дано по-бързо се възстанови Габи!  Praynig Hug

# 286
Честит имен ден на всички именници!Да са здрави и много щастливи!
Да почерпя и аз за малкия Коки (абе нещо не мога да сложа снимки на тортата,дето ще ви черпя  Embarassed ) и затова  beer cook  Laughing

# 287
  • София
Честито на Деси. Да расте много здрав Фернандо.  bouquet
Честито на Маринка - леко бременеене и здраво бебче на финала.    bouquet
И накрая нали и Калоян е именник днес  - почерпка.

# 288
Привет момичета!Едва сега успях да влезна във форума!
Първо честита нова година!От сърце пожелавам много здраве и благословени дни на вас и вашите семейства!Мир,любов,късмет и хармония!
Честит рожден ден на всички пораснали декемврийчета!Да са здрави и безгрижни!
Честит имен ден на всички празнуващи на Йорданов и Иванов ден!Да са здрави и благословени!
Бързо оздравяване на всички болни!  bouquet
Честито бебче на бг Деси и честито на новата ни бремелинка Маринка!  bouquet  bouquet  bouquet

# 289
Здравейте мамчета и от нас.Честита нова година пожелавам на всички ни да сме здрави и дечицата много да ни радват.ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ КОИТО ОЧАКВАТ БЕБЕНЦА-пожелавам им много хубава ,спокойна бременност и по едно -две красиви бебенца на финала. Joy
И БОЛНИТЕ ДЕЧИЦА ПО БЪРЗО ДА ОЗДРАВЯВАТ  Praynig Hug

# 290
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Честит Рожден Ден и на най-малкото ни декемврийче Калоян!
Весело и щастливо детство и много здраве!

# 291
  • София
Нинка, благодаря.  Hug
Влизам да почерпя, нали останахме най-малкото, късно появило се декемврийче.  Laughing
Ето ни тортата http://kaloianradev.multiply.com/photos/album/23/23#photo=24
Почерпете се за здравето на моя Калоян.

# 292
  • Ямбол
Честит рожден ден на Калоянчо, да е жив и здрав и много да го слушате.
 Нинка мерси  Hug

# 293
  • На брега на реката
Жив и здрав да е Калоянчо! Много щастливо детство му желая и да бъде борбен и силен човек!!!   bouquet

# 294
Наистина замря темата... Sad
Аз тъкмо сега чета "новата" наредба за приема в детските градини във Варна.

# 295
Да се включа и аз:) Вики пак е болна с вечните сополи  Whistling ходи 4 дена на ясла и айде пак....

Карачевийска , каква е новата наредба,може ли да споделиш накратко?
А предполагам че повечето мами са се върналина работа и затова темата е позамряла..но пък да кажа че атмосферата в нея е много хубава и ми е мн приятно да ви чета и  пиша от време на време Heart Eyes

# 296
Честит имен на ден на Нинка!Да си жива и здрава и благословена!  bouquet  bouquet  bouquet

# 297
  • На брега на реката
И ние в строя с болните деца ooooh! 1 седмица вкъщи, 1 ден на ясла и пак сополите и кашлиците. пИсна ми! Не намерих качествен начин да му заздравя организма на дечко. Да се свършва със зимата и да си ходим пак голи, боси и здрави!
ЧИД на всички празнуващи днес! Здрави, щастливи и усмихнати!!!

# 298
Здравейте момичета,
Честита да ни е Новата Година и прекрасни празници на всички именници и рожденници!
Аз не съм се вясвала отдавна тук, но работата ме зграбчи с всичка сила  Tired

Pupinka и ние сме така, целия декември се лекувахме и Коко отиде абсолютно здрав на ясла и точно на 4-тия ден отново сополи и кашлица, ама аз забелязах последния ден 2 деца ги доведоха болни, на едното му висяха сополите до устата, а другото бухаше като магаре и майка му "учудено" го питаше защо така се е разкашлял  #Cussing out
Ми то при такъв коктейл от вируси в групата цял ден как да оцелее детето здраво...
Дано се оправят бързо децата и на мен зимата бързо ми омръзва, аз съм си топлолюбиво създание  Sunglasses

# 299
Здравейте ! Първо да честитя на Нинка рождения ден !

Нинка желая ти много здраве, щастие и сбъднати мечти ! Весел празник! Да те радват много твоите рожби!!!
 Tada newsm59 Tada

И Александър се разболя, макар че го спрях от ясла. Явно е неизбежно и боледуването, което за нас майките е доста ужасно. 4 месеца не беше боледувал, но се завъртя един вирус у дома и не му се размина. Сега се чудя след антибиотика какво да му давам, за да укрепне. Хайде да изчезва тази зима и нейните вируси  Whistling

Да ви кажа, случайно открих Ники във фейсбук, а близнаците Мартин и Йоанка са вълшебни!!!!
Много се радвам за семейството и  Hug

Общи условия

Активация на акаунт