Сърчицата мънички туптят, а АПРИЛските коремчета растат!

• 23 700
  • 723
  •   1
Отговори
# 90
jorjito ,да ти е жив и здрав именника,много да те радва и слушка!

Цитат
sweet_monii май и ти си от ранобудните мами,макар и по задължение  
Оххх,не питай...Ужасно много мразя да ставам рано,особено пък,ако е по задължение,ама няма как...Мога да търпя всичко,но ако не съм си доспала просто не съм аз...Безсънието ме побърква Sad
Mama Ivy ,щом таткото е сънувал момиче,значи ще имате момиче.Аз знам,че ако бащата сънува пола на бъдещото бебе,то такова ще е наистина бебето.Ама все пак не знам...Ехографа ще покаже,дано е това,което искате  Hug

# 91
Djulia аз ходя при д-р Карагьозян в МЦ в кичука той изражда в 2-ра градска и засега съм чувала добри отзиви за него ама общо взето такива неща като теглене , мерене на кръвно с  такива работи не му се занимава вика ме през 2седмици на ЖК и поне хубавото е че ме гледа на ехограф. На миналият преглед поисках да ми попълни листа за БХС и въобще не ме отрази прегледа ме и каза че бебо няма спина бифида и това е.  

# 92
petia47, аз не съм с ИКСИ, нито инвитро, но исках да ти споделя, че си правих кръвен тест на 4-дневно закъснение (било е горе-долу пак около 10-ти ден от зачеването, аз съм с по-късна овулация) и имах стойност 25, което си е ниско, но при мен бременността се разви нормално. Затова вярвайте и имайте надежда! Аз ще стискам палци  Hug

sweet_monii, мъжът ми с Ели я сънува момиче и ето я момиче, но сега сънува малкото момче  Rolling Eyes Но ще поживеем, ще видим  Wink

# 93
Привет в новата темичка. Тук мен сте ме писали първа бременност, а ми е четвърта. Също за отчета пола е момче.

# 94

Оххх,не питай...Ужасно много мразя да ставам рано,особено пък,ако е по задължение,ама няма как...Мога да търпя всичко,но ако не съм си доспала просто не съм аз...Безсънието ме побърква Sad
Mama Ivy ,щом таткото е сънувал момиче,значи ще имате момиче.Аз знам,че ако бащата сънува пола на бъдещото бебе,то такова ще е наистина бебето.Ама все пак не знам...Ехографа ще покаже,дано е това,което искате  Hug

Monii от твоите уста в божиите уши  Praynig И аз имам такова чувство, но не знам дали не го бъркам с желанието ми. Така или иначе още не мога да се настроя, ще видим, дано другата седмица се покаже.
 И аз съм така с недоспиването и безсънието, направо съм неадекватна като съм недоспала. Поради същата причина изкарах доста трудно първите 3 месеца със сина ми  ooooh!, а сега сигурно ще е още по-трудно. Но иначе пък няма да е интересно  Grinning

# 95
Хей Мони, ти с двете кукли щом се наспиваш, значи си добре. Благодаря за темата!
Аз тъкмо си вика ей колко малко ми остава дочета, а то нова тема с цели 7 стр. за дочитане  Shocked
За срещата в този уикенд ми пишете отсъствие. Мъжо е почивка този уикенд и ще сме си заедно... Wink Ще се отчета на следвщата!
Аз казах на шефката след 12-13 седмица, от суеверие си беше...Вече целия офис знае, без да го тръбя, добре ми дойде  Sunglasses Имам толкова отпуск да чистя, може би няма да мога целия да си го взема...
А аз си правих скрининга в Св. Петка, мисля, че и още 1-2 девойки и съм доволна. Не смятам, че има нещо смущаващо и съмнително в бъризната на резултатите. Моите също станаха много бързо- кръвните, но самия преглед беше подробен и съм доволна.
Честито на именниците!

# 96
  • Пловдив
Шаманката - благодаря за инфото, аз вече се записах за тази срещичка дето предстои в събота в Пловдив, нямам търпение вече да дойде  Whistling А попаднах и на интернет лекциите - е няма нещо по-полезно което да съм гледала скоро, особено за майки, които чакат първо бебче, страхотни сте!!!  Peace
Относно лекарите в Пловдив - за Карагьозян и аз бях чувала,че е добър но не го открих в ДКЦто в което ми казаха да го потърся, къде преглежда сега?! Странно но МЦ Кичук Париж не е ли това на ул "Георги Кондолов" - Ivelina1983 , моля сподели ако реша да отида на втори преглед освен на ЖК, че поне е в квартала и ще ми е близо, пък другата при която ходя все е заета и ми е далечко  ooooh!
Аз се чудя кога да казвам на колегите изобщо, при положение че не съм на работа, а и никой не е приритал дори да ме пита дали имам намерение да се връщам, което ме навежда на мисълта, че и така са си добре и не съм им особено нужна, особено с тези съкращения на кадрите и намалени заплати, така че се ориентирам да ги информирам чак когато им занеса болничния за 45то дни, живот и здраве, а и като си ги познавам предполагам иначе ще измислят някой неприятна изненада, та няма да им давам много възможности   Naughty
Днес иначе бяхме цял ден на разходка - при вас дъжд , ама при нас слънцеее, малкия му се зачервиха чак бузите, така го напекох  Joy Утре чакаме дъждовете и като се знам, че се затваряме вкъщи в такова време днес бяхме като не видели хубаво време  Whistling
Някой питаше за главоболието и болки ниско в корема - ами и аз съм така, но в моментите на прорязване пия Но шпа и като че ли преминават  Thinking Повече ме притеснява обаче непрекъснатото главоболие  #Crazy не виждам никакви признаци за скорошно намаляване а едвам издържам вече  Tired
Да не забравя да честитя на всички с уточнен вече пол- неизвестните около бебоците ни бавно се топят, нека са все повече приятно изненаданите  Hug
Хубава вечер момичета   Flutter и да сънувате малки сладки бебчета, че да се настройваме за април  baby_neutral

# 97
Цитат
Хей Мони, ти с двете кукли щом се наспиваш, значи си добре. Благодаря за темата!
Оххх,де да беше истинаааа LaughingВъобще не се наспивам и се чувствам като пребита вече втора седмица CryМного,ама много ми се спи,може и главоболието ми да е от това,че не си доспивам...Децата вечер заспиват към 10,аз докато се оправя то стане 11,сутрин ставам в 7 Tired,за да водя Ивон на градина,после като се върна и Бела се е събудила и аз чак на обяд,ако Бела заспи и аз с нея си лягам,преди я оставях на майка,а аз си лягах,но сега вече Бела се е лепнала за мен и не ме  оставя и за секунда ooooh!
А Ивон много кашля,казва,че я боли стомахчето и ми се струва,че има и температура,та сега съм й сложила термометър,пък да видим...С тея болести вече,направооооо ooooh! ooooh!

# 98
  • Бургас
Ох тея болести са лоша работа.Мони не даваш ли нещо профилактично,клеева,коластра,осцилококциум,вит.Ц,аз ги редувам и горе долу закърпваме положението.И да чукам на дърво на 2 пъти се опита да се разболее,но успях да стопирам хреми и кашлици още в началото.
Аз снощи излизах с колегите и добре се повеселихме,но сега дремя пред компа,а трябва да се приготвям за работа.
Ходих вчера на кардиолог и кръвното ми беше ОК,но си остава проблемна кардиограмата май ще трябва да се консултирам и с някой друг.
А тези лекари хич ги няма вика ми спираш сега хапчетата(не че съм ги пила,пазя диета и пия мляко с канела за сваляне на кръвното),а ако не се чувстваш добре вземаш едно хапченце и цял ден си го гризкаш по малко Shocked.Все едно солети ще ям.Луда работа.

# 99
Добро утро!

Елиа,давам витамин С,клеева тинктура също....Ама няма кой знае каква полза....Наистина по-малко боледуват,но си боледувт,явно имунната им система е по-слаба....не знам....
Днес ще ходим на лекар,че Ивон снощи не можа да спи,плака чак,че я боли стомаха и ушето....Температура имаше по едно време,ама нисичка 37,7,иначе не е имала повече....Само дано не е хванала гадния вирус,чеееее ooooh!

# 100
Добро утро !
тази нощ изкарах пак будна ,сега пък Александра болна ,кашля цяла нощ ,сополи ,ужас вече ми писна ,за капак и аз едно гърло ме боли ,следобед имаме час за лекар и двете  Praynigда се оправим ,че и аз всяка зима съм с гнойна ангина .
вчера си видях Бебо отново ,за сега всичко е ок ей ,което ме прави много щастлива  Grinning
другата седмица съм на БХС,дано и там всичко е шест.

# 101
Минавам само да ви видя на бързо .
Изчетох си едвам едвам.
Мързелувам си , че съм сама  Laughing
Не мога да готвя , че ми става зле още , от миризми и т.н.
А ако ям след 5 следобед , ми е много тежко на стомаха , подува ми се и повръщам ... а съм си гладна . Май като се замисля ... само сътрин ям .
За килограмите , за сега съм свалила само 2 кг , а предните пъти с по -10 бях .
Какво да пия за да не ми се подува стомаха , имах стомашен вирус и май още не ми се е възстановила чревната флора  newsm78

хубав ден

# 102
  • София
Момичета, д-р Марков е гост на Гала в "На кафе". Говори за ФМ и др. интересни за нас неща.

# 103
Добро утро, току що се наградих с едно фрешче и и искам да го споделя с вас.

За срещата вече се записах в темата и на ЛЛЛ лекцията на 14 ноември мисля да ходя.

Със здравето съм добре, но една колежка от вчера ми идва с температура и цял ден и говоря да си ходи и днес също и казах в очите, че така ще ни зарази всички, а тя обаче е голям инат. Няма да си отиде, а може да работи от вкъщи защото имаме достъп от личните си компютри  #2gunfire #2gunfire #2gunfire.   Овен е, а аз нещо не се разбирам с овните. Имам опит само със жени обаче и дано с бебо да е по-добре. Много ме е яд като се ядосвам за такива неща, обаче не мога просто.

Оставям ви, че пак ме подхванаха с офисните неволи.

# 104
  • София
Ох тея болести са лоша работа.Мони не даваш ли нещо профилактично,клеева,коластра,осцилококциум,вит.Ц,аз ги редувам и горе долу закърпваме положението.И да чукам на дърво на 2 пъти се опита да се разболее,но успях да стопирам хреми и кашлици още в началото.
Аз снощи излизах с колегите и добре се повеселихме,но сега дремя пред компа,а трябва да се приготвям за работа.
Ходих вчера на кардиолог и кръвното ми беше ОК,но си остава проблемна кардиограмата май ще трябва да се консултирам и с някой друг.
А тези лекари хич ги няма вика ми спираш сега хапчетата(не че съм ги пила,пазя диета и пия мляко с канела за сваляне на кръвното),а ако не се чувстваш добре вземаш едно хапченце и цял ден си го гризкаш по малко Shocked.Все едно солети ще ям.Луда работа.

Елиа, обезателно се консултирай с някой друг лекар. Аз имах малко проблеми с кръвното в 3-тия месец и си мислех, че така само при нужда мога да взимам хапчета, но при консултацията с кардиолог, той ми се накара и ми обясни, че не може така и при това положение ще навредя на бебето. Сега си пия редовно хапчетата и от тогава проблем не съм имала.

Общи условия

Активация на акаунт