Сърчицата мънички туптят, а АПРИЛските коремчета растат!

• 23 696
  • 723
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте отново, имам възможността да споделя цялата праграма за срещи и лекции за следващите месеци:)

Като част от съвместната инициатива на BG-Mamma и Ла Лече Лига България, искам да ви предоставя информация за лекциите и срещите, организирани или провеждани с подкрепата на Ла Лече Лига в различните градове на страната до края на м. Октомври и м. Ноември 2010 г.

Лекции
30 Октомври 2010, събота, 10:00 ч., гр. Варна, Майчин дом, ул. “Мир” No. 1 - лекция „Хранене на бременната и кърмачката. Захранване на бебето.”
6 Ноември 2010, събота, 10:00 ч., гр. Варна, Майчин дом, ул. “Мир” No. 1 - лекция „Често задавани въпроси”
14 Ноември 2010, събота, 11:00 ч., гр. София, кв. Редута, ул. “Плачковски манастир” № 12, “Тук - таме” - лекция „Преодоляване на често срещани трудности”
27 Ноември 2010, събота, 10:00 ч., гр. Варна, Майчин дом, ул. “Мир” No. 1 - лекция „Преодоляване на често срещани трудности”

Срещи
30 октомври 2010, събота, 10:30 ч., гр. Пловдив, (мястото ще се уточни по-късно) - Ла Лече Лига среща “С бебе вкъщи за празниците”
30 октомври 2010, събота, 11:00 ч., гр. Стара Загора, кафе-аперитив Камелия, ул. Руски № 56 - среща „Защо да кърмя?”
30 октомври 2010, събота, 11:00 ч., гр. Казанлък, Виенска сладкарница - среща "Отбиване на кърмачето"
03 Ноември 2010, сряда, 11:00 ч., гр. София, „Дом с крила”, кв. Красно село, ул. „Хайдушка гора” 28-30, ап.2А - среща „Пилатес за майки и бебета”
04 Ноември 2010, четвъртък, 17:30 ч., гр. Козлодуй, Сладкарница "Парфе", комплекс "Сони" - среща „Хранене на бременната и кърмачката. Захранване на бебето.”
06 ноември 2010, събота, 10:30 ч., гр. Пазарджик, Острова - Ла Лече Лига среща “Нощни грижи за бебето”
13 ноември 2010, събота, 10:00 ч., гр. Варна, Майчин дом, ул. “Мир” No. 1 - среща „Кърмене?! А защо? И как?”
15 ноември 2010, понеделник, 10:30 ч., гр. Сопот, бул. Иван Вазов 37 (до старата бензиностанция на Петрол с двете колонки, вътре в града) - Ла Лече Лига среща „АБВ на кърменето”
20 ноември 2010, събота, 10:00 ч., гр. Варна, Майчин дом, ул. “Мир” No. 1 - среща Бебето се роди: “Животът с новото бебе”
20 ноември 2010, събота, 10:30 ч., гр. Сливен, сладкарница Мустан - Ла Лече Лига среща „Работа и кърмене”
24 ноември 2010, сряда, 14:00 ч., гр. София, Детски клуб „Малко морско” - среща „Ритъм и рутина с бебето у дома”
27 ноември 2010, събота, 10:30 ч., гр. Пловдив, (мястото ще се уточни по-късно) - Ла Лече Лига среща “Честно ми кажи!” (за предизвикателствата, които майчинството ни отправя)
29 ноември 2010, понеделник, 10:30 ч., гр. Карлово, кафето на Обредния дом - Ла Лече Лига среща „Очаквания срещу реалност”
30 октомври 2010, събота, 11:00 ч., гр. Стара Загора, кафе-аперитив Камелия, ул. Руски № 56 - среща “Начало на кърменето. Първи дни с бебето.”

Срещите и лекциите са безплатни. Всеки, който има желание и възможност е добре дошъл. Информацията за тях както и друга интересна информация е публикувана в е-бюлетина на Ла Лече Лига, който може да бъде видян или изтеглен от страницата на ЛЛЛ. Надявам се да ви заинтригуват и бих се радвала, ако споделите отзиви и мнения   bouquet

# 76
m.mega благодаря ти за отговора.Малко ме успокои.Но  след първото ИКСИ се получи същото-хормона постепенно намаля и се разбра,че бременността е прекъснала.Ей от там идват притесненията ми.А този път поставиха две оплодени яйцеклетки,на 5тия ден от оплождането.Имахме огромна надежда(още има някаква,но...),че вече ще стане.

# 77
Здравейте,не съм ви чела,че нещо ми забива сайта...
Шаманката ,имам въпрос...От сутринта забелязах,че зърната ми са бели,ама много бели,а и много ме болят,най-вече при допир.На какво може да се дължи това? Rolling Eyes

# 78
Здравей те мами и аз съм за среща,само да кажете каде и кога! искам  да попитам защо ме няма в началото на темата.Някой ме е забравил newsm78

# 79
Честит празник на всички именици! Да са живи и здрави, да си носят името с гордост и да им върви по вода! Наздраве!    cheers
Сутринта ходих на БХС, минах си от реда, сега съм в чакане Praynig   Направих грешка, че отидох с майка ми и малкия, зашото тя ми заяви, че знаела къде точно се ходи и пр. Викам си-добре, айде да не споря с нея пак. Божеее, какъв кошмар! Не само че не знаеше къде отива, обърка ме поне 20 пъти, ами изпадна и в такава паника, разрева детето, цялата болница ни разбра. Както и да е, нямаше да е тя, ако не я разберат! Непрекъснато се тухка как съм шяла да ги гледам тез' 3 деца, кой да ми помагал, на тя ходела на работа...направо ме побърква с нейната паника.

# 80
  • София
Петя, кой ден от трансфера е днес и колко е ЧХГ-то? И на мен ми върнаха 2 на 5-ти ден, но само веднъж съм си пускала изследване на 10-тия ден. Не се отчайвайте. Трябва да вярвяш и да се надяваш   Praynig   Стискам палци и искрено ви пожелавам късмет   Hug   Сигурна съм, че много хора чакат това бебче   Hug 

# 81
Здравейте и честито на именника  Heart Eyes .
... се чувствам сякаш не съм бременна  Shocked
С миналата бременност постоянно се чувствах така, особено след като нямах никакви симптоми. Толкова се бях притеснила, че с бебето нещо може да не е наред, че всяка седмица тичах на ехограф да го проверявам  Crazy , луда работа, но напълно те разбирам. Аз мирясах чак когато започнах да го чувствам редовно как мърда. Сега го давам по-лежерно, но ако един ехограф ще те успокои, по-добре отиди. Когато ти си спокойна и бебето е спокойно  Hug

# 82
elradi вчера правиха теста.Тогава беше 10ти ден от трансфера.А стойностите на ЧХГто не зная.Когато се чуем ще я попитам,но не зная дали в САЩ се мери в същите параметри като в БГ.

П.с. Сега видях,че ми е писала.ЧХГто е 29 от необходимите 50 за този ден.Както предположих не се измерва като в Бг.

Последна редакция: вт, 26 окт 2010, 18:12 от petia47

# 83
Здравейте коремчета  bouquet

Само да се запиша и аз в новата тема - за Мони  smile3525

При мен няма нищо интересно, не влизам често (отдала съм се на тотално лентяйство) и имам да дочитам от старата тема доста неща май Simple Smile
Вече съм плюс 4кг и не знам до колко е добре, трябва да се движа повече, ама нещо не мога да се наканя да поспортувам...
Спането е леко предизвикателство последните дни и седмици - боли ме кръста и не мога да си намеря място. Вчера пък направих едно грандиозно чистене  1dishes newsm79 (много е гадно да се чистят две бани! ) и после ме болеше не само кръста, ами и около опашката, направо бях като схваната  #Shocked

Честит имен ден на имениците и много здраве и любов! Всичко друго се купува Wink

# 84
  • Червено знаме 11:)
Ехее,много сте писали,и много готине е новата темичка! Simple Smile
Ivelina1983,като те слушам,все едно говориш за лекаря и при който аз ходя,Ставрев-Селена.нито са ме мерили,нито теглили,нит окръвно мерено-незнам,а живот и здраве там ще раждам  newsm78
Ludi4ka дано второто БХС е добро Hug
mishella честити сини гащи newsm44

# 85
dr_tsveti , благодаря ти, успокоих се  Heart Eyes
От друга страна, ако има нещо нередно с дребният се съмнявам да не ме боли. Така, че чакам до следващата ни среща с него в четвъртък  Hug

# 86
Шаманката ,имам въпрос...От сутринта забелязах,че зърната ми са бели,ама много бели,а и много ме болят,най-вече при допир.На какво може да се дължи това? Rolling Eyes

sweet_monii, усещаш ли облекчение и порозовяване на зърното ако покриеш с нещо топло и сухо, длан, затоплена кърпа? При всички положения, най-добре се консултирай с АГ , който наблюдава бременността ти.

# 87
# 88

sweet_monii, усещаш ли облекчение и порозовяване на зърното ако покриеш с нещо топло и сухо, длан, затоплена кърпа? При всички положения, най-добре се консултирай с АГ , който наблюдава бременността ти.
Да,усещам Rolling EyesМного се притеснявам на какво се дължи това,май още утре ще се консултирам с АГ Confused
Момичета сега започвам да ви чета и коментирам,че нямах време до сега...

# 89
ох не мога да ви изчета,от вчера пак сте изписали света.и при нас е мрачно и гадно времето.бяхме тръгнали със сина ми до Хага и спукахме гумата на едното колело,после стигнахме до гарата и се оказа,че не мога да купя билети кеш,а не си носех картата и си се прибрахме по живо по здраво у дома Grinning.не ни било писано да се разходим днес.честито на всички празнуващи днес,именници и др.Мони темата е прекрасна отново.  newsm51 добре че днес си останах в къщи,че се преуморих тези дни,като съм си тук не слизам от колелото,ама май ще трябва да се кротна.

Общи условия

Активация на акаунт