Сърчицата мънички туптят, а АПРИЛските коремчета растат!

• 23 694
  • 723
  •   1
Отговори
# 60
# 61
 ThinkingДа попитам някоя от мамите знае ли дали може да се мие с лайка за бяло течение,понеже една приятелка,която е бременна ми каза,че се мила с лайка,но мен ме е малко страх. newsm03

# 62
nadeto25 позволено е да се миеш с лайка,но в никакъв случай да си правиш вагинални промивки,защото се отмива естествената среда и се създфават условия за проникване на бактерии,така че само външно  Hug

# 63
и честито за девойката Simple Smile

# 64
  • sofia
Здравейте в новата темичка и от мен!

Честит празник на всички именници!

Днес бях на ЖК, правих късния скрийнинг. Гледахме бебо, добре е, рита си, маха си, всичко му е в норма. Пол не можа да се види, но се надявам, че щом не се видяха тестиси и пишка - ще е девойка. Предполагам, че на ФМ след месец ще се разбере.

Лек ден ви желая, момичета!

# 65
Много ти благодаря миличка за отговора  bouquet newsm51

# 66
На мен ми каза,гинеколожката,че трябвало да се направи биохимичен скрининг,който не бил задължителен,но аз реших да не си правя,че не съм от София и само в Майчин дом се правил,а аз трябва с автобуса да пътувам да ме друса и с тролейбус,но и се притеснявам да пътувам,че в първите месеци имах малки проблеми,но слава богу всичко сега е наред.Но на 8.11.съм на ФМ,но незнам вече там за какво изследват,някой знае ли? newsm78

Последна редакция: вт, 26 окт 2010, 21:07 от nadeto25

# 67
За БХС не е необходимо да пътуваш до София.Можеш да я пратиш по куриер. Аз също не съм софиянка, но я пътувах до Мйчин дом и докато ми вземах кръвта, пристигаха много куриери. Важното е кръвта да бъде обработена по специален начин, и мерките на бебето да са взети в същия ден, в който изпращаш кръвта. Много куриери предлагат хладилни чанти или охладители. Най-добре звъни в Националната генетична лаборатория, за да ти обяснят за кръвта. От сайта им можеш да си разпечаташ формата за БХС - те са две, в зависимос в коя седмица си.. После можеш да си провериш резултата по Интернет по ЕГН.

# 68
  nadeto25, ФМ е т.нар. фетална морфология, т.е. подробно ехографско изследване на бебето- гръбначен стълб, нухална гънка, всички вътрешни органи, пръстчетата на ръцете и краката и т.н. Всъщност всяко ехографско изследване е ФМ, но при някои специалисти то е по-подробно. Дано съм била полезна   bouquet

# 69
Здравейте и от мен!Честито на всички празнуващи днес.Аз днес ходих на БХС, гледаха бебо ,взеха ми кръв,резултатите док каза че ще ми ги каже чак на 16.11 когато съм на ФМ.Надявам се всичко да е наред.Като ме гледа днес док каза че полът не се вижда,но иначе всичко с бебето е наред.И аз си го видях малкото човече,рита с краченца,подскача си.Много хубаво ми стана като гледах.Момичета искам да ви питам нещо.На формуляра за БХС видях че не са ми написали размера на нухалната транслуценция newsm78Не е ли задължително тя да се измери?

# 70
Здравейте, момичета. Незнам защо, но имам чувството, че коремът ми е спаднал.. Или може би защото миналата седмица дооста порасна и вече свикнах с пропорциите си, но въпреки това се чувствам сякаш не съм бременна  Shocked Може да се побърквам, но наистина се притеснявам дали всичко с дребния е наред.  ShockedВ четвъртък ще ходя при док, последния път беше преди 3 седмици.
Моля ви, споделете, имали ли сте или имате ли такова чувство и вие?
  bouquet

# 71
Честита нова тема!
И честит празник!  bouquet
Днес ходих на ЖК и направо останах очарована от отношението на докторката. Направо страхотна. И сестрата също!
Честно да си кажа, имах индикации, че със ЖК се занимават най-отегчените лелки. Това беше и причината да ги избягвам. Да не говорим, че в държавна болница не знам от кога не ми е стъпвал кракът.
За работодателя - не съм казала още, знаят 2-3 души, най-приближени. Биг Босът не знае  Blush. Засега коремът не ми личи, ако внимавам с тоалетите. Никой не е заподозрял нищо, защото минавам за леко напълняла, вследствие на спиране на цигарите Simple Smile) Blush Както и да е, предстои "казване-то", което малко ме притеснява и не ми дава мира.
Но:  Peace

# 72
 Здравейте!
                              Честит имен ден на всички празнуващи!

За срещата съм навита.Писах в темата.
На шефката казах веднага щом разбрах,а и нямаше как.Пуснах седмичен болничен,след това отпуските си изчиствам и после продължавам с болнични.Не са на кеф,но това е положението.
 И да се оплача.Вчера  кръвния тест на сестра ми е показал,че има бременност,но стойностите не са задоволително(по-ниски от необходимото).В четвъртък ще повторят теста,но аз се притеснявам,че тогава резултата ще е още по-нисък.Моля момичетата след ИКСИ или ивитро да си кажат мнението   Praynig
 Честито на всички с добри резултати и цветни памперси!

# 73
Здравейте момичета,
Ох, от миналата седмица не съм писала, а сякаш е минало толкова много време.
Честит ни именик, честит празник и на всичк други празнуващи и строители - да са живи, здрави, работливи  Party.
Момичета, аз просто си повръщам ужасно много  Sick... ... вчера сигурно, защото и времето беше хубавичко се чувствах перфектно и мислех, че всичко е минало доо... вечерта, днес сякаш наваксвам и за вчераа...а.а.а.аа.а.а.а.а.а.
Да ви споделя какви "лекари" си имаме - вчера мъжа ми си порязал ръката и отива в бърза помощ да го видят - чака 1 час без резултат и охраната го насочва към Исул.... отива - веднага го превързват - кръвта си тече.... и така до днес, той не може да си мърда ръката от болка и отива при нашата лекарка, която го изпраща веднага при хирург, защото ръката е за зашиване. Добре, че всичко е наред, но се чудя как е възможно да има тооооолкова некадърни лекари..... или може би не некадърни, но безхаберни.
Та сега, гледам да се стягам като сме заедно, че и на него не му е лесно, а малката не пита кой как е - иска си грижите и вниманието  Simple Smile.
Мисля Надето пита за бяло течение, ако е слабо помага Lactacid, на основата на млечна киселина е, която намалява при бременност, а ако не помогне проверка при доки.
Аз още незнам с какъв цвят ще сме, но ако сравнявам двете бремености ще е момче - първия път с принцеската имах безсъние, сега сууупер ми се спи, бях супер активна, сега си налагам да намеря някаква активност някъде си....и мнооого други разлики и хранене, и поведение, но спирам, че пак се разписах много  Hug

# 74
petia47на мен кръвния резултат в началото на бременноста ми беше 1300 но след това спадна,понеже ми бяха върнали три ембриона но в последствие двата не се развиха и за това така ми спаднаха резултатите.Не се притеснявай всичко ще бъде наред Peace

Общи условия

Активация на акаунт