Сърчицата мънички туптят, а АПРИЛските коремчета растат!

• 23 689
  • 723
  •   1
Отговори
# 45
  • Бургас/Пз
Аз също съм за срещичка в Бургас, хайде майчета давайте за се организираме!

# 46
Е много хубаво Wink, съгласна съм и аз за събота ако искате, и може около обяд в уго или в дон домат, където решите можем да се обадим. Но наистина е добре в центъра. Аз за съжаление не разполагам с много време за организация, но ще се опитам да разгледам за подходящо място и ще ви пиша. само трябва да знам за колко човека да запазим. Ако искате да фиксираме един час- удобен за всички - например 12- 12.30 и аз ще потърся къде и ще ви изпратя варианти ? Ако някои има желание да се включи в организацията ще се радвам много Wink

# 47
Ще питам и една приятелка къде се провеждат тяхните срещи на майките за идеа

# 48
Mama_lia, moraine вече предложи място и време, ако ти е удобно, най-добре да не предлагаме много различни възможности. Аз честно казано предпочитам 16:30, т.к. както казах си поспивам и още повече в събота  е заедно с либето Simple Smile
както каза moraine, която дойде първа да изпъчи тумбака за ориентир  newsm62

# 49
  • Бургас
Ами давайте да се организираме и да се преброим.Аз съм за през седмицата,почивните дни са ми напълно ангажирани със семейството и немога да ги лиша от себе си,.Ако ви е удобно в петък в 18и30,че ако окъснеем после е почивен ден.
Предложения за заведения от мен: "Хепи',"Маската","Джърси" това са по-малко задимените за които се сещам.

marmaladd аз съм съвършенно спокойна,чак нетипично за мен и по принцип съм поспалана,но този път какво ми става незнам,а за сенките под очите открих коректора на Гарние засега действа много добре.

# 50
За Бургаската среща- аз съм "за" предложението на Елиа за 18.30 в петък - ако искате да е на 5 ти или 12 ти ноември, а за заведението лесно - аз нямам претенции Simple Smile а и няма да сме много от бургас, така че предварителна резервация няма нужда - просто е необходимо тук да видим ориентировъчната бройка за да знаем като отидем на колко голяма маса да седнем Simple Smile

# 51
Сега за да не стане объркване пускам тема: Среща на софийските априлски мами 2011

Тези от Бургас, съветвам ви и вие да си пуснете една в подфорума Календар на събитията, за да стане организацията по-лесна  Hug

# 52
  • Бургас
Пуснах темичка http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=536308.0.Давайте да се организираме.

# 53
  • Варна
Да не ви изтърва-ще се отчитам после:)

# 54
ок, аз лично предпочитам по-ранан час, ако ви е удобно, защото правим ремонт и следобедите са ми доста ангажирани, за това ако искате малко по-раничко към 3.30? за да имаме време да се съберем до 4 и поне час два за кафенце. Иначе мястото е ок.

# 55
А по-поспаливите могат да дойдат направо там

# 56
Честит празник на именниците   bouquet

# 57
  • София
Здравейте  и от мен!! Отдавна не съм се появявала, но го бях ударила на разходки в хубавото време   Grinning
Честит имен ден на всички, които празнуват днес   Gift
Аз добре си спя, като изключим няколкото събуждания през нощта, но пак си заспивам. По-скоро ме мъчи главоболието и тези подпирания ниско долу в корема. От матката ли е, органите ли се наместват на несвойствени места   newsm78  Дано е нормално, другото не е толкова важно!! Ако и други имат такива оплаквания да си кажат, та да се успокоя!!!
Хубав ден на всички   Hug

# 58
  • Plovdiv - Thessaloniki
Здравейте и от мен в новата темичка!
Поздрави за Мони и за творчеството и! Дано се множат бързо момиченцата и момченцата!  smile3525
Радвам се и малко завиждам за софийската и бургаската срещи, ние чужбинските майки няма как да се съберем.  Crossing Arms
Аз да се оплача, че съм болна, явно вируса дето изкара мъжа ми е прихванал и мен, настинка, нос течащ, но дано се оправя бързо, за да съм на линия отново.
Да не забравя Честит празник на малкия Димитър и на всички празнуващи днес!  newsm67
Вчера си купих сутиен за бременни от Mothercare, дали ще има полза  newsm78
Засега спя нормално, само дето ставам до тоалетна през нощта, иначе някои дни ми се спи повече, други не, различно...
Това от мен, приятен Ви ден!  bouquet

# 59
 newsm10  bouquetСтрахотна темичка,здравейт на всички мами,днес съм много щастлива понеже ходих при гинеколожката и ми каза,че всичко е наред с бебо и най-важното чакаме малка сладурана. pregnant

Общи условия

Активация на акаунт