Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 4 част

• 101 379
  • 1 786
  •   1
Отговори
# 1 410
Не!
Успех с раждането!  Peace
Жалко! Все се надявах нещо да се е променило! hahaha Мерси!

# 1 411
Благодаря за списъчето, Gossip girl  Hug.

# 1 412
днес на моя мъж сестра му ми каза за др.белкин само лоши неща които чула от колежката и т.н. и незнам какво да правя момичета  Shocked  и с тези смъртни случаи които по телевизията ги вътрят постоянно.... ужасно много ме е страх  Shocked как да разбера дали е добър наистина ?

# 1 413
mististyle, трябваше да проучиш това нещо преди да платиш за избор на екип.  Rolling Eyes
Сега можеш ли направиш нещо, ако се окаже че по-скоро си е сбъркал професията?
Напиши в гугъл "Д-р Белкин" и ще ти излезне някое и друго мнение.

# 1 414
  • София
Този д-р Белкин не е ли син на д-р Шишенкова?

# 1 415
Този д-р Белкин не е ли син на д-р Шишенкова?

Дано не е!  smile3557

# 1 416
като прочета името д-р Шишенкова и ми настръхва косата  smile3511

# 1 417
коя е тази докторка??? направих го пуснах му името в търсачката и само хубави неща пише за него,не прочетох нищо лошо... объркана съм много  Shocked

# 1 418
  • София
"Д-р" Шишенкова е една дърта невъзпитана грубиянка, която не знам как изобщо я държат на работа. Който я е посетил след това горчиво е съжалявал. В моя случай бремеността приключи неуспешно в края на втория месец  Confused Дори и така да е било писано да стане, нищо не оправдава нейната небрежност и неангажираност, също и грубиянските прегледи.

# 1 419
  • София
Аз се следих по здр.каса при Шишенкова. Нищо лошо не ми е направила, но пък и аз съм нямала никакви оплаквания. Наистина е неангажирана или поне дава вид, че не я вълнува особено пациента. Аз паралелно си ходех и при друг лекар, на частно.
Тогава четох някъде (или някой ми каза, не помня вече) че тя не изражда вече и препраща пациентите си за раждане при сина си. Поради някаква причина името Белкин ми се върти в главата.
mististyle Не съм сигурна че наистина д-р Белкин е неин син. Сега прочетох по-напред че си го избрала за раждането и съжалих, че изобщо отворих въпроса! Дори и да е неин син, това не го прави лош лекар. Щом има добри отзиви - не се притеснявай. Ако ще те успокои, може да го питаш дали и е син.
Леко раждане и не се шашкай!   bouquet

# 1 420
Това,което аз знам е,че сина на въпросната "лекарка" се казва Бечев Peace Не е гореспоменатия лекар Peace

# 1 421
явно моя д-р белкин са го объркали с тоя д-р бечев,че досега четох ужасяващи неща за бечев писани от майки.... а за моя белкин само хубави и се успокоих доста  Rolling Eyes

# 1 422
  • София
Точно така синът на д-р Шишенкова е д-р Бечев, няма нищо общо с д-р Белкин, казвам го със сигурност защото съм работила там. Стават ужасни неща тези дни наистина, но няма как да се предпазим на 100%, хубаво е да имаме колкото се може повече информация за доктора който искаме да изберем.

# 1 423
Точно така синът на д-р Шишенкова е д-р Бечев, няма нищо общо с д-р Белкин, казвам го със сигурност защото съм работила там. Стават ужасни неща тези дни наистина, но няма как да се предпазим на 100%, хубаво е да имаме колкото се може повече информация за доктора който искаме да изберем.
   а познаваш ли д-р белкин? и можеш ли да ми кажеш повече за него?

# 1 424
  • София
Ами аз ти отговорих преди няколко страници че той беше втори оператор на моето секцио, аз съм с добри впечатления от него, но това си е мое мнение. Най- добре се срещни с него преди раждането за да придобиеш някакво впечатление, кой каквото и да ти говори важно е как ти ги усещаш нещата и дали имаш доверие на доктора.

Общи условия

Активация на акаунт