Забранена любов - тема 3

• 30 300
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Абе, като цяло серията ми беше малко скучна. Чудя се кой ли би имал интерес да купи акциите от КП? Ако е Румен, защо продаде своите си на Борис? Ако е друг, кой ще е той? Да не е котката или Атанасов?
Mr. Green Котката е.

# 556
Стойо: "Тя е котката, аз съм Маймуната. Ти кой си? Мартин никой?"
Просто с глас съм се смяла  Mr. Green Joy

# 557
Стойо: "Тя е котката, аз съм Маймуната. Ти кой си? Мартин никой?"
Просто с глас съм се смяла  Mr. Green Joy
Даа,и физиономията му беше велика.....Надка защо се излага така? Щяла да идва да чисти и да готви....Ана добре се нареди,само това й липсваше.А Елица все повече ме дразни с явната си незаинтересованост от бебето.

# 558
Всички са аматьори пред Ивайло Герасков!
много хубаво играе!
Да, и Маймуната , не знам името на актьора.

# 559
  • с/у ОколоМръсТното
няма да произведе нови бебета Ана, тъй ли?  Thinking
Хм...  Rolling Eyes
Mr. Green Закога!?

за бъдещите серии  Joy

Моята щерка: "Уф, във всички сериали все някоя забременява  Crossing Arms ".

И сега Аната какво ще го прави туй "чудо" в нея?

# 560
Ще роди и ще го връчи на Димитър! newsm62

# 561
А Елица все повече ме дразни с явната си незаинтересованост от бебето.

И мен това ме побърква, все при Явор, все при Явор, пък лелката ще й гледа бебето  Twisted Evil

Анонсите за довечера:
Ще видим още има ли шанс за един закоравял комарджия:
"Проблемите ни не бяха никак обикновени. Светльо е пристрастен към хазарта."

и

Тази вечер в "Забранена любов" ще видим има ли начин да се излекува отчаянието:
"Как да те оставя? Ти си моето бебе."
"Просто излез. Не ми се слуша нищо... Искам да ме оставите на мира. Не ми се живее вече."

# 562
"Ти отивай на лов, а аз съм inlove  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 563
  • гр. София
Може ли някой да ми каже защо Елица е толкова депресирана и защо Явор се настани да живее в тази квартира Rolling Eyes

# 564
Може ли някой да ми каже защо Елица е толкова депресирана и защо Явор се настани да живее в тази квартира Rolling Eyes
Явор избяга от Елица, а тя е депресирана, защото не знае къде е той и знае, че няма да го види вече. И че той не иска да я вижда също. А не знае причината.   

# 565
  • Варна
Какво каза Марина на Светльо накрая, че я погледна така?
Малкия изплака и не чух.

# 566
  • София

Явор "избяга" от Елица, защото сънува еротични сънища (или по-скоро "любовни сънища") с нея. Нанесе се в квартирата, защото тя ходеше у тях да го търси, а той не иска да я вижда, за да не провокира сънищата си. Помоли Митето да й каже, че не знае къде е и че и на него не му вдига телефона, нещо такова.
Елица не се беше чувала Явор няколко дни, той не й вдигал - така каза на Митето, когато се изтърси у тях да го търси, а Митето й каза, че и той не знае нищо за него, изнесъл се и толкова. И тя се депресира Whistling

Ох, извинявай, не видях, че Слаш ти е отговорила - голяма съм блейка  Embarassed

Марина все-повече ме дразни с поведението си    Crossing Arms

# 567
Марина много дразни наистина. Защо не гледа собствения си живот и Андрейчо?

А Митето за много оригинален ли се мисли? Не стига, че изнасили Ана ами и изненадан  ooooh!
За нейно съжаление обаче номерът й пред Борис не мина и той устоя на изкушението да бъде с хубава жена като нея  Crazy

# 568
Ана беше намислила да припише бебето, че е от Борис, ама не стана.

# 569
Борис се държи много лошо с Ана и е крайно време тя да го отреже.
А Елица, направо не мога да гледам сцените с нея   ooooh! Такова тръшкане за този Явор и хич да не си погледне детето, ужасна е

Общи условия

Активация на акаунт