Забранена любов - тема 3

• 30 122
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Изкефи ме Маймуната как стана на крака като му се обади бабчето. Само дето не козирува  Mr. Green
За Светльо и Надето отново се съгласявам. В момента са ми най-смотаната двойка в сериала. А пък той сега й замаза очичките с цуни-гуни и...  Sick

# 646
Надето може да е много наивна, но много сериозно се съмнява във Светльо и му го каза. А той егати профана и лъжец, да прокобва здравето на собственото си дете, че е болно и се нуждае от скъпо лечение и заема пари от Емилия...

# 647
Не е детето на Светльо. Рая е бившата му съпруга. Пак нищо не се случи,докога.......

# 648
  • Бургас
Надето може да е много наивна, но много сериозно се съмнява във Светльо и му го каза. А той егати профана и лъжец, да прокобва здравето на собственото си дете, че е болно и се нуждае от скъпо лечение и заема пари от Емилия...
Не дете, а бившата му съпруга.  Peace

# 649
Pagocт, благодаря ти!

# 650
Няма го във вбокса ..

# 651
# 652
Ева яко оправя Марто, чак ме кефи. Добре, че Елица и Крис заминаха за Италия. И Сиса вече не я дават... Дразнителите прогресивно намаляват. Laughing Mr. Green

# 653
Андро дали ще свие касетата

# 654
Ще е мноооого тъп ако го направи , не че до сега е блеснал с особен ум де Rolling Eyes Аз не виждам причина дори да е в него записа да го дава на Казаков, а и Казаков малко глупаво подходи, Андрей можеше наистина да не знае за записа, пък той му дава коз и на него срещу себе си.
 А появата на Юри на кръщенето също ми се видя безсмислена, за какво отиде и то отдалече да си кимнат и хайде чао. Какво спечели Юри от това не ми е много ясно , че се натискаше толкова да присъства newsm78.

# 655
Ако Андрей свие касетата, ще е много глупаво да предаде отново близките си и супер тъпо ако я даде на Казаков. Ама колко акъл да има едно ченге, че да иска това от Андрей  Joy Joy Joy

# 656

Като едното нищо  Crazy

# 657
Аз пък не мога да си преставя, че в наше време, Казаков си мисли, че има само едно копие от записа.
А ако Белеви са оставили само едно, направо са за бой. Laughing

Промото за новия епизод: http://www.facebook.com/video/video.php?v=125722754156336

Последна редакция: ср, 24 ное 2010, 13:52 от Ibsena_

# 658
Айде сега и Борката се забърка с Юри Mr. Green Mr. Green

# 659
Както е тръгнало накрая всички ще се съберат в затвора като едно голямо и  щастливо семейство Crazy

Общи условия

Активация на акаунт