Юлски смешко тук ми се кокори...и през смях - аха да проговори

• 26 350
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Сега ми е супер гадно заради чувствата, които изпитах днес. Гузно ми е, въпреки че знам, че е нормално...
Има ли и други като мен?  Rolling Eyes
Има, разбира се. Днес по едно време давах мило и драго някой да го дундурка поне половин час вместо мен, ама нямааааа. И аз ревнах - хем готвя, хем съдове мия, хем го взимам да спре да реве. Нали сме си сами, а таткото като е на работа - още по-сами. Но така е най-добре, минават тия моменти.

# 121
dunaika не се отчайвай миличка. Твоите са две, а аз с едно ми идва да си грабна шапката и да избягам на моменти. Вие поне си имате свекърви и майки да ви помагат и отменят чат пат, а аз за жалост си нямам вече майка, а свекърва ми не е по тази част. Тя си гледа живота. Ако идем у тях на гости се радва на Крис точно половин час и после аз си се грижа за него докато си тръгнем.
И нашия хубавец издава най различни звуци и крещи с пълно гърло, а как се смее с глас само да му дадем тон и почва един луд смях, nlight тоя "пуффффф" със слюнката номер и ние го правим. Големи сладури са Simple Smile

# 122
Относно емоционалните сривове....въпрос на психическа нагласа е.според мен.Аз се оправям сама с трите деца.Да ги изпатиш на градина  на училище да ги посрещнеш,на всяко да обърнеш внимание..беба и тя си е постоянно в мен-ту кърмя ту реве ту се гушкаме..Голям цирк сме ама като знам че няма кой да ми помогне се мобилизирам и всичко върви ОКТака съм се специализирала вече-сутрин се къпя преди баткото да тръгне на градина я глеада в кошарката естествено..и така.Горе главата всичко се ошлайфа с времето и опита

# 123
За захранването - не знам кога ще го почна, но бебка определено проявява интерес както към това което папкам, така и всеки път когато лъжица с нещо отива към устичката й (примерно биогайа, нещо против колики, вигантол или деавит). Всеки път буквално се нахвърля да провери какво е.

Съвсем скоро й давах за първи път и чайчета и много й харесаха в началото. Сега вече като познава вкуса не проявява особен интерес към тях, просто проверява какво има в шишето  Simple Smile
Но вечер като се храня, тя си седи в люлката срещу мен, едни лиги се стичат и в един момент като почне да се дави в лиги и чак ми става неудобно да папкам пред нея  Mr. Green
Със сигурност ще изчакам още.

Данито  Hug Hug Може да му е някакъв ревящ и неспокоен период и просто да иска да си суче за успокоение, дано се оправи. Важното е да не се притесняваш излишно.

# 124
  • в Кошера
Но вечер като се храня, тя си седи в люлката срещу мен, едни лиги се стичат и в един момент като почне да се дави в лиги и чак ми става неудобно да папкам пред нея  Mr. Green
Със сигурност ще изчакам още.

О, не, няма начин, Светле, жестоко си се заблудила!  Mr. Green  Rolling Eyes

# 125
  • Бургас
Айде аз да ви хвърля в ужаса с моя опит.
Големия ми син започна да пружинира на 3 мес,до началото на четвъртия така пружинираше, че вече никой не можеше да го държи,а си тежеше доста,та на 4,5мес. се запозна с паяка и така докато навърши 10м когато проходи на годинка вече излизаше сам от дълбока кошара,с днешна дата има супер прави крака и тренира футбол,което ще промени това със сигурност.
Дъщеря ми беше същия живак,с нея съм се смаяла,на 5 мес я сложих в проходилката и тя като хукна с нея,все едно винаги с нея се е движила,и до ден днешен това дете не може да се умори.
Ванко влезна в паяка на 5,5м проходи на 10м,и той е без проблеми.С това не искам да карам някой да ползва или не проходилка,аз така го усетих,така направих,запозната съм с всички новости и препоръки на ортопедите.
Стефания засега е по спокойна,но и тя е много подвижна,ще видим как ще се развива и тя,проходилка ще ползвам,стига на нея да и харесва.
Дунайка,имала съм криви дни и съм плещила глупости,ама понеже няма на кой да се обадя да дойде се стягам и го преодолявам бързо,просто неволята учи.

Последна редакция: ср, 27 окт 2010, 20:11 от Mira 1919

# 126
rumelina1,  omm

Dunaika,много добре те разбирам!  Hug Слава Богу,че наистина има кой да те отмени поне някой път.  Praynig

# 127
аз пък харесвам мъже с леко криви крака.прекалено правите са ми женски.така,че не ми дреме дали ще стане с криви хохохохоооо...ако пък е с прави пак е окей,защото не з амен ще се жени хохохохоооо

мира,хем ти завиждам благородно,хем някакси ти свалям шапка.аз незнаех какво е да имаш дете май.първото п овсички параграфи,освен храненето и боледуването Mr. Green ми е тотално без никакви проблеми.имам предвид от тези дребните и нормални проблеми.характера му е кротък и никога не е ревал,искал да го нося и тем подобни.абе тотално споко от тази гледна точка,ама това чаве ми разказа играта сега.такова и ще си останеаз съм забелязала,че характера на бебето си показва какъв ще е и като възрастен дори.не е вярно,че става точно обратното. ами ти цели 4 си отгледала! направо се ужасявам да имам още едно.окей...ще изтърпя бременност и раждане,от които също имам страх и неудоволствие,но после ако ми се падне още едно такова дивО? ми то ще ме довърши:) иначе сигурно е готино 4 пъти да се наслаждаваш на такива моменти (малко си противореча така казано,но се сещаш какво имам предвид.аз си обичам бебето ужасно много и се наслаждавам,че го имам въпреки,че се дере напоследък бая).

# 128
  • Бургас
Ами Марита,на мен всичките са ми кротички,като бебета са душички,и сега не мога да се оплача кой знае колко,най хубавото е, че са повечко деца и се учат един от друг.
Принципно проблема на многото деца е многото пране,гладене,готвене в големи количества,чисене постоянно и все е мръсно,абе домакинската работа,другото е супер.Ако имах някой да ми помага в домакинството, нямаше гък да кажа,сега от време на време се оплаквам,докато станат тийнове,тогава зора ще е голям.

# 129
Ами Марита,на мен всичките са ми кротички,като бебета са душички,и сега не мога да се оплача кой знае колко,най хубавото е, че са повечко деца и се учат един от друг.
  Знаеш ли,в една педагогическа книга четох,че колкото повече са децата,толкова по-лесно и по-качествено се възпитават.Говорим за нравствената гледна точка,не за образованието и пр.  Money
  Аз нямам опит,като твоя,но съм от сравнително многодетно семейство и това си спомням,че се гледахме взаимно със сестрите.Взаимно се учехме,взаимно се шлайфахме,взаимно се контролирахме и т.н..  Simple Smile

# 130
Аз започнах да захранвам със зеленчуково пюре на обяд и кисел в 16.00 часа. Той се възприема много по-добре в сравнение със зеленчуците. Не знаем как се яде с лъжичка и бебка само бута езика отпред и си вади храната от устата. Пюрето го правя сама - едно картофче, морков4е или тиква и малко масълце. Давам и плодово пюре (купешко) между сутрешното и обедното хранене и сок от ябълка между следващите две хранения. Представям си как в този момент хвърлям в ужас много от мамите, ама аз реших да си слушам педиатърката и засега съм доволна от нейните съвети. Blush

# 131
  • гр.София
всеки сам си преценява как ще храни детето си , щом ти така си преценила значи така трябва да бъде  Peace
Лично аз мисля да захранвам на 6 навършени месеца , дано да си имам кърма , не бързам после малката цял живот ще папка друго но кърма няма да има  Laughing
Лека вечер на всички , отивам да си лягам , децата спят а и таткото с тях  smile3507

# 132
Момичета имам една молба към всички ви..Ако имате възможност погледнете това http://www.facebook.com/photo.php?pid=31065520&o=all&op= … amp;id=1101282809     и ако ви харесва моята мома гласувайте за нея.Това е конкурс за чаровни усмивки на деца родени в МБАЛ Дева Мария в Бургас.Печелят снимките с най-много харесвания!Благодаря ви много!

# 133
Момичета имам една молба към всички ви..Ако имате възможност погледнете това http://www.facebook.com/photo.php?pid=31065520&o=all&op= … amp;id=1101282809     и ако ви харесва моята мома гласувайте за нея.Това е конкурс за чаровни усмивки на деца родени в МБАЛ Дева Мария в Бургас.Печелят снимките с най-много харесвания!Благодаря ви много!

Имаш глас от мен - само да уточня, че първо трябва да се даде "Харесва ми" на конкурс 12 бебешки усмивки и чак тогава има и бутонче "Харесва ми" при снимката ти. Успех  Peace Hug

# 134
  • Бургас
Селме не знам за тази книга не съм чела такива,но е факт,че са много сплотени децата,а дъщеря ми много добре се справя в предучилищната учителките го отдават на това, че батко и и помага,двамата много ми помагат за Ванко и за бебето,а ревност няма никаква,просто няма как някой да се чувства по малко обгрижен.
Моник признавам че съм впечатлена,в никакъв случай не те критикувам,но дори и по старата схема зеленчуци са ми препоръчвали в 4м,за това ми е странно това ,че вие сте въвели толкова много храни,но щом бебка се чувства добре,значи няма проблеми,сама си избираш кой да слушаш,ето аз пък избързах с паяка при всички деца.
rumelina1,успях да гласувам и аз!Успех!

Последна редакция: ср, 27 окт 2010, 22:45 от Mira 1919

Общи условия

Активация на акаунт