.
.
. По-спокойна съм като знам, че явно е нормално.
Не знам на какво се дължи- да не би това да е прословутата кърмаческа стачка? Имаме замразени запаси, но не ми се иска да я храня с шише, за да не ми намалее кърмата. С помпата успявам да изцедя много малко през деня. Някакви идеи как да се справим? 

Вчера и днес я извеждам с количката и изкарваме по 1 и 1/2 час
Това е страшно постижние, защото до скоро се прибирахме с истеричен рев на 15-тата минута
Ето ни след разходката днес

Съгласна съм,че трябва да се опитаме да отгледаме дете си по възможно най-добрия начин,но не да се вманиачаваме.Това дете не може да живее в инкубатор.Рано или късно ще се сблъска с всичко в заобикалящия го свят,а по-голямата част от него вреди по един или друг начин.Рано или късно ще пие от пластмасова чаша, ще яде продукти с оцветители (може да не е системно,но неизбежно ще се случи) и т.н. Сега можем да се опитаме да ограничим контакта му с тези неща,ама чак толкова да се шашкаме.
Или съм в грешка? Вие за голямо столче ли говорите?
. Слагам я във възможно най-изхлузеното положение- полулегнала един вид и така няма накъде да ходи. Cvetulka, кошчето ви е обърнато назад (бебето гледа назад), нали? Не би трябвало да има много място за изхлузване
Препоръчани теми