Юлски смешко тук ми се кокори...и през смях - аха да проговори

• 25 891
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
Марита, нашият бебефон е този. Много съм доволна- няма странични шумове, чува се дори дишането и съм много спокойна заради сенсора за движение  Peace.

Ние даваме Деавит по 1 капка- питах специално възможно ли е предозиране на вит. А и д-р каза, че с по 1 капка на ден не е.

За возенето в кола- аз също знам, че на предната седалка е най-опасно. Нашето е зад шофьора и го ползваме почти всеки ден. Сvetulka, провери дали ви е сложено правилно. Не би трябвало да се изхлузва надолу  newsm78.

Благодаря на всички, които се включиха за мятането на глава   bouquet. По-спокойна съм като знам, че явно е нормално.

И да се оплача от снощи пак имаме хранения, когато се дърпа и реве. Тъкмо реших, че е отминало това "явление"  Sad Не знам на какво се дължи- да не би това да е прословутата кърмаческа стачка? Имаме замразени запаси, но не ми се иска да я храня с шише, за да не ми намалее кърмата. С помпата успявам да изцедя много малко през деня. Някакви идеи как да се справим?

Последна редакция: вт, 02 ное 2010, 14:10 от angelv

# 391
Вчера станахме на 4 месеца и сме 7500 и 64 см,май съвсем няма дя сме с манекенски размери,но здраве да е Flutter
Биха ни 2 ваксини и даже беше по-кротка от обикновено.Аз за моята бебка намерих решение как да я храня без да плаче или да се дърпа,но при нас си е по-сложно с каишките,че не мога да и извия телцето към мен.1 ден реших да пробвам да съм над нея и да и подам надолу гърдата и така като почне през деня да реве минаваме на този вариант.Иначе 1 вечер се вкарах във филма,че нямам мляко Embarassed
За рахита и на нас ни опипват главичката и нямаме данни,но мен ме притеснява друго.Понеже ни липсва едно вкостеняване ортопеда каза да давам по 3-4 капки Деавит-това не е ли много?
Вашите бебоци спят ли много след Панадол?

# 392
мерси момичета,които ми дадохте съвети за бебефоните! Hug

а сега да ви питам още нещо.БЦЖ ваксината ни я сложиха и доколкото разбрах се очаква да се подуе като пъпка и да пусне дори гной,но нашата мина! скоро няма да личи къде е боцкан! това незначи ли,че трябва да се повтори? аз хубаво разбрах,ако загнои какво да правим,но обратния вариант хич не чух д ами беше обяснено нещо:( оф голяма съм патица и аз.

сесилия
,щом лекаря ти е казал и щом имате проблеми с костната система значи не е много.вие лекувате вече,а другите само дават профилактично.давай му каквото лекаря ти е казал и не с епритеснявай!

# 393
марита,аз знам че на 6 месеца ако бебето няма белег от БЦЖ се повтаря ваксината.Но при нас,примерно, почна да се зачервява около 2-рия месец,демек 2 месеца след като е бита.Така,че не се шашкай от сега.  Hug

# 394
абе и аз чух нещо "след 4-5 седмици.....",ама не обърнах внимание:)значи е рано да се каже.

# 395
  • Stavanger, Norway
angelv , монтиран е правилно, ам амного седнало ми се вижда положението и той като седне започва да се гърчи и се смъква надолу  newsm78 Де да знам, може пък по-легнало да трябва да го монтираме  Thinking

# 396
цветулке,и ние сме така в столчето и така си караме.няма как да го монтирам по-легнало.това е положението.дадохме над 150 евро си спомням за това столче и ще си го влачим,но мож еи за добро да е,защото е немско,а наскоро в чужбинската тема една мама сподели,че някакви магазинерки и подшушнали да купува само немски столчета,че италианските и френските не стрували.немците били правели повече тестове и държели на качеството (не,че ме учудва де).

а този бебефон някой да има отзиви независимо какви? http://www.ricardo.ch/kaufen/kind-und-baby/babypflege-und-zubeho … ne/v/an622531832/  аз май искам да е с камера.той спи с влъзглавница и винаги съм на щрек и годя да го проверявам,защото от известно време съм си наумила да го свикна поне денем да си спи сам в леглото.до сега все в шезлонга в хола при мен спеше и го люлеех.е нестава така.4 месеца минаха и аз все пак имам домакинстване и мъж.

# 397
Здравейте!

Ния май най-после откри удоволствието от разходката. Събота и неделя я извеждахме с кенгуруто. Изглежда й хареса, но след като съм я носила с кенгуруто ме боли гърба, а и ми е трудно сама да я сложа и извадя от него  smile3555 Вчера и днес я извеждам с количката и изкарваме по 1 и 1/2 час  Heart Eyes Това е страшно постижние, защото до скоро се прибирахме с истеричен рев на 15-тата минута  cry Ето ни след разходката днес  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Забелязах, че след последния Пентаксим (28.10) на крачето й още стои нещо като топче на мястото на убождането. На някой слочвало ли му се е? Нормално ли е?

Алена, аз имам страшен косопад и кърмя. Ама не съм се трогнала, защото имам много гъста и къдрава коса. Изобщо не ми личи, въпреки че всеки ден пада по едно кълбо. Само се дразня, че у нас всичко е в косми и няма почистване  newsm28

Ади, много ти е сладък големия човек. Банана до него възглавничка ли е? Видях подобн латексови възглавнички - банан и прасе в кабинета на д-р Алексиев и ми харесаха. Искам да взема на Ния, но никъде не съм виждала. Кажи от къде е  Hug

И аз съм с пластмасови шишета. Вярно без бисфенол А, но пак пластмасови. Като гледах това за пластмасите, ароматите, лепилата и т. н. ми настръхна косата... добре, че поне детето носи само памучни дрешки...

# 398
Относно всичките вреди - аз много се радва,че съм изпуснала предаването на Гала. Simple Smile Съгласна съм,че трябва да се опитаме да отгледаме дете си по възможно най-добрия начин,но не да се вманиачаваме.Това дете не може да живее в инкубатор.Рано или късно ще се сблъска с всичко в заобикалящия го свят,а по-голямата част от него вреди по един или друг начин.Рано или късно ще пие от пластмасова чаша, ще яде продукти с оцветители (може да не е системно,но неизбежно ще се случи) и т.н. Сега можем да се опитаме да ограничим контакта му с тези неща,ама чак толкова да се шашкаме.  Peace

# 399
  • Stavanger, Norway
Маритка, добре че за нашето столче не сме дали много пари, че много щеше да ме е яд  Crossing Arms Той въобще не стои в него, а сме го ползвали само 2-3 пъти (то като не стои там... Confused Rolling Eyes)

# 400
Може ли да попитам за какво столче става дума?Аз до сега съм го возила само веднъж сама.Когато съм с него на задната седалка сме с коша на количката (зимния),а когато го возих сама го сложих в столчето за кола тип кошница ,който го дават до 6 месеца.Аз мисля,че му е рано за голямото столче.  newsm78  newsm78 Или съм в грешка? Вие за голямо столче ли говорите?

# 401
На мен ми донесоха Вит. Д за бебета от Австрия, но още не съм го започнала...разчитам на слънчицето. Wink

Идеята за Народния театър е супер...дано само и времето да е хубаво. Peace

Гастроентероложката ме похвали днес - бебчо няма обрив и слуз, значи мама е спазвала стриктно диетата. Mr. Green

# 402
  • Stavanger, Norway
Аз говоря също за този дето е до 6 месеца  Mr. Green

# 403
Нашето столче е ето такова. В началото имах чувството, че е почти седнала и това ме тормозеше. Но после реших, че така сигурно трябва щом го дават за бебета  newsm78. Слагам я във възможно най-изхлузеното положение-  полулегнала един вид и така няма накъде да ходи. Cvetulka, кошчето ви е обърнато назад (бебето гледа назад), нали? Не би трябвало да има много място за изхлузване  newsm78

# 404
  • Stavanger, Norway
Монтираме го по всички правила, но просто е мнго сгънат вътре и реве и повръща. Не, че много се изхлъзва, просто гръбчето му отива, където трябва да е дупето  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт