Юлски смешко тук ми се кокори...и през смях - аха да проговори

• 25 866
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
  • IT
Спомням си че поисках в 3-ти клас да си ги пробия- после до 12 имах и на веждата и още 6 дупки на ушите. Сега съм без обици-Микеле обича да ме пипа по ушите и да дърпа

# 466
И аз смятам да пробия ушичките на малката когато поиска да си има обички  Laughing
За майчинството аз все получавам различни пари и по различно време, вече направо незнам кога и колко ще получа направо е някакъв ужас  #2gunfire

# 467
  • в 1001-та нощ
Към майките,които родиха Юни има ли някоя,която да си е получила  вече 1 превод майчинство?

и аз не съм  ooooh! ooooh! Crossing Arms  и предполагам, че работодателят ми  пропуснал да поаде онази ня помня кой номердекларация (8 ли беше) в срок от 3 дни след изтичане ан болничния .....изтече на 9.10;получих само превод за 6-те дни до тогава и после нищо

утре ще се разправям с нашите ......заради глупавите им грешки - от нерви родих по-рано - всеки месец нов разправия, това объркали, онова забравили ..... аман, само дебна нещо да не изпуснат... #Cussing out #2gunfire

# 468
Марита, да кажеш какви други пелени имаш и с тях как е положението Simple Smile Много съм се запалила да си взема и аз  Heart Eyes
Ушите на бебка няма да ги пипам ако сама не изяви желание да има обеци. Тя и без това скоро си ги откри и как ги дърпа...  Mr. Green

# 469
  • IT
Аз и в НОИ се обаждах и те ми казаха, че трябва да се платят първо осигуровките за октомври, документите ми ще ги носят на 11.11 Simple Smileно и аз ги следя защото бяха забравили да ми занесат третия болничен после понеже първият ми болничен не излезнах 45 дена а 42 и изгубих 3 дена та те бяха забравили да пишат че съм с по-малко дни, абе разправии. Та на 12 ако не ми се появи като даден документа пак ще им се обаждам.
То и преднният месец не броиха и 2 дена-нали бяха почивни  Cry добре че не разчитам смо на тези пари

# 470
Здравейте и от мен.Точно днес и аз се разправях със моята счетоводителката която ми обработва документите за майчинството.Като ви чета се успокоявам че не само тя не е във час със цялата процедура за нужните документи,и аз се виждам във чудо със нея,все забравя нещо ,носи ми болничния със един месец закъснение,като ми се оправдава че имала мн работа и немогла да намери време да отиде,но като и се наложи да занесе нейния още на следващия ден беше в НОИ ,направо е отвратителна но се налга да я търпя.Момичета аз искам да ви попитам нещо за тия осигуровки,всеки път ли ще трябва да чакаме първо да ни платят осигуровките и след това да чакаме нашия превод или това е само първия месец след като са се свършили болничните .Силно се надявам да е само първия път защото във фирмата която работих те все закъсняват със всичкои ако чакам те да се натуткат направо ще ми стане лошо.То наистина добре че не разчитаме на тези пари само ,но защо пък трябва да става така.мн ме е яд че всички се правят на мн важни като зависи нещо от тях.

# 471
  • София
allexa, teya, благодаря за пожеланията за рождения ден! Аз натрупах още една годинка, но вече горда майка на две деца! Много любов на всички!

Teya, добре че си ти да организираш срещичка. Надявам се да се видим.

Ivalina, аз също се разхождам в парка до общината. Дай да се видим. Мога и до Младост 2 парка да идвам понякога, но ми е по-далече.

А на мен НОИ ми бяха забравили изплащането на втория болничен. Объркали се нещо заради препокриването на дни с първия болничен. Ама то никой (почти) не ражда на термин - би трябвало да е отработено!

# 472
мама миа,цветулке,ще давам отзиви.за този вид пелена дето казах оценката е 6+! ще кажа и за другите,ама тях май и без това в бг ги няма мисля...май са някакви тукашни изделия (едните са канадски,ама и те безизвестни явно). та алекса,а и евридика май са по-наясно с мене.аз сега опипвам нещата:) иначе клер е профи,ама ......едва ли ще пише повече тук по разбираеми причини.

гледайте кога заспа моя красавец:) хайде отивам сега и аз.не съм си ресала косата тази седмица.стои си на кокче и смао го преоформям.ужасна съм:(

# 473
Само 1месец от майчинството е обвързан с осигуровките от работодателя,след това би трябвало в първия вторник или четвъртък на новия месец да си получавате превода за предходния и така до края на 410 дни,след това пак имало големи забавяния преди да почнат да изплащат и всеки месец на различно число вървяли.Незнам защо тук 99% от майките се оплакват,че са чакали по 3-4 месеца за 1 превод и аз затова питах,възможно ли е толкова много некоректни работодатели да има или в НОИ е проблема?Но факт е,че нямяш ли си мъж със стабилна заплата трудна работа е да гледаш дете,а протестите ще са за забавяне на детските.По закон трябва да са по картите до края на месеца,а доста майки и на 3 число все още нямаха преводи.

# 474
Добро утро от мен,аз днес отново станах по тъмно  Laughing

момичета след онова оплакване,което бях напарвила преди 20 страници,няма все още промяна  Sad
Но ви четох внимателно и гледам,че всяка има поне един от признаците ,само дето при мен всичко се е събрало на куп  Laughing
Ивайла е ужасна,вчера бяхме 6 часа вън,останах без крака,защото тя спеше и мълчеше само ,ако я возя в количката,седнех ли ан пейка и кафе,започваше да крещи като луда  ooooh!
Вечер не спи!!!Цяла нощ е е дно си също-грухтене,въртене на главата в полусън,сучене,беше спряла да сучи ,а сега яде по 3-4 пъти и аз не знам,защото съм полумъртва и не броя  Joy
През деня,ако не сме на возеща разходка у нас изперквам,иска ПОСТОЯННО  да съм до нея,да ми държи ръката,да я гледам,да й говоря,да й правя муцуни,да й пея,ако стана да свърша нещо започва да пищи едно такова инатливо,фалшиво...и удря с ръце и се дере...всяка играчка я вълнува максимум 5 минути и иска промяна  #2gunfire
Ох...не знам вече  #Crazy
Кърмата за сега не е спряла,макар и намаляла се храним още  Peace
Направо вече не издържам обаче,толкова съм уморена,станала съм като зомби,едвам си върша домакинската работа,докато готвя я взимам с мен в кухнята и с единия крак я люлям на столчето или количката ...и така готвя...ужас направо,а на какво съм заприличала,направоооо

Видях,че имате косопад,на мен ми падат огромни кичури,като си махам ластика и падат цели кичури  hahaha

# 475
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Добро утро   Hug

Явно не е само моята счетоводителка зле, въпреки,че то във фирмата счетоводителите са 5 ама другите изобщо не мога да ги занимавам, те милите не могат да си вдигнат главата от работа  ooooh! Моя мъж е със стабилна заплата, само където шефа му хич не е стабилен -  говоря за Арабаджиев и Виктория Груп  Naughty Бавят му много заплатата с 2/3 месеца, а после му плащат на куп 2 заплати например, абе шантава работа! Само където като пропусне да му даде заплатата и овисваме само на майчинството и е ужас...да не говорим, че и двамата сме още студенти (учим магистратура, не сме толкова млади де), аз изплащам и студентски кредит  ooooh! ... ох както и да е
cvetulka пробвахте ли си лятната количка вече? аз го сложих Борката венъж, че той милия като заспи и нали се "предава" и си вдига ръчичките ама сега не може вече да си ги вдига и му стърчат нагоре  hahaha - това в коша, в лятната част нещо не му хареса и се цупи, което за моето ангелче е много странно  newsm78 той ми е такъв кротушко... Иначе аз коша го измерих 80см, а Борко мин седмица беше 68см утре сме при Димитрова ще видим тя колко ще го измери . А имате ли покривало зимно? Ние имаме едно ама не е чувалче към количката ами само едно точно покривало си е, което само отгоре пази да не духа примерно  newsm78  Май трябва да си купя чувалче?  newsm78 Майките които имат ползвате ли го?  newsm78
А и да кажа за обеците- на мен са ми ги пробили като малка обаче аз не носих обеци до 8 клас някъде и после си пробих и още 2 дупки на ушите, на пъпа и на езика и се татуирах  hahaha отприщих се така да се каже  Crazy
А за приспиването и аз като Алена го гледам ако започне да се прозява много настоятелно го пускам в кошарата и той си заспива сам, ако пък се кокорчи и не му се спи, изобщо не се и опитвам да го приспивам. Все едно мен някой да ме кара да заспивам... Naughty
Днес ще има ли майки в морската? На мен ми взеха акумулатора пък сега да ми го зареждат и не знам кога ще ми го върнат, но ако е по навреме може да се присъединя  Peace

# 476
Здравейте.
Факт е,че бавят детските, но НОИ са коректни. На 2-ри, тоест първият вторник от месеца, ми изплатиха за октомври до 24, тази седмиица счетоводителката ще носи декларацията за остатъка до 410 дни. Всичко проверявам с персоналния код, за подадени документи и изплащания, така че извадете го да не се чудите кой превод за кога е.
Днес мойта ревла става на 3 месеца, почерпете се виртуално от нас balloon balloon
Нас определено ни мъчат освен колики и зъби, дано с трите месеца поне коликите отшумят.

# 477
  • Stavanger, Norway
Добро утро на всички   bouquet
Маритка и всички, които ползват многократни пеленки - по колко пеленки трябва да имам за да е наред всичко?  newsm78 Какви подложки ползвате - многократни или еднократни?
Therisa , още не съм ползвала летния кош. Засега Алекси се побира в зимния, но май няма да е за дълго. Вчера му намерих на Младост спално чувалче каквото търсех и то само за 25лв, НО най-големият размер, който взех като го сложа и сега му прилепва плътно, а другия месец няма да му става. И сега трябва да го връщам  Tired Надявам се да се съгласят да ми върнат парите, а ако не ще си купя някакви други неща за същата сума  Mr. Green Въпреки, че лелката вчера ме изнерви. Аз й искам "меки, топли и лесни за обличане блузки", а тя ми дава някакви плетени с тесни дупки за главата, дето нито са меки, нито топли, нито пък лесни за обличане  #2gunfire Така и не се разбрах с тази жена, ама карай  Crossing Arms Ако имам възможност ще скокна до магазина на Таня да поогледам дали там няма да си харесам нещо  Simple Smile

# 478
Аз за нашите счетоводителки не мога да кажа лоша дума. Всичко се прави в срок и даже ми звънят по телефона, за да кажат, кога какво се прави във връзка с болничните/майчинството. Имат си момиче, което се занимава само с  обикаляне по обектите на клиентите им и по разните там държ. инстанции и разнася документи. Абе много са добри, млади и креативни.

Therisa, за мен зимното чувалче е много практично нещо. Имах такова в комплекта на предната количка, много го ползвах.
Сега съм с това  http://www.boohoobaby.co.uk/prod_show.asp?prodid=190  Много е удобно, защото докато е малко бебето, се пъха цялото вътре, а като порасне и седи в количката, се променя така, че да му топли на дупето и крачетата. Много е дебело, с много топъл полар отвътре.

# 479
Добро утро!
Аз най - после открих защо Крис е неспокоен вечер и се събужда по 100 пъти да яде и се върти. Не иска вече да спи при мен. Снощи спеше спокойно като си легнах към 10:30. След 15 минути почна едно въртене, събуди се, давам му да яде, сукна малко и повърна. Явно не е гладен пък продължава да нервничи. Викам се я да взема да го сложа в неговото легло. И, о чудо, като се отнесе това и дете спа до 4 сутринта без да се събуди. В 4 яде и пак го върнах там, та до 6:30. Ще видим тази вечер как ще е. Снощи много ми липсваше до мен, но си признавам, че и аз се наспах като белите хора, без да ме бутат и без да се събуждам на всеки час щото мръднал. Иначе легълцето му е на 1 крачка от мен и го чувам даже като диша.
Днес от сутринта навън е 14 градуса и е топло, а сега е още по хубаво, ще се излиза урааааа!
Сега ви оставям, че пералнята изпра, да простирам докато зверо спи Simple Smile Хубав ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт