Юлски смешко тук ми се кокори...и през смях - аха да проговори

• 25 865
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте, здравейте!

Аз също още не съм получила майчинството (счетито ще носи документите към края на този месец, следователно ще получа парички началото на декември - за празниците ще се опарича Simple Smile

Онзи ден получих последната сума от болничния от 01-10,10.

HugЯгодка,  HugДиман и всички решили да дойдат на срещата утре - ще се радвам да се видим Wink

# 481
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Добро утро!
Аз най - после открих защо Крис е неспокоен вечер и се събужда по 100 пъти да яде и се върти. Не иска вече да спи при мен.  Иначе легълцето му е на 1 крачка от мен и го чувам даже като диша.
Същата работа сме  Peace
cvetulka има едно магазинче зад велека, обаче не знам как да ти го обесня, то е там в тесните "улички" ама не тази в която беше преди фурната за хляб, а другата...уф някой път ще те заведа направо ако искаш Simple Smile та там има един дядо, който мен поне много добре ме разбира, а нещата са супер евтини и са същите като на др места, например като взимах още плюшени гащеризончета навсякъде бяха по 16/20лв, а при него беше 10лв  Shocked  и то абсолютно същото, изобщо не отстъпваше по качество и беше много сладурско с едно слонче, на което хубота му се явяваше ръкава  Mr. Green и го прах и го носихме и нищо му няма сега съм го прибрала за следващия/та който ще го носи Simple Smile На Черноморка също има много хубави неща и са евтини също, там даже всеки ден имат промоции- отиваш и жената ти казва това и това днес е на промоция и си избираш ако искаш от промоционалните, аз напр. взех гащеризонче двулицево от едната страна е плюш от другата памук ама от тези с презрамките + якенце с качулка комплект за 14лв. и пак качеството си е супер  Peace  На Таня магазина и аз искам да го видя ама нали я разкопаха главната и още не съм ходила...  Embarassed А майка ми пък му купува също мн сладурски дрешки някъде до Св.София, но не знам точно от кой магазин.
Дунайка сега ще се огледам и аз за такова чувалче, че предни път малкия нали беше неспокоен и риташе, отвиваше се, пантофчето изгубихме Crazy

# 482
dunaika това е чувалчето към нашата количка, но аз не съм го купувала, наистина материите са много добри  Peace
mila_iv браво, че сте се справили с проблема  Hug
acid дано да премине бързо този период от развитието на беба, имаше бебета покрай нас които също не спяха вечер и спасението беше да спят в шезлонг (слагаха бебето в шезлонга през нощта на спалнята до тях и го клатят като цвърчи), дори шезлонга от баткото замина покрай едно такова дете.

Моите момчета са супер, пожелавам на всички такива кротанчовци. Ради не обича да го приспиват, и баткото беше така, слагам го в кошарата и излизам от стаята,ако ме вижда може и да се изнерви, защото хем иска да си играем, хем му се спи.
Нямам и проблем със счетоводството, печени са, ние сме голяма фирма и как ни помнят всички не зная, но като се обадя веднага са готови да отговорят актуално.

diman ЧРД на патерици!
Therisa айде сега стари, виж нас аз съм завършила магистратура преди 12 години и си правя сметки третото да го раждам на 40

За обиците, на мен са ми пробили ушите като съм била на 40дни, ама съм пъро внуче на всички баби и нали се сещете, че са ме имали за кукла и опитно зайче  Laughing

# 483
Добро утро!
После ще дочета, каквото не успях, че бебо хленчи нещо. Искам да ви питам спешно как се борите с кашлица. Много съм се изплашила - не съм виждала до сега кашлящо бебе и Sad Днес следобед ще отида и при педи, но като гледам как изписа сироп за кашлица без да му има нищо миналия месец, мога да се обзаложа, че сега ще изпише антибиотик Sad Много кашля горкия.

# 484
dunaika това е чувалчето към нашата количка, но аз не съм го купувала, наистина материите са много добри  Peace

ТиНе, много са им добри нещата на Конкорд, наистина. И аз съм със същата количката Fusion, както и столът за колата е на същата марка. Много му е удобен на бебо. Никога не се е изсухлял надолу, личи си, че е удобен просто. 

# 485
dunaika твоята количка от новата серия ли е или от старата, новата серия е от по-различна материя, но и двата варианта са отлични

# 486
  • в 1001-та нощ
.... Всичко проверявам с персоналния код, за подадени документи и изплащания, така че извадете го да не се чудите кой превод за кога е...
за болничните и аз виждам, за майчинството, обаче - не знам какво ще се вижда  newsm78 - като подадени документи?

# 487
dunaika твоята количка от новата серия ли е или от старата, новата серия е от по-различна материя, но и двата варианта са отлични

Количката е от старата серия(мисля, че 2008г.), столчето е от новата. Материите ми се струват еднакви обаче...

# 488

Честити месечинки на всички бебочета, да са ви здрави, весели и засмяни!

Hug Hug Hug

# 489
мами да ви питам имате ли прежедени детски на мен още не са ги прежели ж маичинстжо нямам още

# 490
За столчето не зная, но за количките сим сигурна, че 2009 е друга материя, нашите са еднакви, остава и цвета да сме улучили, нашата е мишия цвят и Protona ни е такъв, столчето за кола на баткото е кафява кожа, но е 9-18кг. trimax, пак от старата серия,и те са различми материи.

a.l.e.n.a пише Молба декл. чл. 50-51 при изплатените болнични, а II. Заявления-декларации по чл. 50 и 51:, при получени документи.

Последна редакция: чт, 04 ное 2010, 11:13 от ТиНе

# 491
http://july2010.snimka.bg/maternity/denis-na-teya.546525.21297908

Вижте моето момче каква алтернатива за чесане на зъби си намери хехехех

# 492
Teya много сладък малчугана, браво, хубав като майка си  Peace
И Ради си гризе редовно слинга

# 493
цветулке,аз още немога да кажа колко бройки искам и ми трябват,но предполагам всеки индивидуално в зависимост от това каква пералня има и колк очесто му се пере.аз имам голяма,която на всичкото отгоре няма и 1/2 програма (или аз съм толко проста.че немога да я намеря вече 9 месеца я имам) и смятам да купя повече пелени,за да ги пера поне два пъти на седмица,а не всеки ден.мисля около 30 бройки да имам (намирам ги йовтинко обаче.може би на 1/3 цена).ще ползвам многократни подложки....то иначе какъв е смисъла? по-добре с памперси в такъв случай сигурно.

ацид,не се притеснявай.и аз съм като теб,кога по-засилено,кога по-разхлабено положение.общо взето имам трудно бебе и изисква цялото ми време,сила и внимание.и аз съм сама тука,трудно ми е доста,но ще го преживеем и този момент! остави другите неща на заден план,занимавай се с детето и спи при всяка възможност.и в нас не е супер чисто в момента,не винаги има какво да се яде,но купуваме повече лесни неща-полуфабрикати,за да решим и този проблем.а от кога не съм гладила незнам! преди само гащите не гладех на мъжа ми,а сега гледам горкия и с негладени дънки е тръгнал...ама кво да правя?

честито на празнуващите мини рожден ден!

# 494
http://july2010.snimka.bg/maternity/denis-na-teya.546525.21297908

Вижте моето момче каква алтернатива за чесане на зъби си намери хехехех

Joy Joy Joy сладур голям!

Общи условия

Активация на акаунт