Юлски смешко тук ми се кокори...и през смях - аха да проговори

• 25 840
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
ех  момичета и днес ви изпуснах за следващата среща казваите по раноаз днес по обяд разбрах  и нямаше как да  доида Hug

# 571

gabi833, сори че си ни изпуснала, но аз писах в началото на седмицата Simple Smile

Нищо, има изгледи другата седмица пак да е хубаво и може да си спретнем една среща.
Диването, фотоапаратът ти е супер, яка снимка, браво и все пак влезнахме в кадър Simple Smile

Срещата беше страхотна, малчовците растат, стават все по-интересни и беше голяма забава както за нас така и за минаващите край нас.

Peace

# 572
хей страхотна среща сте си спретнали  Grinning много майки много нещо, били сте атракция ,супер браво ама то време ли беше днеска...лято

# 573
ех  момичета и днес ви изпуснах за следващата среща казваите по раноаз днес по обяд разбрах  и нямаше как да  доида Hug

Колко по-рано, бе, мацка? Simple Smile Нали и с времето трябва да се съобразим. Grinning Айде, следващия път на линия!

Гледам синоптик.бг, в сряда и четвъртък го дават бая топличко. Дали да не спретнем пак нещо?

# 574

Срещата беше страхотна, малчовците растат, стават все по-интересни и беше голяма забава както за нас така и за минаващите край нас.

Особено за някой минаващи чичковци... Mr. Green

Аз също съм ЗА среща другата седмица. Peace

Пък и с Диването не успяхме да обсъдим добре смилянския боб. Mr. Green

# 575
и аз сум съгласна наи добре ми пишете на лични за всеки случай да не ви изпусна пак Hug

# 576
[
Особено за някой минаващи чичковци... Mr. Green

Аз също съм ЗА среща другата седмица. Peace

Пък и с Диването не успяхме да обсъдим добре смилянския боб. Mr. Green

Еййй тамън бях забравила за онзи воайор, който явно не беше виждал цици на живо!  #2gunfire Няма да се учудя и педофил да беше. Ама Тайрето как го усети! Аз до последно не вярвах... Баси наглеца!

За боба ще се подготвя следващия път Simple Smile

# 577
ужас как може да има такива хора  сега ви разгледах снимките страхотни са и бебчетата  още по сладки са станали Hug

# 578

Аз съм ЗА СРЕЩА следващата седмица:

СРЯДА 10,11,2010 - средата на седмицата - 13,30 - градинката на Народния театър? Може и градинката на СУ.

# 579
Ей страхотни сте на тази снимка. Направо ми напълнихте душата.  Като ви гледам се навивам да дойда и аз другата седмица. Дано се престраша с това шофиране с бебе в центъра.
Може ли да ми пратите паролката за албумчето да се порадвам и на другите снимки. Благодаря предварително.

Иначе Боян много се смее, особено когато му пея и говоря, а пред огледалото са едни усмивки...... Laughing
Явно се харесва Joy
Още не се е обръщал по корем, само няколко пъти настрани, но умира да се изправя до седнало положение и като не му помагам се сърди. Чудя се не е ли рано ощеnewsm78.

# 580
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Добро утро  Hug

Много сте хубави на снимката, много хубаво, че успявате да се съберете всички ние тука в Бургас трябва да се засрамим, че все по 2/3 се събираме, не можем да направим солидна групичка като вашата  Flutter (ако сте се събирали по повече, но аз съм пропуснала, се извинявам предварително  Embarassed)
cvetulka нали бебо и той е човек, а хората са различни, не може да очакваш от всички да се държат еднакво - има по-усмихнати, и по-малко усмихнати, по-срамежливи и по-общителни и т.н. да не изпадам в подробности, мисълта ми е, че не може да очакваш бебо да се държи като другите бебета. Радвай му се, обичай го заради това какъв то в действителност е. Разбирам, че всяка майка иска детето й да й се усмихва повече, но не задълбавай в тези неща и не се притеснявай излишно  Hug Аз забелязах, че колкото по-лежерно го карам с моя 'убавец, толкова по-спокоен е и той.   Heart Eyes

# 581
Бяхме на консултация и ето проблем само 220 грама, иначе 2, 5 см отгоре и педиатърката каза да давам добавка, да ама Габи категорично отказа, дали просто не е от децата, които качват по по малко.Яде на 3 часа, някой път на 2, тази нощ се храни два пъти. Вече не знам друго мляко ли да купувам, само на кърма ли да я караме. Иначе ваксините засега ги понеся добре, плака докато и ги слагаха само. Чудя се дали е от това неспане, през деня спи половин час и хаби енергия, а нали за растежа трябва сън.

# 582
Бяхме на консултация и ето проблем само 220 грама, иначе 2, 5 см отгоре и педиатърката каза да давам добавка, да ама Габи категорично отказа, дали просто не е от децата, които качват по по малко.Яде на 3 часа, някой път на 2, тази нощ се храни два пъти. Вече не знам друго мляко ли да купувам, само на кърма ли да я караме. Иначе ваксините засега ги понеся добре, плака докато и ги слагаха само. Чудя се дали е от това неспане, през деня спи половин час и хаби енергия, а нали за растежа трябва сън.

Ако имаш кърма защо просто не изцедиш и да пробваш да й дадеш след хранене да видиш дали е още гладна?
При мен кърмата тече слабо и моята Габи се отказва да суче като е по-слабо Sad Обаче от шише си изпапква всичко. Така я дохранвам с изцедена кърма след като спре да суче и почна да качва нормално, а като почна да качва започна и да спи по повече и съответно и да суче по-силно и по бързо да изпразва гърдите.
Сигурно е временен проблем  Hug Hug

# 583
  • в Кошера
Тейка, ние двете сме навитаци за още една среща през циганското лято  Mr. Green

Мойта девойка се върти вече доста, от гръб по корем и обратно....и така няколко поредни пъти, та вече много внимавам къде я оставам да лежи  Naughty
Зъбаците я мъчат горката.....постоянно си чеше венците.

# 584
 Juturna, не мисля че децата който се усмихват на всеки които ги закача може да се оприличат като "куче помиарче'.всяко бебе е различно и то си решава на кого да се усмихва.

Общи условия

Активация на акаунт