Юлски смешко тук ми се кокори...и през смях - аха да проговори

• 25 823
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Juturna, не мисля че децата който се усмихват на всеки които ги закача може да се оприличат като "куче помиарче'.всяко бебе е различно и то си решава на кого да се усмихва.

Не бих приемала лично казаното от  Juturna!  Peace Hug
  При положение,че моята бебка е много усмихната.И нейният батко беше такъв,макар и малко по-малко.

Последна редакция: сб, 06 ное 2010, 19:13 от Селма

# 586
  Браво за срещата ,момичета!И за снимката!  Hug Hug
  Без малко да ви напаравя компания,че бях сравнително наблизо (на зъболекар).За съжаление не успях.  Confused

pucisim ,писала съм,но да се повторя,за да те успокоя.  Simple Smile И ние качихме 200 г миналия месец.Но педиатърката каза,че не е проблем,щом бебката изглежда добре и е жизнена и здрава.
   Имам мнение и за даването на добавка,но ще го кажа,само ако имаш нужда от такова.  Peace

# 587
Здравейте мацки!!!

Не съм ви чела,нямам нет от седмица,но се надявам,че поне сте здрави Hug

Страхотна е била срещата и така ме е яд,че пропуснах.В нашето село Л'лин,бяха спряли водата,цял ден нямаше,та си взех детето по-рано от ДГ и не успях да дойда TiredОрганизирате нова,гледам,дано успея тогава да се домъкна с кенгурото за 1 час,че то пък мъжо е на работа тогава,няма как да ни докара Thinking,а с моя л'бопитко,трудно ще се донесем с количката Laughing

Иначе сме добре,почти по-цял ден сме на вън,кога спим,кога се носим,различно LaughingКърмим се и вече толкова много си играе и се смее,че се размазвам от кеф.Още имаме колики ит време на време,но и това ще отшуми.

Маритка,благодаря за предложението,но сега имаме слънце,ще зачакам Hug

Това е от нас,дано скоро имам нет,че не се издържа така Crazy

# 588
  • Пловдив
Браво на софийските мами за срещата   Peace Получавате 6 плюс !!! Ние пловдивските, така и не успяхме да се съберем ( или поне аз незнам Embarassed ) И моя Борко не раздава щедро усмивки, затова пък когато ги дава - е няма такъв кеф!!! Голям е сладурчо!!!
Аз тези дни съм се развихрила и правя пюрета - дадоха ми домашни ябълки, дюли и круши. Стават доста добре, живот и здраве след нова година ще ги почваме.
Като казх нова година, ние вече сме си резервирали една къща в Копривщица и там ще я посрещаме  Laughing Вече нямам търпение!!! Имам чувството че 100 години не съм ходила някъде! Вие къде ще сте?

# 589
Ами тъй де, тя да не е куче помиарче, че да маха с опашка на всеки срещнат  Mr. Green

Аз пък ще се засегна. За мен децата, които се усмихват на чуждите хора, като моето гардже, са просто много общителни, за разлика от останалите темерутчета.   bouquet

# 590
  • Тук и сега
Срещата изглежда е била суперска. Жалко, че не успяхме да дойдем. До 14.30 чакахме педито да бие на Божидара ваксините и после не знам защо се отказах. За другата седмица може да спретнем пак една та да се впишем и ние.

Иначе миналата седмица паднахме от дивана. Но слава богу се беше заклещила между дивана и масата та нямаше тежки последствия. Пу-пу. По-странното беше, че същата вечер я оставих на спалнята в една посока, а я намерх минутки по-късно  на противоположната страна. Как го прави този номер - не знам. От другата седмица мисля да започвам вече да и давам Деавит, че досега вит. Д само от слънцето сме си набавяли, но скоро и това ще свърши.

Ние най-се любуваме на срещата със себе си в огледалото. Няма такъв кеф и позьорство. Бива бива Нарцисизъм, ама май ни е дошъл в повече. Laughing 

# 591
  • в Кошера
Ами тъй де, тя да не е куче помиарче, че да маха с опашка на всеки срещнат  Mr. Green

Аз пък ще се засегна. За мен децата, които се усмихват на чуждите хора, като моето гардже, са просто много общителни, за разлика от останалите темерутчета.   bouquet

Einverstanden damit!  newsm10
Все пак и аз съм мама на ухилено дете  Mr. Green

# 592
Селме, кой месец качихте 200 гр. и аз съм на мнение, че щом е жизнена няма място за тревоги, аз мисля, че всичко дойде от коликите, като почнеше да папка, много се свиваше и докато не пръцнеше не цокаше като хората, аз сега и давам и от двете гърди изцедих 40 като хапна дадох и ги, но не ги поиска. Мен ме тревожи факта, че стана по-ревлива и неспокойна, но определено , но определено я боли коремчето още, дано вече се успокои. Иначе за добавката и аз съм с особенно мнение. Ще цедя по-малко и като съм на изпит, дано хапне от кърмата, че шише определено не иска.

# 593
Да кажа в аптеката на метростанция Обеля има деавит, днес си купих, че досега не давах, нали сме навън повечко. За вигантола каза, че не знае кога ще има доставка.

# 594
  • Stavanger, Norway
Момичета шашнах се тази вечер  ooooh! Преди седмица малчо беше станал 6900гр, а тази вечер като го претеглихме и беше едва 6200гр  Shocked Как така е смъкнал 700гр за седмица? Не изглежда нито отслабнал, нито обезводнен  newsm78 Не е болен и не е боледувал. Единственото, което ми прави впечатление е, че се храни по-на често. Нощем си търси храна на всеки час, а и през деня има такива моменти  newsm78 Мислех, че просто си увеличава кърмата, но сега се змаислям дали не е намаляла или де да знам. До сега не съм се притеснявала за кърмата, но сега се стреснах. Дори и да сме го претеглили погрешно предния път, то от последната консултация е смъкнал 100гр  ooooh! Ужас просто. Ще взема да му размразя малко кърма, че много е неспокоен  Rolling Eyes

# 595
  • Stavanger, Norway
Според мен е грубо да се дават определения за бебетата като "куче помиярче" или "темерутче". Хора всякакви, деца също  Naughty

# 596
Вижте на какво попаднах

http://www.kurmene.bg/index.php?p=2

обаче цените са  Shocked

# 597
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Иначе миналата седмица паднахме от дивана. Но слава богу се беше заклещила между дивана и масата та нямаше тежки последствия. Пу-пу. По-странното беше, че същата вечер я оставих на спалнята в една посока, а я намерх минутки по-късно  на противоположната страна. Как го прави този номер - не знам. От другата седмица мисля да започвам вече да и давам Деавит, че досега вит. Д само от слънцето сме си набавяли, но скоро и това ще свърши.

От гръб по корем от корем по гръб и търкул търкул  Joy  така се придвижват малките калпазанчета  hahaha  и другото е легнал по гръб и заравя петички в матрака повдига дупето мести главичката и хоп придвижва се човека в посока на главичката има и още като е по корем се усети да си пъха крачетата под тялото обаче не му иде на акъла да стори същото и с ръчичките и да се изправи и пролази съответно и за това само се изтласква с крачетата и пак се придвижва посока на главичката по сантиметър по два и хоп на др край на спалнята. Нашия още не е падал, но мен една приятелка ме предупреди когато го оставям без надзор го слагам в кошарата, а като е буден не отделям очи от него то се знае  Heart Eyes

Според мен е грубо да се дават определения за бебетата като "куче помиярче" или "темерутче". Хора всякакви, деца също  Naughty

Тъкмо и аз това се канех да пиша  Peace

# 598
  • Stavanger, Norway
Опитвам се да се ориентирам в света на многократните пелени, но то много сложно, бе хора  ooooh! С джоб, без джоб, с подложка или без...УЖАС  Shocked За количките изчетох един куп инфо, ама почна да ми писва да съм спец по всичко. Я дайте мнение кое ви е било удобно и практично за употреба  Peace

# 599
Селме, кой месец качихте 200 гр...........
   Когато навърши 3 месеца .  Peace
   Иначе и тя е станала по-ревлива.Помня ,че и баткото в същите месеци беше по-чувствителен.
   Мисля,че е такъв период.Бебенцата растат,повече се впечатляват,повече информация имат да обработват(а още не се справят качествено),затова и реват повече.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт