Юлски смешко тук ми се кокори...и през смях - аха да проговори

• 25 839
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте!

Джут, много хубава новина!  Heart Eyes Лека бременност на Ели и най-хубавото бебе на финала smile3522
Аз пъпчето си го пазя, както и гривните от родилното  Heart Eyes Ще дочакат братя/сестри, но може и тогава да не ги хвърля. Майка ми още си пази моя и на брат ми.

# 556
Здравейте момичета,
за пъпчето нашето го хвърлихме в Министерски съвет Laughing. Мъжа ми влезе вътре и го остави на един гардероб отгоре Laughing Laughing Laughing.

# 557
nlight, и ние се въртим само на половина.Само веднъж се завъртя от гръб по корем и понеже 10 мин се мъчи да се върне обратно и не успяваше ,се разрева.И съответно аз го обърнах.Та само на страна се въртим и то само на лява страна  newsm78 Но всичко с времето си предполагам.Когато тогава,аз няма да го насилвам,самичък да се учи.  Peace

# 558
  • Stavanger, Norway
Здравейте! Днес моямалчуган спа цел 4 часа само се размърдваше да хапне и продължаваше да спи. Преди да заспи му дадох малко чай на ХИП за сладки сънища и не знам от това ли, от разходката ли, ама голям сън. После компенсира с 3 часа будуване и хленцане, ама няма как. Чета, че вашите бебоци се обръщат от гръб по корем  Shocked Алекси дори не се и опитва. Обръща се само от корем по гръб  newsm78 А да питам - вашите деца смеят ли се и усмихват и се често? Алекси рядко е усмихнат  Sad А така ми се иска едно весело и щастливо бебе  Rolling Eyes Истински щастлив е само когато е гол, а това не може да е постоянно  Crazy Сутрин или като се събуди пуска по една малка усмивка и после се почва с хленченето  ooooh! И вече проявява характер, инати се, глези се (хленца по един такъв глезен начин)...ПОнякога се чудя дали не е такъв хленчо защото му обръщам прекалено много внимание - сакън да не се разплаче, да не остане сам...Знам ли и аз вече  newsm78 Може би всички бебета са така, или просто това си е неговата индивидуалност  Thinking

# 559
Баща му е бил левичар и даже в предучилищна е пишел с лявата ръка,но на времето не са им разрешавали и са го направили десничар.

Няма такова нещо - да се направи левичар десничар или обратното  Laughing, иначе левичарите да сме изчезнали. Аз също съм от поколението, което пише с дясната ръка защото така трябва и точка по въпроса, но това не ме прави деснячка. Дядо ми е бодял майка ми с вилицата когато се е протягала към салатата с лявата ръка и тя яде с дясната, но пак е левичарка. Но е факт, че някои хора го израстват - брат ми, например, започна първи клас по време на демокрацията  Wink и никой не го е тормозил да пише с дясната ръка. И досега си пише с лявата, но иначе е десняк отвсякъде, за разлика от мен, която си ползвам дясната ръка само за да пиша. Мисълта ми е, не е трагедия неземна левичарството, не си тормозете децата излишно.

Лили се обръща от гръб по корем, но обратното не го може, а ми се струва, че от корем по гръб би било по-лесно  newsm78. Усмихва се много, но само на мен и на баща си. Ами тъй де, тя да не е куче помиарче, че да маха с опашка на всеки срещнат  Mr. Green

Последна редакция: пт, 05 ное 2010, 19:22 от Juturna

# 560
Привет, момичета.За разлика от преди , ние сега само да си покажем носа навънка и се заспива един дълбок сън докато не се приберем не се събуждаме,днес даже бяхме около 5 часа навънка и само веднъж се събуди и то аз я събудих като и мерех една шапка.Ние много се усмихваме особено ако някои и говори ,От еддна дседмица се научихме да се обръщаме по корем и сега няма спиране само да яоставя на някое по широкичко място само това тренира,и от няколко дни се опитва да сяда,така се надига главата и гръбнака че е полу седнала,незнам дали няма да си навреди така нещо защото това сега и е станали като фикс идея,и мн се притеснявам .cvetulka ние отдавана проявяваме инат и то доста голям незнам как ще се справям с този проблем,моят мъж не вярва че толкова малки бебчета могат да проявяват инат .Искам да питам майчетата дали някоя има като моят прблем,нашата госпожица неиска да яде на 3 часа ,зорлен изпива по 100 мл на ядене ,а като се има предвид че вечер заспива към 1 часа и се буди към 8-9 сутринта и пак не е гладна,направо незнам какво да я правя вече.ние се храним с АМ. вода и чай никога не отказва да пие ,няма значение количеството но млякото не го иска.Сменихме сумати млека и  няма   напредък.Ако някоя майма има подобен проблем нека сподели смен.Предварително благодаря.

# 561
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Баща му е бил левичар и даже в предучилищна е пишел с лявата ръка,но на времето не са им разрешавали и са го направили десничар.
Мисълта ми е, не е трагедия неземна левичарството, не си тормозете децата излишно.

Нееее ти не си ме разбрала Simple Smile или аз не съм се изразила правилно. Исках да попитам дали се онаследява, защото в нашия род нямаме и нямам наблюдения, но за сметка на това баща му е бил левичар, а за роднините му не знам, а ако трябва да съм честна познавайки една част от родата му нямам никакво желание да се запознавам с останалите  Laughing камо ли да ги наблюдавам  Crazy

А е много ясно, че детето ще си бъде такова какво то си е. Нямам ни най-малко намерение да го карам да прави каквото и да е или да го променям.Аз и сега съм го оставила като му се яде- яде, като му се спи - спи, такъв филм като "трябва" в наш'та къща няма  Flutter

# 562
Териса, разбрах те  Hug. Ползвах твоя цитат като отскок за философките си разсъждения, извинявай за което.

Кирова, а защо трябва да яде на 3 часа? Лили е на кърма и яде по-рядко от 3 часа  Peace

Последна редакция: пт, 05 ное 2010, 20:10 от Juturna

# 563
Момичета някоя от вас беше писала че вече си е купила Витамин Д/вигантола/от новата партида ако не се лъжа .Ако не я затруднява нека да сподели от къде си го е купила,защото аз съм от Бургас и тука аптекарките казват че нямало скоро да получават.

# 564
Юхуу, Привет Simple Smile

Пускам ви снимка от срещата днес. Беше изключително приятно. Едва се събрахме в кадър!  Joy

# 565
Juturna ,така ни казва нашата педиатърка,и че трябва да увеличим броя на яденето,защото минали месец нададахме само 300 гр.Тя ядеше по 5 пъти на ден ,а сега трябва да яде поне по 6 пъти ,но тя рядко ги прави .

# 566
  • София
еееех, че сме много, пък сме и хубавиииииии, и скромниииии, браво на нас! все така!

за пъпчето, и ние не сме го (из)хвърлили още; направила съм си една кутийка, в която съм си прибрала положителния тест, гривните от родилното, пъпчето, една сребърна монета-подарък за раждането; там ще си прибера косичката от кръщенето, първото паднало зъбче - разни такива спомени, които ще са мили и сантиментални само за мен (не и за Тодор разбира се!)

# 567
Здравейте мами,

Алекс от сутринта сумти много странно, има някакви храчки, кажете с какво мога да ги изчистя, с физ. разтвор не става...някаква помпа може би трябжа, но каква....моля помогнете ако някоя от вас е ползвала такава
Благодаря предварително!!!

# 568
Ехеее, здравейте и от мен.
Днес срещата беше страхотна и се събрахме най-много - 13 мами сладурани с чавета засмяни Simple Smile

Можете да видите повече снимки тук:

http://july2010.snimka.bg/maternity/sofiyiska-sreshta-05-11-2010.546838.21315051

Последна редакция: пт, 05 ное 2010, 21:13 от *Teyа*

# 569
 Krisa аспиратора който аз ползвам е този: http://eruditabg.com/?pid=31&NewsID=183  Определено върши доста дора работа, но беба не го харесва и винаги плаче от него. Но  Peace щом Алекс има храчки, по-добре го заведи на педиатър да не се окаже нещо по-сериозно. Ние се радваме на топлото време на вън, но то си е доста коварно и се пренасят хиляди бацили.  Peace Надявам се да не е нещо сериозно.

Общи условия

Активация на акаунт