Юлски смешко тук ми се кокори...и през смях - аха да проговори

• 25 820
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Добро утро!
Днес времето май ще е доста ветровито.Дано да може да се излиза, че как свикнахме да сме повечко на вън. Сега да се включа по обсъжданите теми.
За изправянето - миналата седмица беше ужас - хич не искаше да ляга,дори в количката се надигаше на лакти,но.... тия дни май се отказа. Simple Smile Сега си лежи съвсем спокойно.Обръща се вече 2 или 3 пъти от гръб по корем,но после не може да се върне сам.Но тренира момчето.  Mr. Green Снощи го оставих за 10 секунди сам на повивалникаи като се връщам гледам краката висят.  #Crazy Така,че повече няма да правя тази грешка,че .....
За къпането - ние през вечер го къпем в корито,защото през вечер го къпем целият със сапунче иначе само дупето.Когато му е ред само на дупето го къпем под душа.Така е от самото му раждане.А в коритото като се къпе,го слагаме вече в пълно корито (сега ще ме нахулят много мами сигурно) - шляпка си момчето и го мием.А когато идва ред да го изплакнем и да излиза пак с душа.С душа и главичката сме му мили- за сега няма никакъв проблем и дано да няма.
Айде,че пералнята изписка ,че е готова.
Лек ден на всички!   bouquet

# 631
И като казах къпане - на Алекси му се олющи кожата от маслото за масаж на Бочко  #Cussing out #2gunfire Вече се оправи и ще си караме на млеката за тяло на А-дерма или Саносан, които също са хубави, даже хидратират много добре  Peace
  Ние използваме зехтин,даже и не го преварявам вече.
  Нямаме никакви проблеми с кожата (да чукам на дърво!).  smile3538

# 632
  • София
ох, зачекнахте болната ми тема
аз определено се храня качествено и здравословно, при това много внимавам за това - примерно меню: нестле фитнес с млекце за закуска, салата зеле с домат за обяд, зеленчуци на пара и пилешко филе за вечеря, между храненията ябълки; тестеното се свежда до солети без сол и една-две филийки ръжен хляб; въпреки това съм +6 кг спрямо изписването; много ме е яд, много  #2gunfire #Cussing out, ама сега не мога да спра съвсем да ям, детето все пак трябва да яде нещо  
говорихме си онзи ден с helli_sun, че може да се дължи на липсващия цикъл; вероятно организмът ми е като в менопауза, а нали тогава жените напълняват; абе, дано после да се регулирам, че ми е писнало да съм дебела  #2gunfire

за сядането, Тодор си сяда вече от повече от месец; аз се водя по детето, след като иска да стои седнал, да си седи, явно му е дошло времето; от една седмица вече иска и прав в скута ми да стои и бая се задържа на крачета, много е сладък;

за обръщането, Тодор прави някакви опити, ама хич не му идва на акъл какво да направи, за да се обърне; аз пък не го стимулирам много, много, за да отложа момента, в който ще ме е страх да го оставя и за секунда сам;

за захранването, кога ще почвате захранване? Тодор вечерно време се заглежда в нашето ядене (той ми седи в скута докато вечеряме, защото иначе се чувства изоставен и реве и не ни оставя да вечеряме на спокойствие), а и вече седи спокойно, та се замислям дали не е готов да почвам с картофчето  newsm78 абе, ще изчакам поне още две седмици май

# 633
Цитат
говорихме си онзи ден с helli_sun, че може да се дължи на липсващия цикъл; вероятно организмът ми е като в менопауза, а нали тогава жените напълняват;
  Ето това отново потвърждава,че при всяка жена нещата са индивидуални.
  На мен липста на цикъл ми действаше отслабващо.

# 634
Здравейте!

Втренди, аз мисля да захранвам след 1 седмица.
Само се чудя с какво да започна Wink
Ти?

# 635
Явно е различно при всяка жена, аз се мерих онзи ден и съм 2кг. под тези, които бях като забременях, но и  с бебка доста хабя енергия.През деня не спи, нощем се буди 2-3 пъти, с количката не спирам само тогава  спи, а имам и още едно дете, което иска внимание, нищо че е голям.

Последна редакция: пн, 08 ное 2010, 11:27 от pucisim

# 636
Не съм писала отдавна, но ви следя изкъсо  Laughing
Да се присъединим и ние към отбора на "Крали Марковците" - 8кг от преди седмица. #Crazy
Павел беше малко болен, та отлагам все още ваксините за месеца, а нямам търпение да ги слагам и тези двете и да намаляват вече, че много ги мисля всеки месец.
Има ли от вас такива, които дават клеева тинктура и сребърна вода и ако да, как и в какви дози го правите?
На Боби Боби и бебока, желая много бързо оздравяване!
Моят мишок май ще дойде мързеливичък, обръща се до средно положение, демек настрани, но до корем или по гръб още не, иначе си пробва коремните преси и не иска въобще да е легнал, в това положение е само като спи.
И за финал, винаги съм избягвала да влизам в полемика, но този път ще изразя и моето мнение относно изказването за "кучето помиар" или както там беше, дори не запомних и кой беше дал това сравнение, намирам го за далеч от рамките на добрия тон, а дори и да е казано с доза хумор, в случая, когато говорим за деца, е просто неуместно! Детето ми се усмихва на всички, говори им по неговия си начин и го намирам за доста общителен и лъчезарен, стига да има дистанция, ако не е на кеф реве, когато го държи друг освен аз и баща му.

# 637
  • Stavanger, Norway
Леле като ви чета колко подвижни са вашите деца и се шашкам. Че той Алекси само обръщане от корем по гръб прави и иска да е на ръце (но второто не се брои - не е негово усилие  Mr. Green). Много се кефи като го хвана за ръчичките и леко се набира до седнало положение, но никакви признаци за стабилност като е седнал  Rolling Eyes Гъне се като каучук  hahaha

# 638

И за финал, винаги съм избягвала да влизам в полемика, но този път ще изразя и моето мнение относно изказването за "кучето помиар" или както там беше, дори не запомних и кой беше дал това сравнение, намирам го за далеч от рамките на добрия тон, а дори и да е казано с доза хумор, ...........
  Момичето,дето го каза,говореше за своето дете,че "то не е ,като куче еди какво си...."
   Не знам защо трябваше да го приемате толкова лично!  Hug
   Тук са мяркали далеч по-груби(направо безобразно груби) и лично направлени изказвания и почти никой не се впечатляваше от тях.  Peace

Браво за килограмите на бебока!Какъв юнак расте само!!!  Hug Само на кърма ли сте(че забравих  Embarassed )?
    За ваксините...И ние отново ще ги отложим,защото баткото е с пореден вирус..... Tired

# 639
Само да добавя нещо.Мислех, ч е епитет като "темерут" използвано за бебе е просто недопустимо и бях много възмутена вчера като го четях,но реших,че няма смисъл да коментирам.И точно след като го прочетох излизам на разходка и чувам от една пейка една майка да казва на детето си,което точно прохождаше(значи около 1 годинка) репликата "Ще ядеш говната".  #Crazy  #Crazy  #Crazy Тогава реших,че има и по-брутални хора.
Времето тотално се прецака. Sad

# 640
Видях за ушичките, но мисля да ги оставя да минат сами. Откакто ги подсушавам след баня са доста по-добре. Ще започна и след повръщането да следя за мокро.

Не разбрах кога и къде ще е последно срещата. Моля някоя мама пак да напише. За парка някой беше предложил и парка във военната академия. На мен ми е все тая. Май пред Народния ми е само по-неудобна, но и до там ще се дотътрим ако кажете.

За мое огромно съжаление се пренасям в един друг форум за болни от хепатит (заради баща ми и дано да е само заради него) и няма да имам много време да ви следя, така че ще гледам поне срещичките да успявам да посетя.

# 641
За следващата среща - Втренди, нямаш грижи, ще я направим в Борисовата, хем е по-широко Simple Smile
В синоптик.бг само дъждове и превалявания и то все следобяд, дано да грешат.
Дано да се впишем в тази седмица, че гледайте какво е времето днес.
Ще следя прогнозата.
Принципно за сряда си мислех, но може и в четвъртък и в петък. - 13,00 - 13,30

ELISALOU,  Hug Hug Hug Стискам палци, всичко ще е наред!
Важното е, че от написаното от теб усетих силен позитивизъм и много щастие - само така!

# 642
Здравейте!

Да се похваля - в събота бяхме на сватба  Satisfied Ния стоя вкъщи с майка ми и баща ми. Държа се по-добре от колкото очаквах. Папка от омразното си шише - малко сложно ама е папкала - баща ми дрънкал с дрънкалките, а майка ми я хранела  sohappy Лудница  Mr. Green Аз им казах, че щом това да се правят на маймуни работи могат да продължават в същия дух  Hug Така се бях притеснила, че пак няма да иска да яде от шише и експресно ще ни се наложи да се върнем от Стара Загора... Ама тя е слушкала  Heart Eyes и си е пила кърмата от фризера. Аз съм замразявала в кутийките на Авент и като я размразя има гаден дъх. Не е развалена - сладка си е ама мирише много особено  Sick Доволна съм от всичко Авент-ско с изключение на тези кутийки...

Днес за първи път се обърнахме от корем на гръб Heart Eyes От гръб на корем сме се усъвършенствали вече. Дори си изваждаме сами ръчичката от под тялото вече Heart Eyes

За захранването не бързам. Нека станем поне на 5,5 - 6 месеца. От известно време Ния "дъвче" като ям пред нея. Много е смешно  Mr. Green и постоянно се лигави и повтаря "бръм-бръм" и ме обсипва с лиги  Mr. Green

Не можем да седим и не се и опитваме особено... Тя педиатърката и без това ми каза, че не е хубаво да седим преди 6 месеца като е такава пухкавка. Няколко пъти пробвах да и подложа възглавници, за да видя как ще реагира - еми смъква се и започва да се пъне да се преобръща по корем. Това с обръщането ни е заучено вече и направо ни е фикс идея newsm32 Търкаляме се като буре и пищимот кеф като се обърнем по корем сами. След това се пънем да пълзим ама не помръдваме и махаме като хеликоптер на едно място  icanfly

Алекса, имаш ли от тези? Аз тях съм си харесала. На нас дупето ни е все червено от памперсите, та ми се иска да пробвам многократните пелени от естествена дишаща материя... Ще се радвам да чуя отзиви от конкретния модел ако е пробван.

margi_tr и ние пълним ваничката повечко и Ния цамбурка и се хили вътре... мале като се сетя в началото как се дереше само...  noear Сега направо си е кеф да я къпем Heart Eyes

Therisa и ние не плакахме на последните 2 Пентаксим-а. Все едно нищо не са ни правили - оглежда си се геройчето, хили се и на мен ми става по-спокойно от страховете по ваксините...

# 643
Здравейте и от нас.
Ние два дена изобщо не се спряхме големи разходки голямо нещо ,даже и до Ст.Загора ходихме.Тъкмо ни се беше пооправило нослето и сега отново е със сополи Cry
За клеевата тинктура аз вчера му дадох и днес пак мисля да дам.Капнах една капка в около 30 гр. кърма.

# 644
  • София
Днес моят Ангел има имен ден! Влизам да ви почерпя виртуално:   cook

Общи условия

Активация на акаунт