Юлски смешко тук ми се кокори...и през смях - аха да проговори

• 25 820
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
 Hug Честит имен ден на Ангел, да му е живо и здраво името!

СелмеPeace следващият път те чакаме на срещата Wink

# 646
Честит Имен Ден на Ангел на diman и на всички други празнуващи! Да им е живо и здраво името и да им носи много слава и успехи!    bouquet

# 647
Честит празник на всички именници! Бъдете здрави и много щастливи!

Честит имен ден и на Ангелчо на диман, да бъде много здрав и усмихнат малкия човек, нека има едно прекрасно детство  Hug  bouquet

И моят мъж днес е именник, почерпете се виртуално от нас   party023

# 648
  • София
Втренди, аз мисля да захранвам след 1 седмица.
Само се чудя с какво да започна Wink
Ти?

аз четох, четох, коментирах и с педи и накрая реших да започнем със зеленчуковите пюрета; ще почна в обедното хранене с картофено пюре, ще го давам малко по малко в продължение на седмица, за да проследя за реакция; после ще дам морковче; после някакъв друг зеленчук, не знам още какъв; целта ми е да заменя цялото обедно хранене със зеленчуково пюре;
после ще давам каши, после плодови пюрета; после ще въведа месо
общо взето до там съм стигнала с реда, като само за началото имам някаква подробна яснота
със сигурност съм решила сама да приготвям пюретата - ще купувам био зеленчуци и ако трябва да се добавя мляко, ще ползвам кърма

за срещата, много съм мераклийка и на парка на военна академия, да направим някой ден и там срещичка, какво ще кажете? иначе, ако сте за градската градинка, аз ще се справя някак си; само да е хубаво времето, че вижте какво е днес, отвратно

и за днешния празник, честито на всички празнуващи! виртуално ви  Hug аз отивам да правя обредна питка, а следобед съм на зъболекар пфуууууу

# 649
Честит празник на всички именници! Бъдете здрави и много щастливи!

Честит имен ден и на Ангелчо на диман, да бъде много здрав и усмихнат малкия човек, нека има едно прекрасно детство  Hug  bouquet

И моят мъж днес е именник, почерпете се виртуално от нас   party023

Честит именник, да е жив и здрав, да ви гледа, да ви глези и много да е щастлив!

# 650
Честит имен ден на всички празнуващи!

Днес ме мъчи една мисъл. На вашите дечица пускали ли са им кръвни изследвания от както са ви изписали от болницата, ей така профилактично? На нас не са и се чудя не трябва ли?

# 651
Изследвания на кръв и урина се правят на 6 месеца.

# 652
Благодаря, това не го знаех. Даже щях да питам докторката днес на консултацията.

# 653
Diman, честит именник. Да ти е жив и здрав и много усмихнат.
Mila Iv , изследвания кръв и урина се пускат на 6 месеца профилактично, а ако има някакъв проблем или съмнения и по-рано. Ние вече давахме.

# 654
Само да добавя нещо.Мислех, ч е епитет като "темерут" използвано за бебе е просто недопустимо и бях много възмутена вчера като го четях,но реших,че няма смисъл да коментирам.

А, извинявай, но явно "куче помияр" използвано като определение за бебе, което раздава усмивки е допустимо за теб и не заслужава възмущението ти.

Каквото повикало, такова се обадило.

П.С.
Темерут

(същ.) навъсен, начумерен, неприветлив, мрачен, строг, затворен, мълчалив, необщителен, саможив, намусен, намръщен, недружелюбен, неразговорлив
(същ.) намусен човек, проклетия

Както и да го гледам, все ми звучи по-добре, по-малко обидно и хич не толкова възмутително от това да нарекат нечие бебе така:

# 655
И двете според мен са еднакво "допустими"
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ !!!!!!

# 656
Поизчетох ви май,май........

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ  bouquet

Ние сме болни.Каката ми вдигна Т в Събота,сливицата и е огромна,но за сега не кашля,гърлото явно не я боли,защото яде и сополи няма,дано отшуми по-скоро.Лошото е,че май и Алекс го е лепнал TiredДнес цял ден спи,проревава в просъница,не иска да си играе,не гука TiredНяма Т,няма сополи.ще видим на къде ще избие тази работа.Може й някой зъб да е,че зверски си яде ръчичките.

За захранването-ще се захранваме на 5 навършени месеца,че после се притеснявам да не се пристрастим към цицата и да откажем друго.Ще започна с плод към 11 ч,след това тиква и тиква сразните му там зеленчуци.Кашите ще ги пропусна Peace

# 657
  • София
ади, защо ще пропуснеш кашите? лош опит ли си имала с ивон?

# 658
Не,определено не съм имала лош опит.Ивон обожаваше бананова каша и до ден днешен ме кара да й купувам на Милупа,кашата с шоколад.С Алекс ще ги пропусна,защото сме бая едрички,а кашите както знаете понатрупват повечко килца.Ако започне да качва по -нормално,ще му давам към 9-10 м за следобедна закуска Peace

# 659
Ади Hug Peace, да оздравявате бързо и леко да мине вируса!

Общи условия

Активация на акаунт