След "1001 нощи" - Приказката прелива в една "Безкрайна песен" - 149 (8)

• 34 317
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
Цитат
радост е , нали , че Джейда също ще стане мама ....

Цитат
Каквото и да е то - красавица или юнак !

По- добре да е мома ,че след време да не се чудим,
 къде да търсим годеница на Али!  Peace

# 676
Аа така ендо сладичко момиченцее  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 677
  • на морето
Хахахаха... абе и аз си го помислих , това ....да ги "сватосаме "  Бену със сем.Аксал   Wink  ама не ми се обърна езика ( пръстите по клавиатурата ) да го кажа ...... Е, нека първо проплаче и другото бебче на темата ...пък после ще мислим за " годежи " и "сватби "  Grinning Heart Eyes Laughing Laughing Laughing

# 678

Ето още снимки от Гърция:

# 679
Момичета,

Ричард Маркс,най-лиричният певец в поп музиката,
ще гостува у нас.Поздравявам всички ви, в една негова
песен, защото вие превърнахте темата ни в най-нежната
балада. Насладете и се.
http://www.youtube.com/watch?v=iLi_osYNsOU
Hug Peace  bouquet

# 680
marman благодаря ти за снимките   bouquet

От всички интервюта с Берг и Халит, излъчвани досега,  най-много ми хареса това на хърватската журналистка. Не знам дали ще има възможност отново да ги интервюира, когато са в Загреб, много бих се радвала, но,  ако не  тя, поне някой друг хърватски журналист да направи едно свястно интервю. Толкова възможности да се поговори човешки с Берг и Халит бях пропилени, че чак ме хваща яд!

# 681

От всички интервюта с Берг и Халит, излъчвани досега,  най-много ми хареса това на хърватската журналистка. Не знам дали ще има възможност отново да ги интервюира, когато са в Загреб, много бих се радвала, но,  ако не  тя, поне някой друг хърватски журналист да направи едно свястно интервю. Толкова възможности да се поговори човешки с Берг и Халит бях пропилени, че чак ме хваща яд!

Аз също мисля така.Хърватското интервю е най- хубавото досега -журналистката беше добре подготвена,задаваше интелигентно въпросите си-толкова приятно беше да се видят Халит и Берг тогава-спокойни,щастливи,проявяващи дори чувство за хумор.И много спонтанни,много освободени.

# 682

Varna, напълно споделям мнението ти за интервютата, които сме гледали.Този гръцки смешник ме потресе!Впрочем хърватките от форума са също много зле настроени и правят унищожителни коментари на интервюто на ANT1.

# 683
   Fresh!    bouquet  bouquet  bouquet

Махнах част от снимките, защото видях, че bab4i вчера ги е пуснала.

# 684
# 685
marman  Hug
Много са елегантни  навсякъде  Берг и Халит!
Благодаря  ти и за тази снимка,очевидно е съвсем нова!   bouquet

# 686

Предаването с Берг и Халит има рейтинг 31.6% от всички зрители и  41.7%  сред младите зрители.

Берг казва , че са оставили Али при майка й, но ще бъдат разделени само за една вечер. "Тази вечер отиваме веднага при него" казва Берг. Вероятно предаването е правено преди  да отпътуват обратно за Турция. Също казват, че предишната им къща е била по-близо до Босфора, но и от сегашната се вижда, макар и от далеч

# 687

http://cadde.milliyet.com.tr/2010/11/02/YazarDetay/1179723/-yeni … ge-yenildi-galiba

ERGENÇ, ‘ASLA ALDATMAM’ DEMİŞ!
Kanal D’de Ömür Gedik’in hazırlayıp sunduğu ‘Cinemania’  programının son konuğu ‘Acı Aşk’ın başrol oyuncusu Halit Ergenç’ti. Filmde üç kadını birden idare eden Orhan karakterini canlandıran Halit Ergenç gerçek hayatta asla böyle bir şey yapmayacağını söyledi! Soru da cevap da ilginç tabii ki!

# 688
Варна ,благодаря ти за превода! Kissing Heart Flowers Bouquet Kissing Heart
Мисля си,че както въобще  не могат да бъдат разделени за дълго ,
нищо чудно и малкия сладур да посети Загреб. Hug

# 689
[/img][/img][/img]
За всички колажи и клипчета ,които саздават тази прекрасна атвосфера във форума.
ПП Казаха още / от интервюто на Берг и Халит /,че се разбират без думи,което на мен много ми хареса.По точно Халит го каза.

Общи условия

Активация на акаунт