След "1001 нощи" - Приказката прелива в една "Безкрайна песен" - 149 (8)

• 34 281
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
Гюнайдън,момичета!!! Hug Hug Hug
Тази сутрин ще съм малко на линия... Joy Joy Joy
Марман,джанъм тенкс Joy Hug  bouquet Hug
Айде КААВЕТО е от мен...  Peace
Да ви е сладко !!! Hug Hug Hug

# 706
Фреш, Гони МЕРСИ !!! smile3525 smile3525  love001  love001
Не винаги се получава  Thinking,но аз се старая... Joy Joy Joy

# 707
Отминава  БУРЯТА... Sad

...И идва ЗОРАТА... Grinning

СЪС СВОЯТА ПРЕКРАСНА УСМИВКА ДЖЕЙДА ЩЕ БЪДЕ ОТНОВО ЩАСТЛИВА !!! Peace

# 708

Още малко за гръцкото интервю

Берг казва, че като приключи със снимките на БП, смята да си вземе една година почивка и след това иска да се занимава с театър. Остава си и мечтата й да играе в комедия.

Данайчето снощи писа за казаното , че се разбират без думи. Халит казва, но не знам по какъв повод, защото репликата на водещия е на гръцки: " Ние съвсем спокойно  се разбираме и без думи, така пазаруваме, (защото имаме еднакъв вкус - за това малко не съм сигурна) . Това, че Вие не ни разбирате е съвсем нормално."

Може да е имало някакъв проблем със слушалките, по които тече преводът, защото първо Берг реагира на репликата на водещия с думите: " Да, да, разбирам.." и после Халит се намесва.

# 709
Добро утро и от мен!
Със страхотно настроение ме заредихте!

Светлана как тъй етого делоеш?!Замечателъное!!Болъшое спосибо!
Марман ,мерси за линка.
Хубав ден и от мен !!

# 710
Добър ден! Привет на всички!

Варна, благодаря ти за видеото с интервюто - забавлявах се от сърце - Берг е страхотна сладурана! Винаги си я гледам с огромна обич. Потъвам в красивите и очи. Зарежда ме с невероятна емоция.  Непрекъснато й ставаше смешно и се споглеждаха с Халит по въпроса. На моменти и той прихваше да се смее, като завоалираше с някакви жестове на "разбиране" за "закачливия" дух на водещия.
Невероятни са! Носят много радост и светлина навсякъде!
Светле, колажите ти са изпълнени с живот!
Благодаря на всички момичета за споделените снимки, колажи, коментари - прекрасни сте!
Хубава сряда на всички!
Hug Hug Hug Hug
И един поздрав от сърце - http://www.youtube.com/watch?v=kRBEwE1ocKo&feature=related

# 711
Отминава  БУРЯТА... Sad

...И идва ЗОРАТА... Grinning

СЪС СВОЯТА ПРЕКРАСНА УСМИВКА ДЖЕЙДА ЩЕ БЪДЕ ОТНОВО ЩАСТЛИВА !!! Peace

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МНОГО СЕ РАДВАМ ЗА  ДЖЕЙДА - ТОЛКОВА СЛЪНЧЕВ И ХУБАВ ЧОВЕК  ЗАСЛУЖАВА ЦЯЛОТО, ПО-ТОЧНО ПЪЛНОТО ЩАСТИЕ! ОТ СЪРЦЕ Й ГО ЖЕЛАЯ - НА НЕЯ И СЪПРУГЪТ Й КОЙТО Е ВИДНО, ЧЕ Я БОГОТОВОРИ!     bouquet  bouquet  bouquet

# 712
Данайче,мила с ЕДНА ДОБРА УЧИТЕЛКА всичко се постига  Peace, а тя е МарТомова  Hug Hug Hug
Майдрим,благодаря  Hug... Карач е страхотен Peace , хем хубавец,хем чок певец!!! Peace Joy Joy Joy

# 713

Още малко за гръцкото интервю

Берг казва, че като приключи със снимките на БП, смята да си вземе една година почивка и след това иска да се занимава с театър. Остава си и мечтата й да играе в комедия.

Данайчето снощи писа за казаното , че се разбират без думи. Халит казва, но не знам по какъв повод, защото репликата на водещия е на гръцки: " Ние съвсем спокойно  се разбираме и без думи, така пазаруваме, (защото имаме еднакъв вкус - за това малко не съм сигурна) . Това, че Вие не ни разбирате е съвсем нормално."

Може да е имало някакъв проблем със слушалките, по които тече преводът, защото първо Берг реагира на репликата на водещия с думите: " Да, да, разбирам.." и после Халит се намесва.

Точно така .С едно допълнение.Берг каза ,че е от семейство на артисти.От дете живота й е преминал в такава обстановка.Стартирала е с малки роли.Първата е на 16 год-заедно с баща си.Сподели ,че баща бил темпераментен и  обичал да се изявява като боец.
Каза че не е мислела да гради кариера на артист и че не се възприема като красавица.
Още ,че 1001 нощ е бил тезък сериал ,особено за нея понеже е жена и че продължил 3 години.
Кза ,че пребиваването им в Гърция е било много динамично .Каза: " За 24 часа преживяхме толкова много неща"
Варна ,Халит набързичко прехвърли нещо за пазарлък ,но не успях да разбера какво точно имаше предвид
Халитказа: " Аз казвам 5000 ти 200 ,после аз ..намалям ,ти отстъпваш и накрая стигаме до споразумение..."?!?!?!??
[/color][/b]

# 714
Варна,Данайче,много ви благодаря ! Hug Hug Hug
Чудесно е ,че Берг иска да се занимава с театър.
Ние ще я виждаме по-рядко,но щом това е нейно голямо желание ,пожелавам й успех.
Дано за в бъдеще имаме възможност да я гледаме  и в комедия.

# 715
Mydream,за първи път се запознах с музиката на Кърач,когато гледах нашия филм.
И от тогава слушам с удоволствие всички негови песни.
Благодаря ти и за този поздрав! Hug Hug Hug
Прекрасен е !  bouquet

# 716
Kenan VS Onour...

http://www.star.gr/life_style/66784
В гръцката преса дават право на избор-Онур или Кенан.. Laughing
Нека всяка жена  да реши за себе си ..Laughing
А иначе и двамата са красиви и синеоки, и
 са покорили сърцата на фенките си! Heart Eyes Heart Eyes
И двамата са успели да направят така ,
че всички да говорят за тях! Hug

Последна редакция: ср, 03 ное 2010, 14:09 от fresh13

# 717
  • Варна

ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА!  Hug

Два дена не можах да се включа активно в темата, и намирам толкова прекрасни новини,
      преводи, снимки и колажи!   Благодаря на всички, които го направиха за нас!   bouquet
      Но ние използвахме  това време за да ви зарадваме.
      Даная преведе 3-та част на 9-ти епизод, за да отговори на въпросите ви, след излъчването.

ДАНАЯ     БЛАГОДАРЯ!     

А аз го оформих и ви го показвам

Bitmeyen Sarki 9.Bolum 3.Kisim + sub

# 718
Сигурна съм че Аша би искала да се изпише първо тази тема преди да почнете да пишете в новата. Убедена съм че и тук ще ви бъде забелязан поста Peace

# 719

В турския форум едно момиче е написало:

“Приятели,  в новия брой на списание HELLO   има много хубаво интервю с нашата Берг и невероятно различни и красиви снимки. Съвсем различно излъчване има нашето момиче- в стил 30-те години, червило цвят бордо, гримът в тъмни нюанси. Може ли на някой всичко да му отива толкова много, направо останах без думи. Дано Господ я пази! Сигурно утре ще пуснат снимки и резюме на интервюто във вестник Хюриет.”

Последна редакция: ср, 03 ное 2010, 16:26 от varna72

Общи условия

Активация на акаунт