След "1001 нощи" - Приказката прелива в една "Безкрайна песен" - 149 (8)

• 34 719
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
Не успях да разбера този човек, който донесе парите в къщата на Перихан и Ферайе - какъв е - банков чиновник, приятел на Ферайе или...?
Аз мисля ,че е борсов посредник и че Фери продаде къщата ,за да се издължи на Сервет .Нали когато отиде тъжна при Перихан и й каза ,че да гледа детето си от далече й е още по- тъжко.
Перихан й каза че Сервет е идвал и е вдигнал скандал и изпотрошил мебелите.
каза й още да не стой далече от Топрак а да го гушне и целуне.Фери каза ,че Бейза е винаги наблизо и че не й говори.
Перихан : Прегърни и нея .деца са .....

Добре тогава, след като Ферайе е продала къщата, Перихан къде ще живее? Да не би да иде при Кара?... Joy

# 376
 Thinking Thinking
Чух" сатаджам"- ще продам4разбираш го нали?
Освен това Тя взе парите и даде плика на Перихан да го отнесе на Сервет,Но......ако пък с тези пари Перихан откупува къщата от  Сервет ??? Thinking
В коя част беше?
" Отивам" да я изгледам. Laughing hahaha

# 377
Кой ли пръв ще види играчката на Топрак? Много ми е интересно? Дали това ще стане преди Сервет да разбере за сина на Ферайе? Дали Хасан ще му каже, какво му е разказала Гюлбин за откритието на Ферайе, може и да го върти за пари, може и да го заведе при Галип. Всичко може...

# 378
  • София
ДАНО КЕВСАР НЕ ВИДИ ПЪРВА ИЛИ САМИЯ ТОПРАК И ДА ПИТА "МАЙКА" СИ КЕВСАР ЗАЩО МЕЧЕТО МУ Е ПРИ"КАКАТА" hahaha #Crazy

# 379
В къщата ще стане много интересно - така или иначе ще започне преразпределението на силите и лагерите - няма начин - всеки ще бъде воден от различни подбуди - кой заради достойнствата на Яман и благоразположението му, кой заради добротата на Ферайе. Докато не излезе истината за Топрак, но мисля, че още е рано за него. Въпреки, че погледнато реално - за 9 епизода се случиха много неща, които в друг сериал щяха да бъдат протакани за 29.

# 380
Фери продаде къщата.каза ,че има непосредствена нужс.да от 25 000 а за останалите ще се споразумеята и поиска бърз отговор.

Кесинликле!
Ето сега и за Перихан да се замислим?!?! Thinking
Тя самата каза ,че винаги ще подкрепя Фери и ще е около нея.

Последна редакция: сб, 30 окт 2010, 23:17 от Danaya14

# 381
В къщата ще стане много интересно - така или иначе ще започне преразпределението на силите и лагерите - няма начин - всеки ще бъде воден от различни подбуди - кой заради достойнствата на Яман и благоразположението му, кой заради добротата на Ферайе. Докато не излезе истината за Топрак, но мисля, че още е рано за него. Въпреки, че погледнато реално - за 9 епизода се случиха много неща, които в друг сериал щяха да бъдат протакани за 29.
Майдрийм навеждаш ме на още една мисъл- Перихан в скъщата на Захиде!! #2gunfire #2gunfire ooooh! ooooh![

# 382
Фери продаде къщата.каза ,че има непосредствена нужс.да от 25 000 а за останалите ще се споразумеята и поиска бърз отговор.

Кесинлисле!
Ето сега и за Перихан да се замислим?!?! Thinking
Тя самата каза ,че винаги ще подкрепя Фери и ще е около нея.

Кара ще помага! Joy Той нали й каза след случката със Сервет, че ще бъде винаги край нея и може да разчита на него.  Сигурно и Перихан трогната от жеста му и забелязвайки някои чувства ще му разкаже истината за спешното продаване на къщата. Може пък да останат под наем и да не се наложи да я освобождават.

# 383
  • София
АКО ПЕРИХАН СЕ СЪБЕРЕ С КАРА, Е ТОГАВА ЗАХИДЕ.. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 384
Майдрийм навеждаш ме на още една мисъл- Перихан в скъщата на Захиде!! #2gunfire #2gunfire ooooh! ooooh![

А не! Данайче, дори не си го и помисляй, ако ти е мила Захиде.  Joy Joy JoyПри две кабаретни певици наистина съвсем ще обърка сърдечния ритъм! А Неджиб ще спи в халите. Трябва да я сложат да спи при Захиде.

# 385

Честит рожден ден, dear Планет !    

From Romania

Бихме искали, на сърцето здраве, щастие, благополучие и много любов !

И пътуване до Истанбул !   

# 386
В къщата ще стане много интересно - така или иначе ще започне преразпределението на силите и лагерите -

А не! Данайче, дори не си го и помисляй, ако ти е мила Захиде.  Joy Joy JoyПри две кабаретни певици наистина съвсем ще обърка сърдечния ритъм! А Неджиб ще спи в халите

Mydreamq Laughing hahahaТолкова съм впечатлена от твоята прозорливост ,че се усъмних в себе си! Laughing Laughing
Сетих се
Тези 25 000  Фери взе чрез Али аби от Сервет за да  ги даде на Галип за операцията и срещу това да научи истината за Яшар
той си ги поискал от Перихан и Фери му ги върна с продажбата

Последна редакция: нд, 31 окт 2010, 00:37 от Danaya14

# 387
Ако Топрак и Кевсер се застоят в къщата, детето ще разбере, че Ферайе има добро сърце и с нищо не заслужава обидите. Все пак Топрак обича и вуйчо си Яман много и ще види колко много се обичат .Помните ли думите на Топрак, когато Кадир бей искаше да застреля Яман. Той каза:
 "Дядо, недей, той ми е вуйчо. Аз го обичам като баща. "
 Все си мисля след тези думи, че те са съдбовни. Рано или късно, може и да е в последния епизод нафилма, но Яман ще стане баща на детето на Ферайе. Много искам да си имат и тяхно. Но дали ще имат - това го знаят само сценаристите, Берг  и Бюлент.

# 388
  • София
: Mydream ,НЕ МИ СЕ ЧАКА 90 СЕРИИ И В ПОСЛЕДНИЯ КАДЪР "ДА МУ СТАНЕ БАЩА" Joy Joy

# 389
  • В центъра на България
Незнам на кого да благодаря за колажа, но много ми хареса за лека нощ. newsm51

Общи условия

Активация на акаунт