След "1001 нощи" - Приказката прелива в една "Безкрайна песен" - 149 (8)

• 34 762
  • 741
  •   2
Отговори
# 360
  • София
МИСЛЯ СИ,ЧЕ АКО ФЕРИ Е КУПИЛА КЪЩАТА И СЛЕД КАТО КЕВСЕР И ТЯ Е ПРИ ТЯХ ЯМАН ЩЕ РАЗБЕРЕ,ЧЕ Е ПО УМЕСТНО ДА СЕ ИЗНЕСАТ В ИМЕТО НА СПОКОЙСТВИЕТО ЗА ВСИЧКИ. ТОГАВА,ЩЕ СЕ ОБЪРНЕ ПАЛАЧИНКАТА Joy Joy Joy Joy И КАТО ГО НЯМА ДРАЗНИТЕЛЯ- ФЕРИ  ТОГАВА ЩЕ СЕ ИЗПОЯДАТ
ПО МЕЖДУ СИ И НАЙ-СИЛНО ЩЕ ПОЧУВСТВАТ ОТСЪСТВИЕТО НА ЯМАН...

Последна редакция: сб, 30 окт 2010, 22:44 от krasminikif

# 361
  • София-Банкя
Сериозен проблем е еснафията на малкия град. Така е навсякъде за съжаление. Има хора без собствени интереси и перспектива и единствената им радост е да злословят за другите. Изживяват се като морални стожери, а ако им разровиш тайните - майко мила!

# 362
Селма не вижда по-далеч от носа си. Получи две бележки с юношески обяснения и не можа да разпознае, че това не е "стилът" на Яман. Сблъска се с него случайно на улицата и реши, че я преследва. Както си стоя, хвана си дамската чантичка и беж в халите да търси Яман за разговор, да му каже колко много го обича, позхлъзната от хвалбите на "доброжелателните" комшийки и съгражданки, че са си лика-прилика. После както си стоя - потънала в повърхностни мисли, че е пренебрегната, хукна да търси сметка на Ферайе, в къщата на съпруга й, на човека, който се отказа от годежа с нея. Сега отива по друга наклонена плоскост - но Месут не е Яман. Той може и да е хлътнал, но в момента, който я разбере няма да й цепи басма.

# 363
Сериозен проблем е еснафията на малкия град. Така е навсякъде за съжаление. Има хора без собствени интереси и перспектива и единствената им радост е да злословят за другите. Изживяват се като морални стожери, а ако им разровиш тайните - майко мила!
[/quot
Абсолютно!!!
Онези съседките като започнаха да разпитват може ли така кабаретна певица да се омъжи ? Фери им каза: Да .както и вие!И те обичат и си имат семейства и нт
След коте осъседките много се обидиха ,че ги сравниха с кабаренти артистки. Laughing Laughing

# 364
Не успях да разбера този човек, който донесе парите в къщата на Перихан и Ферайе - какъв е - банков чиновник, приятел на Ферайе или...?

# 365
МИШЕЛ,ДАНАЙЧЕ   lovekiss lovekiss lovekiss
ДА,ВРЪЩАНЕТО НА КЕФСЕР В БАЩИНИЯ И ДОМ ЩЕ СЪЗДАДЕ ОЩЕ ПО-ГОЛЯМО НАПРЕЖЕНИЕ.ТЯ ЩЕ ПОБЕСНЕЕ ОТ ЯД КАТО РАЗБЕРЕ ,ЧЕ ДИЛАРА И МЕЛЕК ПОДКРЕПЯТ ФЕРИ.ОТ СВОЯ СТРАНА ДИЛАРА ЗА ДА НЕ ДРАЗНИ КЕФСЕР ЩЕ СТАНЕ
ПО-ПРЕДПАЗЛИВА В ПОДКРЕПАТА,А МЕЛЕК ОТ СТРАХ.
МИСЛЯ,ЧЕ МОМИЧЕНЦЕТО  НА МЕЛЕК   ЩЕ ВЪЗДЕЙСТВА НА ТОПРАК,КОЙТО Е ПОД ВЛИЯНИЕ НА МАЙКА СИ И ЩЕ ПРОМЕНИ ОТНОШЕНИЕТО СИ КЪМ ФЕРИ.
ТОВА,ЧЕ ЯМАН ПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ Е МНОГО ВАЖНО.ЯВНО ЖЕНИТБАТА МУ С ФЕРИ НЕ Е ОКАЗАЛО ГОЛЯМ УДАР ВЪРХУ АВТОРИТЕТА МУ,НО ВЕРОЯТНО ТУК ГОЛЯМА РОЛЯ ИГРАЕ КАРА,КОГОТО ХОРАТА МНОГО УВАЖАВАТ.

# 366
Селма не вижда по-далеч от носа си. Получи две бележки с юношески обяснения и не можа да разпознае, че това не е "стилът" на Яман. Сблъска се с него случайно на улицата и реши, че я преследва. Както си стоя, хвана си дамската чантичка и беж в халите да търси Яман за разговор, да му каже колко много го обича, позхлъзната от хвалбите на "доброжелателните" комшийки исъгражданки, че са си лика-прилака. После както си стоя - потънала в повърхностни мисли, че е пренебрегната, хукна да търси сметка на Ферайе, в къщата на съпруга й, на човека, който се отказа от годежа с нея. Сега отива по друга наклонена плоскост - но Месут не е Яман. Той може и да е хлътнал, но в момента, който я разбере няма да й цепи басма.
Аз пък си мислех ,че и Месут/ като Кевсер от Сервет/ ще пострада от Себма.
Месут е чистосърдечен . Когато Селма го попита защо не й е казал за писмата .Той обясни ,че току що се бил върнал от казалма ,нямал още сериозна работа и не посмял да я поиска от баща й.

Последна редакция: нд, 31 окт 2010, 00:32 от Danaya14

# 367
Не успях да разбера този човек, който донесе парите в къщата на Перихан и Ферайе - какъв е - банков чиновник, приятел на Ферайе или...?
И аз мисля,че е банков служител-каква ли "версия" ще има прислужницата и за това -тя нали проследи Ферайе и само клатеше многозначително глава.
Явно Захиде не й дава много работа на Наджие. Laughing

# 368
  • София
ЧОВЕКЪТ,КОЙТО ДОЙДЕ ПРИ ПЕРИХАН И ФЕРИ СИ МИСЛЯ,ЧЕ Е БРОКЕР ИЛИ АДВОКАТ И ТЯ ПОДПИСА ДОГОВОР,МОЖЕБИ КУПИ КЪЩАТА #Crazy newsm78 ooooh!

# 369
  • София-Банкя
Много благодаря на Mishel i Danaya14!  Лека нощ,  мъчи  ме грип и едва издържах, но си заслужава всеки ред, написан от вас

# 370
Селма не вижда по-далеч от носа си. Получи две бележки с юношески обяснения и не можа да разпознае, че това не е "стилът" на Яман. Сблъска се с него случайно на улицата и реши, че я преследва. Както си стоя, хвана си дамската чантичка и беж в халите да търси Яман за разговор, да му каже колко много го обича, позхлъзната от хвалбите на "доброжелателните" комшийки исъгражданки, че са си лика-прилака. После както си стоя - потънала в повърхностни мисли, че е пренебрегната, хукна да търси сметка на Ферайе, в къщата на съпруга й, на човека, който се отказа от годежа с нея. Сега отива по друга наклонена плоскост - но Месут не е Яман. Той може и да е хлътнал, но в момента, който я разбере няма да й цепи басма.
Аз пък си мислех ,че и Месут/ като Кевсер от Сервет/ ще пострада от Себма.
Месут е чистосърдечен . Когато Селма го попита защо не й е казал за писмата .Той обясни ,че току що се бил върнал он казалма ,нямал още сериозна работа и не посмял да я поиска от баща й.

И аз мисля така.Месут ще има проблеми с тази разглезена госпожица-да й се чудиш къде събра толкова злоба.

# 371
Много благодаря на Mishel i Danaya14!  Лека нощ,  мъчи  ме грип и едва издържах, но си заслужава всеки ред, написан от вас
Бързо да се възстановяваш!  bouquet

# 372
Аз мисля ,че е борсов посредник и че Фери продаде къщата ,за да се издължи на Сервет .Нали когато отиде тъжна при Перихан и й каза ,че да гледа детето си от далече й е още по- тъжко.
Перихан й каза че Сервет е идвал и е вдигнал скандал и изпотрошил мебелите.
каза й още да не стой далече от Топрак а да го гушне и целуне.Фери каза ,че Бейза е винаги наблизо и че не й говори.
Перихан : Прегърни и нея .деца са .....

Ясно чух" сатаджам".А Перихан й каза ,че за това са всичките й спестявания.Ще го изгледам още веднъж ,обаче!

Последна редакция: сб, 30 окт 2010, 22:57 от Danaya14

# 373
Бюйок гечмиш олсун, Дан.
Да ти мине бързичко И идвай на обсъжданията  bouquet Praynig ooooh!

Последна редакция: нд, 31 окт 2010, 00:33 от Danaya14

# 374
[Аз пък си мислех ,че и Месут/ като Кевсер от Сервет/ ще пострада от Себма.
Месут е чистосърдечен . Когато Селма го попита защо не й е казал за писмата .Той обясни ,че току що се бил върнал он казалма ,нямал още сериозна работа и не посмял да я поиска от баща й.

Месут беше чистосърдечен категорично в първите две серии. После брат му Яман нарани неговата любима. А брат му Неджиб,  така му влезе под кожата и намери благоприятна почва да го настройва против Яман, че Месут наистина превързваше раната си като изразяваше недоволството си от Ферайе.  Но всъщност това е недоволство от ситуацията със Селма. Радвам се, че Яман го свари с парите, но въпреки жеста, в Месут има натрупано голямо количество гняв срещу Яман. Надявам се, че ще се завърне в мислите и намеренията си. Макар, че сценаристите наистина са непридвидими. Не съм и предполагала, че той ще постъпи така с Яман, и с жената която си е избрал за съпруга.

Последна редакция: сб, 30 окт 2010, 23:13 от Mydream

Общи условия

Активация на акаунт