След "1001 нощи" - Приказката прелива в една "Безкрайна песен" - 149 (8)

• 34 467
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
Данайче      bouquet
Започва да става все по-объркано.Но понякога казват:всяко зло за добро-ако Месут и Яман не се бяха срещнали в Халите,щяха все още да бъдат под ужасно напрежение.Все пак разговаряха ,Яман разбра за любовта на брат си .Ето,Месут събра смелост и говори със Селма.
Но тя какво ли ще направи-дали няма да използва чувствата му ,за да се бърка в живота на Яман и Фери и да им създава още проблеми.
А прислужницата си е опасна-вече не знам срещу кого е .

# 346
  • София-Банкя
Не е по кратка. Рекламите бяха по-малко

# 347
Bitmeyen Şarkı 9.Bölüm 1.Kısım 30 Ekim 2010
http://www.youtube.com/watch?v=ln0-i_d_Msc
Bitmeyen Şarkı 9.Bölüm 2.Kısım 30 Ekim 2010
http://www.youtube.com/watch?v=AH5ppnNX6Gk
Bitmeyen Şarkı 9.Bölüm 3.Kısım 30 Ekim 2010
http://www.youtube.com/watch?v=VxX8PI8S5zY
Bitmeyen Şarkı 9.Bölüm 4.Kısım 30 Ekim 2010
http://www.youtube.com/watch?v=TZ1N3FukgeY
Bitmeyen Şarkı 9.Bölüm 5.Kısım 30 Ekim 2010
Bitmeyen Şarkı 9.Bölüm 6.Kısım 30 Ekim 2010
Bitmeyen Şarkı 9.Bölüm 7.Kısım 30 Ekim 2010
Bitmeyen Şarkı 9.Bölüm 8.Kısım 30 Ekim 2010
Bitmeyen Şarkı 9.Bölüm 9.Kısım 30 Ekim 2010

Bitmeyen Şarkı 10.Bölüm Fragmanı İzle 2 Kasım 2010

Безкрайно благодаря Вабчи Hug

# 348
Лошото е, че Фери няма да се осмели да каже на Яман за Топрак и в някакъв критичен момент, когато това лъсне не знам как ще се отрази на връзката им
В трейлъра за 10 серия Кевсер каза на Фери да стой далече от детето й и да не го заговаря
Е,това вече е много жестоко ,но се очакваше.
Оттук нататък ще става много трудно за Ферайе-Захиде,Неджиб,а сега и Кевсер.

# 349
Бабчи,благодаря ти,мила!  bouquet

# 350
Данайче      bouquet
Започва да става все по-объркано.Но понякога казват:всяко зло за добро-ако Месут и Яман не се бяха срещнали в Халите,щяха все още да бъдат под ужасно напрежение.Все пак разговаряха ,Яман разбра за любовта на брат си .Ето,Месут събра смелост и говори със Селма.
Но тя какво ли ще направи-дали няма да използва чувствата му ,за да се бърка в живота на Яман и Фери и да им създава още проблеми.
А прислужницата си е опасна-вече не знам срещу кого е .
Наджие снася всичко на Сервет и настройва Мелексрещу Фери.
Фери с поведението си спечели окончателво Дилара.
Но сега с идването на Кевсер наистина става много по - напрегнато.В тейлъра на 10 та Захиде каза на Кевсер ,че не трябва да си зарязва мъж.
Селма пък наистиа има намерение да използва Месут за да се пречка на Яман в живота

# 351
От злобата и инатът обхванали това семейство си патят всички, как един не го проумя и най-вече Захиде - жена с житейски опит, майка, баба на внуците си. Това ли е представата й за сплотено семейство, за каквото непрекъснато тръби?! Ферайе наистина е много търпелива, явно майчинското чувство е по-силно от всичко друго. Тя наистина е решена да изпълни думите, които каза пред Гюлбин: "Ще си върна сина така, както ми го отнеха!". Войната става сериозна и то на много фронтове  - за Топрак, между Захиде и Ферайе, между Сервет и Ферайе тепърва ще започне. Кара прогнозира : От Сервет може да се очаква всичко.

# 352
  • София
 ОТ 5 ДО 9 ЧАСТ НЯМАМ ЛИНКОВЕ И ПРИ ВАС ЛИ Е ТАКА ooooh!

# 353

Но сега с идването на Кевсер наистина става много по - напрегнато.В тейлъра на 10 та Захиде каза на Кевсер ,че не трябва да си зарязва мъж.
Селма пък наистиа има намерение да използва Месут за да се пречка на Яман в живота
[/size][/color][/b]

Мисля, че Дилара е най-мъдра измежду останалите - Кевсер, Неджиб, Месут. Когато Захиде беше болна - още тогава й каза, че се намесва прекалено много в работите на брат й, че идва момент, когато това не може да става. Първата сутрин след като Яман заведе Ферайе в Урла, също каза на закуска, че държанието на Захиде е много грубо спрямо Ферайе. Ето и в тази серия категорично я подкрепи. Вътрешно тя е убедена, че брат й си е избрал правилната жена. Най-много ме плаши Неджиб. Как не можа да оцени това, което прави Яман за тях? Но за това му отношение е виновна най-много Захиде. Селма тепърва ще играе игра. Но тя няма усет за нещата, ако имаше  - щеше да разбере чувствата на Яман, а тя се държа като голяма бяла патица и му се обясни в любов, без да има доказателства, че той изпитва подобни чувства към нея. Глезено, глупаво момиче - това е Селма. Сервет също - чак ми е смешен, но ще направи много поразии на Ферайе, независимо че уж го прави заради Яман, за семейната чест. Спирам.

# 354
Прислужницата е страшна-само подслушва и явно после всичко разказва на Сервет.
Ами аз пуснах джанлито, като тя му казваше, Фери имала дете , но умряло. Сервет каза, че ще я разберем тази Белгин Филиз. После прислужницата си поиска парите  и накрая прати поздрави  и хиляди подмазвания към семейството на Сервет.
Цитат

Мишел_, много благодаря за информацията , но той и даде нещо. Какво ли е?

Сервет каза накрая : Бакшиш зарфта"
Бакшиша е в плика - лари вероятно.

Последна редакция: нд, 31 окт 2010, 00:28 от Danaya14

# 355
  • София-Банкя
Какво ще стане по нататък един Бог и сценаристите знаят. Важното е, че гледаме един прекрасно направен сериал. Няма слаба актьорска игра, особено отрицателните персонажи - невероятни са. Така ги намразих,, че ако ми се появи някой такъв реален ще му видя сметката

# 356
  • София
КЕВСЕР НЯМА ДА СЕ ДАДЕ ЛЕСНО НА СВЕКЪРА И СВЕКЪРВАТА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ТОПРАК,ЗАЩОТО ЗНАЕ, ЧЕ КАДИР НЯМА ДА ПРОСТИ ЛЕСНО НА СИНЪТ СИ,ЧЕ ГО Е МАМИЛ,Т.Е КРИЛ,ЧЕ ТОПРАК Е ОСИНОВЕН И НЕ Е НЕГОВА КРЪВ....

# 357
Какво ще стане по нататък един Бог и сценаристите знаят. Важното е, че гледаме един прекрасно направен сериал. Няма слаба актьорска игра, особено отрицателните персонажи - невероятни са. Така ги намразих,, че ако ми се появи някой такъв реален ще му видя сметката
И аз със сигурност. Laughing Laughing Hug  bouquet  :bouquet[/size][/color][/b]:
ПП Но си мисля ,че много са правдиви в съдържанието .Яман се е пожертвал за тях ,за да имат всичко А те всички, без Дилара ,се чувстват потиснати и непълноценни от това и дори се отнасят с неприязън.
Но Яман е невероятен .Все се мисля ,че"ще спечели войната".Има подкрепата на Кара  и невероятен подход.На работницита каза : осигурявам пътя и хратана и всеки ще си получи заработеното.
Пред всички работници посочи Неджиб за ръководещ.
Не упрекна Месут за кражбата.Щото си беше опит  - не успял поради стечение на обстоятелствата.
И му каза : Аз не знам за обичта ти към Селма ,Тя не знае ??!! Прави като мен .Открито отиди при жената която обичащ.
Месут каза: Ето поне веднъж кажи че виновния си ти!! Laughing
Не могат да понесат достойнствата  му и същевременно искат той да е жертвата за да са те спокойнички

# 358

[/size][/color][/b]

Мисля, че Дилара е най-мъдра измежду останалите - Кевсер, Неджиб, Месут. Когато Захиде беше болна - още тогава й каза, че се намесва прекалено много в работите на брат й, че идва момент, когато това не може да става. Първата сутрин след като Яман заведе Ферайе в Урла, също каза на закуска, че държанието на Захиде е много грубо спрямо Ферайе. Ето и в тази серия категорично я подкрепи. Вътрешно тя е убедена, че брат й си е избрал правилната жена. Най-много ме плаши Неджиб. Как не можа да оцени това, което прави Яман за тях? Но за това му отношение е виновна най-много Захиде. Селма тепърва ще играе игра. Но тя няма усет за нещата, ако имаше  - щеше да разбере чувствата на Яман, а тя се държа като голяма бяла патица и му се обясни в любов, без да има доказателства, че той изпитва подобни чувства към нея. Глезено, глупаво момиче - това е Селма. Сервет също - чак ми е смешен, но ще направи много поразии на Ферайе, независимо че уж го прави заради Яман, за семейната чест. Спирам.
След Ферайе най-много ми допадат Дилара и Мелек.Да не забравя и Перихан,но тя винаги е била от "добрите".
Толкова е мила Мелек,каква усмивка и какви топли,приветливи очи има.
Очаквам промяна и у Месут.Сигурно е рано,но мисля,че ще се върне отново към Яман.Месут  не е ограничен  и комплексиран като Неджиб.
Селма и Сервет ме безпокоят сега-брата и сестрата -лика прилика са си.

# 359
Данайче    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт