След "1001 нощи" - Приказката прелива в една "Безкрайна песен" - 149 (8)

• 34 433
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
Melis Tüysüz ve Bülent İnal evleniyor! Bülent İnal'dan çok romantik aşk itirafları!

http://www.hurriyetport.com/news/119/ARTICLE/25325/2010-11-01.html
Главния герой на сериала “ Безкрайна песен” се подготвя за задомяване.Жената с  която Бюлент Инал подготвя брак е Мелиса Тюисуз.

Не постигнатото от никоя ,ще го постигне ли Мелиса?
Мелиса и Бюлен приготовление за сватба са започнали!

В сутрешния вестник е поместено интервю с Бюлент Инал ,който съобщава че се е влюбил и че се подготвят за бракосъчетание през лятото.
Б.Инал: “ Сега е много хубаво .И имам много приятно усещане.Едно влюбване изживявам. Тук с Мелиса двамата съобщаваме ,че правим пл-
ан това лято да се оженим”
Мелиса е дъщеря на  Reyhan Tüysüz – директор на шоу програмата на     Okan Bayülgen.Миналата година е работила като асистент в програмата Краля на диското.

Последна редакция: пн, 01 ное 2010, 17:42 от Danaya14

# 556
Привет!  Hug

Честит празник!

Благодаря ви за снимките на Али! smile3525  love001 newsm51 Толкова е сладък и толкова пораснал...  smile3504
Наде, колажът ти отново е прекрасен  newsm10

# 557
Данайче, благодаря ти, миличка за превода!  HugДай боже всекиму, да изживее такова щастие и усещане на влюбване!

# 558
Честит празникк

# 559
Привет ,момиченца кокиченца  Hug Hug Hug Hug
Толкова красота и любов лъха в темата ни  ooooh! ,че не ми се тръгва за работа . Cry
БЛАГОДАРЯ на всички от сърце !!! Hug Прекрасни снимки ,колажи ,клипове!!! Hug
Берг, Халит и АЛИ са толкова прекрасни,слънчеви и щастливи
, че чак им завиждам , Joy БЛАГОРОДНО де, Joy Joy Joy
Много ги обичам  Hug,много им се радвам  Hug,и дано след време ни зарадват и със сестриче на Али. Peace

Честит празник на всички !!!
Hug Hug Hug

Приятен следобед на ВСИЧКИ !!! Hug Hug Hug

# 560
Данайче, когато ти остане време, моля те, кажи ни с няколко думи какъв е разговорът между Неджиб и Ферайе, когато той се прибра пиян вкъщи и се срещнаха пред стаята им.
Благодаря ти предварително за всеотдайността, с която ни радваш! Hug

# 561
ЗАБАВЛЯВАХ СЕ С КОМЕНТАРИТЕ ВИ ЗА ИНТИМНИТЕ МОМЕНТИ НА ЯМАН И ФЕРИ.
НЕ ИСКА ЖЕНАТА ДРУГ ОСВЕН ХАЛИТ ДА Я ЦЕЛУВА.КАТО ГЛЕДАМ ТАЗИ НОВА
ХУБАВА СНИМКА НА ХАЛИТ И АЛИ СИ КАЗВАМ- ПРАВА СИ Е ЖЕНАТА.КОЙ ДРУГ МОЖЕ ДА
ЦЕЛУВА И ГАЛИ КАТО ХАЛИТ?НИКОЙ!
НЕОТРАЗИМ Е В ЛЮБОВНИТЕ СЦЕНИ В ,,1001 НОЩ".НО НЕ САМО ЗАЩОТО Е ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН АКТЬОР,А ЗАЩОТО В СЛУЧАЯ ИГРАЕ И ДРУГ ФАКТОР-,,БЕРГЮЗАР Е НАЙ-ДЪЛГАТА МИ И ГОЛЯМА ЛЮБОВ".В ЧУДЕСНОТО СИ КЛИПЧЕ ПЛАНЕТ НИ ПРИПОМНЯ НЯКОИ ОТ ЛЮБИМИТЕ НИ МОМЕНТИ.ПО ВРЕМЕ НА СНИМКИТЕ НА 42 ЕПИЗОД ТОЙ НЕ Е И ПРЕДПОЛАГАЛ,ЧЕ ПАЛАЧИНКАТА ЩЕ СЕ ОБЪРНЕ И ЖЕНАТА НА ЖИВОТА МУ ЩЕ ГО ОБИКНЕ ТАКА,ЧЕ ТОЙ ДА ХВЪРЧИ В НЕБЕСАТА ОТ ЩАСТИЕ И ВЕРОЯТНО СИ Е КАЗВАЛ:,,СЕГА МИ Е ПАДНАЛО ДА ГО НАЦЕЛУВАМ ТОВА СЛАДКО СЪЩЕСТВО!" КОЛКО ЛИ Е СТРАДАЛ СЛЕД ТОВА МИЛИЯ?ПРЕКРАСНИТЕ СЦЕНИ ОТ ,,1001 НОЩ",КОГАТО ОНУР СИ ЛЕЖЕШЕ И МИСЛЕШЕ ЗА ШЕХИ,ВЕРОЯТНО СА СЕ ПОВТАРЯЛИ ВЕЧЕР В НЕГОВИЯ ДОМ И ОТ ВЛЮБЕНОТО МУ СЪРЧИЦЕ КРЪВ Е КАПЕЛО.
 ПРЕКРАСНО Е ,ЧЕ СА ЗАЕДНО!ПРЕКРАСНО Е,ЧЕ СЕ ОБИЧАТ ТОЛКОВА МНОГО!

Я виж Наде ,освен прекрасни колажи ,имаш и много стойностни разсъждения.Много приятно ми стана!!  bouquet  bouquet

Последна редакция: пн, 01 ное 2010, 17:40 от Danaya14

# 562
  • В центъра на България
Честит празник!  bouquet
Пожелавам ви седмица изпълнена с много усмивки.

# 563
# 564

bab4i, сега вече ги разконспирирахме! Яман не бил толкова чист! Виж с кого се срещал тайничко!  JoyА може Кадирови да са омекнали след спечелването на председателския пост! Joy

# 565
  • В центъра на България

# 566
                                               ЕКРАННИ ПОЛОВИНКИ

Последна редакция: пн, 01 ное 2010, 14:51 от Mydream

# 567
                                              ЕКРАННИ ПОЛОВИНКИ

\

Лицата на двамата кавалери изразяват едно и също, но лицето на дамата  от двете снимки?.......
 newsm78 newsm78 Peace Peace Peace

# 568
  • София
bab4i ,О Щ Е   ЛЮБИМИ СНИМКИ ЗА КОЛЕКЦИЯТА МИ.... newsm44 newsm51 smile3525  love001

Mydream
,БЛЯСЪКА В ОЧИТЕ НА БЕРГ Е РАЗЛИЧЕН Joy Joy

# 569
  • София
ГОНИ, wavey wavey,МИСЛИЛИ  И ПИСАЛИ ЕДНОВРЕМЕННО #Crazy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт