След "1001 нощи" - Приказката прелива в една "Безкрайна песен" - 149 (8)

• 34 280
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
Варна,благодаря ти,че винаги ни изненадваш с прекрасни новини! Hug

# 721

Може би това е снимка от списанието, за което говори Varna?!

# 722
# 723
  • Варна
     ВАРНА,    

БЛАГОДАРЯ ТИ, ЗА ВСИЧКО КОЕТО ПРАВИШ ЗА НАС!

marman      bouquet

Изглежда това е снимка от списанието. Много различна визия - загадъчна, стилна, интересна.
     И Берги пак е много  красива!

# 724
Планет,Даная   Hug Hug Hug
Всеки клип,който правите ,много ни радва.И този не е изключение!
Благодаря ви за труда,търпението и отзивчивостта!
ПРЕКРАСНИ СТЕ!  bouquet  bouquet  bouquet

# 725
marman    bouquet
Берг изглежда страхотно!
Прави са момичетата от турския форум-има ли нещо,което да не й отива?! Hug Hug Hug
Много  стилна визия са й създали на Берг .

# 726
Планет , невероятно удоволствие ми достави с вече реализираното ,перфектно изпълнено клипче!!Благодаря сърдечно!  bouquet

# 727
Най-после в любимата тема! Нямам търпение да я отворя и ... има, има защо! Откъде да започвам?!!!!

Първо - колко човека искат да ти доставят истинска радост в днешното забързано време, ей така - от сърце...Малко са тези, които го правят искрено.

Ами Планет и Даная са едни от тях! Момичета, благодарности за труда! Поздравления за ентусиазма!    bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

ВарнаHug
Бергюзар - името, което по всяко време стопля душата ми! Много я обичам! Благодаря ти, миличка! Така е- винаги ми харесва - и с грим, и без грим, и със спортно облекло, и в официални дрехи/като за прием/.

Ани, включването ти винаги се забелязва! Може ли човек да отрече това, което правиш - не само за темата за Халит. Радвам се, че се включваш  и тук със снимки и каквото намериш.  Малко ми е мъчно, че ги разделихме така...Дори, много ми е мъчно. Но свикнах вече. Всяко зло за добро. Наистина тук щеше да се струпа много информация за двата нови проекта, които са твърде различни като тематика. Важно е да споделяме радостта от техните успехи. Благодаря ти! Hug

marman! И ти, и Фрешчето, и Бабчи сте невероятни! Неуморни, верни на Халит и Берг! Благодаря ви от сърце!  Hug
Цветята са за всички момичета в темата, защото сърчицето на всяка една от нас бие със сърцата на Халит и Берг!

# 728
БЕЗКРАЙНА ПЕСЕН- НОВА РЕКЛАМА НА 10-ти ЕПИЗОД

http://www.youtube.com/watch?v=vyhisx2N2PU&feature=player_embedded

В началото Топрак пита Ферайе: "Заради теб ли се карат?" (заради нея ли са всички скандали в къщата и между двете семейства)

Накрая Ферайе казва: " Сине, рожбо моя, и това ще мине, едничък мой!"

Последна редакция: ср, 03 ное 2010, 19:24 от varna72

# 729
Варна, благодаря ти за новата реклама. Епизодът ще бъде напрегнат, драматичен. Чакаме го!

# 730

Може би това е снимка от списанието, за което говори Varna?!
Божичко, Али има прекрасна майка! Като статуетка е! Толкова елегантна и фина!

# 731

Божичко, Али има прекрасна майка! Като статуетка е! Толкова елегантна и фина!

Както би казал Онур, ама не вярвам и Халит да възрази: " Мила, взискателна и секси."

Grinning Grinning Grinning

# 732

И малко слънчева Джейда!

# 733
БЕЗКРАЙНА ПЕСЕН- НОВА РЕКЛАМА НА 10-ти ЕПИЗОД

http://www.youtube.com/watch?v=vyhisx2N2PU&feature=player_embedded

В началото Топрак пита Ферайе: "Заради теб ли се карат?" (заради нея ли са всички скандали в къщата и между двете семейства)

Накрая Ферайе казва: " Сине, рожбо моя, и това ще мине, едничък мой!"

И още : Захиде пита директно Фери: Ти вчера срещна ли се/ видя ли се?/ с този човек или не? Фери каза : Видях се ! newsm78 newsm78
Кадир на Яман : Ти сега внука ми ли искаш да вземеш от ръката ми?

Всяка следваща серия бие предходната по напрежение и събития!!!  #Crazy Peace

# 734
Когато видя Джейда, винаги си спомням за сцената в магазина, когато двете с Шех си избираха дрехи и си обещаха да си разкрият новините около тях. После разговорът им в кафето.
Шех: Господин Онур ми предложи брак!
Бенну: Моля? Какво, какво? Господин Онур ти е предложил брак? И ти? Ти му каза "да" нали?!
Шех: Е, не му казах "да", но не му казах и "не".
Бенну: Знаех си аз.... Господин Онур не се влюбва лесно, но влюби ли се.../по памет/

Ех, колко красиви и смислени сцени, колко трепет, колко мечти, каква любов...Взе ни се акълът  женски... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт