Поспаланки, не сте ли станали?
Аз се завърнах от вилата и гледам тук голяма седянка е имало снощи. Танче, уби ме с твоите плетки и вълна.

Много хубаво време беше вчера, пък и онзи ден, та се поразходихме из курорта. Но Владето, който беше с нас, нещо от миналата седмица се сополиви и прокашля, та сега е при мен, пък и другата седмица ще бъде явно. Дано да се размине само с бабини илачи.
Предлагам ти да искаш на заем една кука и едно кълбенце да си купиш от магазина и почваш да правиш, туй що можеш. Тя и Айша ти е предложила подобно нещо.
Момичета, гледам пак за екскурзии думате, и то за чужбинско. Аз още в Търново нещо спорекох за такова нещо. Така, че и мен имайте пред вид за пътешествието.Където кажете, с вас съм, само живот и здраве да е! И аз нямам паспорт, но чета че вече няма опашки по РПУ-та.

Здравче, прията разходка, макар и с кола!

За сега чао!
Млада-младина и хубавица! 
Страшни кахъри са те нападнали
Но както казват умните хора, човек се учи докато е жив.Значи сега му е времете да превърнеш елека на дядо Стефан в жилетка или да започнеш някое шалче за бъдещите правнуци.Тъкмо докато се родят
, от седянка на седянка, щалчето ще е готово.
Тук да отворя една скоба, на това му се казва присмял се хърбел на щърбел
десетина снимки от разходката ни до Костенец. От 142 снимко до края са последните. 

Не оставихте тиквите на мира.Ами при нас, ако си купя цяла тиква за да си я изпеча , както едно време купувахме на улицата( сега още продават ли се
че съм толкова далече