КГБ = Клуб на Готините Баби - 103

• 36 559
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
Каролинче-сестричке, и ти да оздравяваш бързо, веднага! Heart Eyes

При вас поне е топло, трябва да няма вируси, нали високите и ниски температури ги унищожават! #2gunfire

На всички кашлящи, кихащи, подсмърчащи и т.н.............. пожелавам да оздравяват smile3543
Да си пиете сиропчетата, хапчетата, чайчетата.....редовно! Flowers Four Leaf Clover

Приятен и слънчев ден!

newsm10

# 226
Танитка Hug

Отдавна не се беше случвало това, но един час нямахме ток Sick

ох Joyи това ми хареса

# 227
честит празник на всички българи! bg

Маринче, бързо оздравяване ти пожелавам и за този зима да не те спохождат повече вируси.
И аз както е редно /нали съм баба/ да ти дам акъл-пий много чай от шипки.
Танита, тази каручка наистина е един много приятен спомен за вас, но и аз й се кефя като я гледам колко  е цветна и дава настроение .
Като я видя и ми вдъхва някакво спокойствие.
Фури, приятна готвене  cook
Каролина, последната снимка много ме развесели  Laughing
Днес някои са много лаконични
 Wink

# 228
  • София
Привет от мен!

Момичета, не смогвам да коментирам постовете ви, но влизам набързо, че все някаква работа има. Добре, че дедито днес е почивен ден, та да изведе детето малко навън, че времето е чудно. А аз нещо дребно свърша и си полягам, все натам ме кара. Днес ще се поглезя малко, пък утре дано съм на крак.

Благодаря ви за вниманието към мен. Мери, аз си правя чай от шипки, арония, мащерка. Отделно пия чай от дюли и ябълки и индрише. Но вече месец изпивам по литър, литър и половина. Дойде ми байгън.  Laughing Laughing

Танче, ще взема да те сънувам аз теб, та всичко да ми е в ред. Че аз сънувам едни сънища - не ти е работа... Много натоварващи и неприятни. Ама човек като има грижи и е по-емоционален е така. Та сега ще си мисля само за теб, спомените ми от теб са само приятни, та разгеле довечера малко се разтоваря в съня си.  Peace

Здраче, как е днес в работата?  Wink

Лек  и хубав остатък от деня. Времето е с нас!

# 229
Здравейте, милички!
Днес работата цял ден - ей на това бюро, ей пред този комп, ама не смея и да погледна в темата, че - а съм погледнала - а съм му изтървала края. Е посвърших до тук нещо. Съвсем ми се сплеска д..то hahaha
Еееее, Доби, и ти се пресЕти за нас, как си?
Маринка, що тъй, бе? Хайде оздравявай. И сънувай слънца, слънцата от темичката.
Каролине, оправяш ли се? Какво обезболяващо пиеш? Аз съм много зян с кокаляци и стави и вече не знам с какво да се тровя, та белким помине малко. Пушиш ли, та хриптиш и кашляш?
Яжке, вчера ти махах, махах от Копитото... И все си те мисля, с добро. Хубаво е, че се поотпушваш без да играе ножа. Опитай с Назалезе-прах в носа, противоалергичен, нали говорихме.
Много  Hug за Танита, Римарче, Янче, Дидка /и ти затрая нещо Naughty/, Дидиа и всички останали.
Олеле-мале! Изтървах Изаура, та се престара и ми центрофугира финото, какво ли ще излезе сега - мачканици...

# 230
  • Кубрат/ Пишурка
 Момичета, най-после съм на линия.Тази сутрин ви прегледах набързо,но нямах време да пиша.

ЧЕСТИТ НИ ПРАЗНИК ! ДАНО ТАМ ГОРЕ СЪЩО СЕ ЗАМИСЛЯТ ЗА РОЛЯТА НА УЧИТЕЛИТЕ В ОБЩЕСТВОТО!а НА ВСИЧКИ ДА ДОНЕСЕ НАЙ-ВЕЧЕ ЗДРАВЕ И ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ !

Каролинче, този празник обединява 24 май и 2 юни. Споменават се всички, които са допринесли за пробуждането на народа през онези мрачни времена.А кой повече от Левски заслужава..... всички революционери - също! Все пак са били смели хора,които искрено са вярвали в Освобождението на България и са дали живота си за това.

Аз също се върнах току що от Кубрат, където поднесохме венци,а в читалището имаше богата концертна програма.Даже имам снимка като поднасям венеца с една от бившите (вече пенсионирана) колежка, нещо не ми се получава смъкването с блутот - едно натискам,друго излиза newsm78 Ше опитам пак.А иначе ето малко снимки от Трявна - за сега само Шефът ми е пратил,но ще има и други. :

http://qnka1956.snimka.bg/daily/v-uchilishte.510225.21258179

А знаете ли какво ми беше като минавахме покрай Търново....

ПП Това горното го написах в 13ч и преди да публикувам ми изчезна нета.Добре,че се е запазило...

Последна редакция: пн, 01 ное 2010, 14:22 от Янче-то

# 231
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Я да се разпиша , че то стана довечера.  Mr. Green
Ха , добър вечер.   bouquet
От сутринта по кафета , по гости , сега обрах фермите ,
та викам да се разпиша.  Crazy
Тук днес е малко мръчкаво , ма за къс ръкав става.  Peace
Тук е празничен ден днес , само кафетата бачкат.  Laughing

Честит празник , момичета! Hug Heart Eyes Hug

# 232
  • в малка спретната къщурка
Да се разпиша,че не ми се изпуща тази вечер седянката.Станах като кокошките,рано ми се приспива,а към 2-3 часа, наспана се събуждам. JoyАбе,Ку-Ку. hahahaЯнче,като гледам снимките от Трявна,прииска ми се да съм пак там.Много красив и поддържан град.Цветята ми взеха ума. #Crazy
Здравче,какво стана с дрехите?
Марина,Каролин,дано се оправите по бързо. Praynig
Мери,готвенето приключи.Два дни няма да готвя и за нас,че има.Даже утре замислям разходка,но дано не ме домързи.
Танита,стихоПЛЕТКА.С това ще отидеш на седянката.Като им изкараш римите,никой няма да ръкоделства,а ще захвърлят всичко.Не се коси,че не плетеш,виж всеки е с таланта си.
Аз ще вися тук,ха дано и други се включат.
Ето Жабка се появи. Heart Eyes

# 233
И аз съм тук, сестра ми дойде ще къпем майка ни.
Показах й розите от есенни листа, много ги хареса, ще направи за детската градина, за есенния кът.

Маринче, приятни сънища и да оздравяваш! Heart Eyes
Фурийче, май много по-лесно ще ми е да им изнеса едно шоу, отколкото до правя бримки! hahaha
Ама и ти хитро си го написала, та няма да съм съвсем без плетка! knit
Дидия, тържеството ни се отложи, твоята бясна роднина ни върна, сега било премиера, в тесен кръг, ние няма да пеем, следователно да си ходим!
А уж щеше да черпи за празника на читалището! Не е добре тази жена, чудя се как я търпят в къщи! Mr. Green
Жабче, браво, тръгна ти на празници в Испания! Heart Eyes
Янче, разгледах снимките, добре сте си изкарали! Heart Eyes
Каролин, Мери, Здравче,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Чао, до после!

newsm47 smile3503 newsm10

# 234
  • София
E, Каролин, благодаря ти за днешните срещи с Будапеща и Рим. Ти веднага бързаш да ни изпратиш материал за екскурзията. Благодаря.

Фури, ти си наистина фурия и нЕмаш спирка.

Жабче, радвам се, че изкарваш приятно времето си в Испания.

Янче, много хубави снимки от Трявна. Не съм ходила там никога, но съм гледала снимки оттам. Имах колежка от Трявна, много мило и интелигентно момиче. Та тя ми е показвала много.

Исках да ви кажа, че всеки път, когато видя тази каручка ми стана едно такова хубаво и усмихнато и си се усмихвам пред компа. Вчера дъщеря ми беше тук и гледа снимките ни от Търново. И казва, вие сте големи купонджийки били.  Радва ни се. Joy

Здравче, видЕ ли баба Марина как се разболява след хлапето. За никъде не съм вече.

Танче, как мина концерта?

Шпунц, как си ти и децата?

Яжка, радвам се, че полипите се свиха.

Дидия, как е Недунка? Свикна ли с гипса?

Хубава вечер, девойки!

# 235
  • София
Със закъснение - честит Ден на будителите!
Да са ни живи и здрави учителките и да учат децата без да се ядосват.
От 2 часа не мога да се оправя със задачките.
Разходка на куче  Mr. Green, приготвяне на мусака и накрая и на тибетската гъба слугувам.
Ани я донесе, после отказа да я пие. Като спомена, че я изхвърлям - вдига скандали, че си я иска.
Аз си пия кефира, но ми писна, а и гъбата се размножи.
Има ли желаещи софиянки да им подаря част от тибетската гъба.
Много била полезна, в кулинарния форум има и тема за нея.

# 236
  • тук и там
Здравейте!
Честит празник на народните будители!
Да сме всички здрави,и много щастливи!
Много съм изморена.Провали ми се и тържеството,че днес нямаше много деца.Направо през целият ден ми беше много криво и все наопаки ми вървеше.
Янче,пусни линк към снимките от Трявна.От около 20год.не съм ходила в Трявна,а много го обичам този град и е свързан с много приятни спомени от миналото ми.
Сега ще ви изчета и може би след това си лягам.Лека и спокойна нощ!

# 237
Хайде има ли желаещи? винцето от вас! Joy

# 238
Светле, това вашата тераса ли е?
Я си дай адреса  Mr. Green[/
b]

# 239
  • София
      Светлее,недей така ,моля ти се! Тук има хора с високо кръвно. Joy

Последна редакция: пн, 01 ное 2010, 21:38 от Яжка

Общи условия

Активация на акаунт