КГБ = Клуб на Готините Баби - 103

• 36 564
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Лека нощ на лягащите!

# 256
  • в малка спретната къщурка
Добро утро!
Въпреки желанието ми,снощи пак купона мина без мен.Поне цяла вечер съм спала,без да се събудя.Днес е последният ми почивен ден.Утре ще съм на тръстиката.

Лек,приятен и усмихнат ден на всички! Hug Hug Hug

# 257
Добро утро момичета!
Днес и аз ранобудна! hahaha
Изпратих сестра ми на работа и пак легнах, но явно се поразсъних и не ми се спи, та хоп, при вас! Нали снощи не ми остана време да се включа, та имах доста за четене.

Светлееееее, дано това да е вашата тераса! Joy
Яге, гоооооляма рента, голям келепир! tooth
И аз съм съгласна с написаното от Хули, има нещо мътно в жеста! Laughing
Ама много евтин трик!
И аз ще стискам палци и в четвъртък, и когато трябва! Heart Eyes Hug
Фурийче, радвай се на отпуската, още не е свършила! Heart Eyes Hug

Приятен ден и да ви е сладко!

# 258
Добрутро девойки Hug

Танче мерси за закуската.
Аз  от 7 ч,  пълня шишетата с вода, мажа сандвичи,мия доматчета и ябълки и приготвям на 3мата юнаци закуските за школото.
Тук при нас в училищата няма буфети с банички, гевреци и боза(така поне беше по мое време в училище newsm78 Mr. Green), всяко дете си носи яденето  от къщи в кутиика или зелено(екологично чисто) найлоново пликче,та баба е на поста си Mr. Green

Сега сядам с вас на кафенце,защото с чайчетата все още за толкоз години не сме намерили общ език

# 259
  • София
Добро утро!

Танче, мерси за кафето и закуската.

Гледам снощи купон е имало  - с мезета и винце. Само така. Ама казвайте предварително за такива мероприятия да има повече хора.  Wink

Фури, и аз си легнах рано-рано с детето и съм заспала, та до сутринта.  Laughing

Яжке, верно голема рента са получили твоите деца.   Rolling Eyes

Пожелавам и днес денят да е слънчев и прекрасен.

http://www.youtube.com/watch?v=uN90xB7DswE

# 260
Уж да седна на кафе, тъкмо започнах да чета назад и хоп трябва да излеза.

Целувки на всички и да имате разкошен ден Hug Hug Hug

# 261
  • София
Добро утро!

Мерси за кафето и закуската   bouquet

Отивам на зъболекар, да видя какво ще ми предложи за оформилите се дупки от липсата на зУби /така казваше Гери като беше малка/.

Следобяд предвиждам разходка в южния парк, да използвам хубавото време.

# 262
От сутринта се моткам в нищоправене.Ще взема да изляза да се помотам,че ще гръмна #Cussing out.
Времето е мрачно,може и то да ми действа така зле.
Много песимистичен поста ми,но Ви желая усмивки днес.

# 263
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Добро утро и от мен.   bouquet 
Минавам да се обадя и да отида да изгладя нещо ,
че излизам на кафенце после.  Peace
Фурийка , излизай на разходка , аз така , стане ли ми
чоглаво и си взимам пътьом едно кафенце или чайче и
отивам и сядам на плажа. После се чувствам екстра бих казала.  Peace
Лек и хубав ден , момичета! Hug

# 264
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Добър ден момичета!

Досега чета, че доста изпуснах. Ама бабет беше  на разположение тези дни и нямах време да ви следя от близо.

Жабче, направи малко място да се "курдисам" до теб на плажа, нося си кафето. Laughing

Маринка, че защо така "ловиш" вирусите, ами пускай ги покрай теб ..... Желая ти бързо оздравяване.  Laughing   Grinning   Laughing

Фури, какво сготви толкова много, дай идейка, че вече не знам с какво да ги храня...моите....
Снощи им правих нещо от гръцката кухня, харесаха го. И ябълки и дюли в МВ им изпекох за десерт. Ама то и днес е ден....Та приемам идеи от всички дами.

rimar, леко "зъбене" днес. Дано ти е свестен зъбаря, че иначе пари хвърлени на вятъра....а проблема остава.....

Яжка, нищо че не съм в час, но ти желая благоприятно развитие на нещата. За това една силна  Hug от мен.

Каролин, желая ти скоро да мине болежката и да оправиш стойката.

Танитка, не разбрах какво стана със седянката...пак ли не съм прочела... newsm78

Момичета  домашното за което памогнахте е за утре. Да видим колко ще ВИ / ни / пише госпожата....

Времето и днес е чудесно при нас, желая го и на вас.

Laughing   Heart Eyes   Laughing   Heart Eyes   Laughing

# 265
  • София
tutulina, запази цялото домашно, че и ние сме след време на пангара. Joy Да е готов матРиала hahaha

# 266
Прибрах се.Поизпразних портмонето,че имаше неща да купувам,а все отлагах с излизането.Платих телефоните,че нали нещо им закъсняват сметките на М-тел.Купих си и прясна риба-карагьоз,която сега ще изчистя,че отдавна прясна не бях улучвала.Разходих си и мрачното настроение и го оставих нейде по сокаците. hahaha
Тутулина,докладвай утре,че ми е много интересно,каква оценка ще имаме. Simple SmileЗа тази седмица приготвях печено пиле и печен заек,ориз със зеленчуци и гъбен сос,шницели,солен кекс и бях запечатала зелеви сърми в буркан от миналата седмица,че Ели много ги обича.Естествено и за нас остана от това и ще сме на обиралка сега.Много ми е трудно в неделя да измисля,няколко яденета,че да има разнообразие.Дано ти дам идея.
Римар,като дойде вашето време,пак ще помагаме.Ти само поискай помощ.
Как мина при зъбаря?Ох,аз също трябва да го навестя и то в скоро време,но все отлагам.
Дадох маТриал,сега да действам по задачите.

# 267
Ох, като чуя за зъби и зъболекар.......изтръпвам!
Още ме боли мястото на извадения зъб, а и зъбите около него, та чак ми идва да вия! Mr. Green

Аз ще излизам, че времето е чудно, да се поразходя, а и вчера моя позната достави стока в магазина си, но беше късно, ще я пускат днес, да видя какво има за стройна дама като мен!
Ще си платя и джиесема, че М-Тел най после написа фактурите! #2gunfire

Тутулинка, в крак си, нищо не си пропуснала, седянката е след две седмици, ама нали трябва да наплета някой и друг ред, затова от рано реших да се приготвя, ама сестра ми забравила и обръча и кълбото, така че още ще почакам! Joy
Накрая може и без ръкоделие да съм, вземам песнопойката, колежките ще ръкоделстват, аз ще пея и така, че по-лесно! hahaha

Тичам в банята, че излизам за да се върна навреме за сериала!
Чао, до после!

newsm62 newsm47 newsm10

# 268

Привет - мривет и от мен! Hug Hug Hug
Имам много ,много работа.
Само да се разпиша да не ме мислите Grinning Grinning
Надявам се утре да съм малко по-св Crazyободна

Приятна вечер на всички.
Много  Hug Hug Hug

# 269
Каква тишина само smile3505
Докато скучах тук сама,станах,изчистих една тиква,напълних я с каквото имам под ръка и сега се пече.Не ми стигна само тя,че сложих в една тава само така да се пече.Утре ще черпя колежките с тиква.После може и да се пос...м. smile3532
Май трябва пак да Ви поканя на тиква,че да се съберем.
Официално Ви каня,хващайте вечерният влак. Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт