КГБ = Клуб на Готините Баби - 103

• 36 568
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
 Eee - няма ли край този вятър! През прозореца ми напича слънцето. Спряла съм всякакви отопления. Искам да отворя,но то  не се задържа отворен прозореца ooooh! ooooh!
Тия дни пак съм заета- сега малко понамаля работата Grinning Grinning
Яжка - какви книжки си купи?
Аз хем съм киноман,хем и книжен плъх Grinning Grinning Grinning Mr. Green,та за това любопитствам.
Време за четене ми е вечер като си легна,че то тогава телевизора е окупиран от Павел- поне докато заспи Mr. Green Mr. Green
и често,често го заплашвам,че ще си сложа мой персонален телевизор до другия и всеки ще си гледа неговите неща Joy Joy

Фурийче - и аз обичам пържени чушки. Grinning,но имам замразени във фризера - печени и обелени- мързелива работа Grinning Grinning
Снощи като нямаше нищо приготвено за ядене набързо реших проблема като изпекох картофи във фолио във фурната. После с масълце и шарена сол- ммммммм  вкусно Grinning Grinning Grinning
И сега да има - пак ще хапна. Grinning Grinning

Яжка - сега прочетох стихотворението Joy Joy Joy Hug

# 541
# 542
  • София
Гъбче, ти къде се загуби тези дни? Имала си повечко работа сигурно. Използвай сега да четеш с кеф, че като имаш внуци ще имаш доста оскъдно време за това. Ако децата са при теб, де.  Hug

Здравче, как е крачето? Нещо си мълчиш. Седиш там, горе и ни гледкаш само. Я, кажи телеграфно и с тънкото си чувство за хумор какви ги вървиш? Hug А, видях, че си се явила, ама то много лаконично.  hahaha

Аз днес ще готвя карфиол, залят с мляко и яйца - ама, че го казах - нещо от рода на огретен.  Heart Eyes

# 543
Поздрави на всичкиsmile3525
Маринка, на теб специални и благодаря за интереса. Бях доста скършена тези 2-3 дни - и навехнатия глезен, и температури, и някакви нескончаеми неотложни заседания в най-малкото помещение у дома ... Crazy Та какво да ви се оплаквам ...
Фурчето ми крепеше душата, и всички други  bouquet
Познайте, болярки, по колко пъти на ден си спомням за вас и за Търново? Ами колкото пъти си извадя зеленото портмоне, за което ви изпилих джигерите в Търново  hahaha
Яжке, за носа аз преминах на Назонекс - кожодерско е, ама помага Money

# 544
Маринче - щерките май май все около майките си се въртят Grinning Grinning Grinning
Аз никога не съм приготвяла карфиол ,освен на трушийка и все ми е любопитно що ли за вкус придобива - чета за паниран,ето сега и на огретен newsm78 newsm78
Ама имам чувството,че май само аз ще си го ям Grinning Grinning Grinning

Някъде  назад прочетох  ,че Здравчето работи в радио- кое е то? Ако мога да го слушам и аз Hug Hug Grinning Grinning
Н

# 545
  • в малка спретната къщурка
Приключих с пърженето на пипера,даже и доматен сос направих,че част от пипера,стана като второ ядене.Кеф ти пипер,кеф ти с доматен сос.Ние със свеки,ще сме на такъв със соса,че да си затопим.
Габче,аз също приготвям неща за фризера или в буркани,че да има за спешни моменти.Когато съм редовна смяна е най натоварено,но като съм на смени е добре.
Маринче,сега четеш,но приказки,нали?
Здравче,вдигай болното краче и скачай да разкажеш нещо.
Аз докато се натуткам,Здравчето е писала. HugА аз не разбрах,че се сдоби все пак с портмоне.Сега вече знам.Абе след среща и лично запознанство си е друго,знам вече какво е.

Габче,аз обичам много карфиол и паниран много ми хареса,но никой не яде от домашните.
Здравчето работи в най готиното радио Wink.

Последна редакция: ср, 10 ное 2010, 11:14 от FURIQ_65

# 546
  • София
Чета най-вече приказчици вечер и следобедно време, преди сън.  Laughing А иначе като подхвана една книга я мотам дни наред, защото все не мога да стигна до нея или като я взема вечер, почета малко и отмъркам. Абе, срам, срам бабешки.  hahaha

Гъбче, те момичетата си знаят кага и какво. Млади и хубави деца да си поживеят. Пък моята щерка понякога насила я карам да поседи у нас с преспиване. Все си иска у тях, ама то и аз съм същата, де.

Приятен обяд. Карфиолът ще го ям и дъщеря ми, която чакам, а за вечеря като остане ще го предложа на деди с малко пиленце печено от вчера. И той не е голям фен на постните манджи, ама ние с Мила обожаваме. А забравих Владето - него ще го мъчиме да го яде. Той с неговия странен вкус. Ще каже я, че е гадно (нов бисер от детската) или не иска да го яде, защото не го е ял досега. Абе, хитряга.  Joy

# 547
  • София
  Гъбче,купих си първи том на "В страната на вечните приказки" , "Книжка за принцеси" и разни дребни...за оцветяване.Имам намерение да купувам и останалите три тома. От там купих и колекция от пет различно облечени и светкащи принцеси. Надявам се днес-утре да ги подаря лично на принцесата.
  Здравче,аз си мислех,че пишеш с емотикони,защото си в работата.Бързо да се оправяш,това с малкия офис се проточи много...! Яж лимони! И аз ще си купя Назонекс.Сега съм с най-хубавия нос-отпушен и дишащ.Как да му причиня страдание с операция! /Шубето си е голям страх Joy/
  Днес готвих зиелие с пуешки бут. Joy
  Карфиола и аз го ям като Гъбката-само в туршия.

# 548
  • София
 Днес лирическия герой в темата е карфиола.
 Харесва ми паниран.
 Духа тук ужасно,иначе е жега. Вече трети ден сутрин е по слабо а след обяд ураганно. Яд ме е че не мога да си взема Вели пръв от ДГ, а трябва да чакам да го прибере дядо му по късно.
 Здравче пий сурово брашно ,чай от джоджен,нар.
 Яжка дано още днес имаш удоволствието да почетеш на Вики.
 Гъбче Hug

# 549
Леле, колко обичам карфиол!... Всякакъв! Само съм забравила как баба ми го готвеше с пиле, май също както със ЗЕУЕ, ама не смея, защото аз съм основният му консуматор. Е, сега и внучо малък-сладък Heart Eyes
Веднъж бях канена у една възрастна дама на елегантна вечеря. Лелята ме помоли да дойда по-рано да й помогна в сервирането. Вареше се карфиол на пара със сол за гарнитура. И Здравчето какво? Сервира ли сервира, а пътьом - бам в тенджерата, лап- карфиолче   chef така го наготвих, че за гостите на остана нищо.
Иначе - паниран, с галета, с масло, МММММ - градинарска супичка С КАРФИОЛ ОСНОВНО...  chef

ХА ЧЕСТИТ ВИ НОВ ЛИРИЧЕСКИ ГЕРОЙ НА ТЕМАТА, ОТ МЪЖКИ ПОЛ!!!

# 550
ХИХИХИ, ШПУНЦ...
Ти нещо внушаваш мисли май, а? Магьосница  #Shocked

# 551
  • в малка спретната къщурка
Няма значение за героя, дали ще го наричам Господин карфиол Joy или Госпожа конопида.Обожавам ги и ги унищожавам с огромно желание.
Малей,пак е време да се приготвям за плантацията.Довечера ще Ви прегледам преди да легна. Heart Eyes

# 552
# 553
  • София
Чудният карфиол бе унищожен от нас. Дори Владето го хареса. Е, оставихме малко и на дедито.  Laughing

Днес четохме приказката "Приказки за цар Салтан" от Пушкин -  старо издание, но вълшебно, дори илюстрациите му са оригинални, т.е. руски.  Младежът го одобри, слушаше с интерес.  Grinning

Къде сте, момичета? Май само едни и същи пишем. Шпунц, и ти се явяваш рядко. Децата вече са добре, щом Вели е на градина. Ти как си?

Жабката и тя изчезна, пак е хукнала по купони. Млада жена, това й е работата.  Peace

Дидия, Мери, Каролин, Джейда пък пропадна. Да не и да й се е развалил компа? Нещо такова ми се мотаеше в гравата, че е казала.  newsm78

Е, Здравче, Търново, Търново още ни топли душиците крехки на всички. Усеща се в писанията.

Хайде, до скоро.  hahaha

# 554
  • София
   Аз си мисля за Деси,защо не пише.Ние сме баби-знаеме по кои теми не се говори.
    Ето,кафето е готово.

Общи условия

Активация на акаунт