Отговори
# 405
  • ул. "Мечтание"
Мари, браво! Пък току виж сладуранката реши сама да си излиза!  Party

# 406
МАри, браво на теб!

# 407
Честит Самуил на Деси! Да е жив и здрав! А на мама бързо възстановяване - и физическо, и психическо. И да знае, че сме тук за каквото иска да си сподели!  Hug
Мари, браво, супер, че си издействала още няколко дни!  Grinning
БГ Деси, кураж! В тази болница може пък и да те оставят възможно най-дълго да раждаш без намеса! Пък бебата ще се обърне, така си мисля и аз - щом толкова се врътка още!  Grinning

Hug

# 408
Исках да споделя с вас и друго макар и не по темата!Не знам някой от вас процедирал ли е така.Понеже не искам на бебето да се дава Ам , вода , залъгалки, искам си го веднага при мен, знам, че ще се справя , макар и секцио, първия път също раждах по този начин и ми дадоха бебето за постоянно на 2рия час, така , че не могат да ме убедят , че няма да се справя!Таткото ще е постоянно при мен, дори ще спи в болницата и ще ми помага.
Мисълта ми беше, че  ще представя тези две декларации-
-едната за отказ от ваксини, другата заявление за съобразяване с моите желания
https://docs.google.com/document/pub?id=1QsBsER7p5e4XOLFQWGutHr_ … zdKifovxaizwyyE0Q
https://docs.google.com/document/pub?id=1JvMmf_sgTsWfeMoNVtIwjwD … C3E_5QRyGLKq_6XPM
Ако някой от вас е процедирал така моля да сподели Hug

# 409
  • ул. "Мечтание"
Мари, не съм процедирала така (надявам се и да не ми се налага), но те са длъжни да ги уважат. Най-малкото като предоставиш тези декларации (може би трябва да са нотариално заверени  Thinking) имаш черно на бяло изявени желанията си и дори не ги уважат имаш база на която да ги осъдиш. От друга страна те нямат интерес да си навлекат съдебни неприятности, така че везната клони по-скоро към това, че ще станват нещата. Все пак говори предварително с доктора който те следи какво искаш и как най-лесно да ги получиш нещата (за АМ-то и ваксините). Мисля, че дори може да ти съдейства.

# 410
Нощни очи, специално за Токуда ми казаха , че само неонатолозите се занимават с тези неща след раждането, гинеколога ми е по време на раждане и идва само за визитация след това, но от там нататък за всичко свързано с бебето трябва да се обръщам към неонатологичния персонал. Преди мислех да разчитам на честната им дума, но за да ми е по-спокойно ще си попълня и декларациите, казах ми ,че трябва се залепят над бебешкото легълце, за да може всяка смяна да ги вижда.

# 411
  • ул. "Мечтание"
Вярно, че там така беше. Забравила съм.
Направи си ако трябва няколко копия в такъв случай. Да си имаш едно в себе си, едно за легълцето, ако трябва и едно за документите, които остават в балницата.

# 412
ЧЕСТИТ СИН НА ДЕСИ!!! Да е жив и здрав, да расте голямо и щастливо дете!

ДЕСИ, БРАВО НА ТЕБ! За всички усилия, които направи, за всичко, с което се наложи да се пребориш, за куража ти, за смелостта ти, за женската ти сила, за истинското раждане и естествения път, който ти осигури на твоето момченце да стигне до белия свят! Накрая изхода не е важен - от долу, от корема - бебето е приживяло своето. Последното е само за твоя сметка и именно това те прави героиня! Думата звучи партизански малко, но Самуил ще бъде горд с такава майка!!!  Hug  Hug  Hug [/color]

Мари, браво! Това е голямо постижение! Как така се съгласяват, да изместят планувана вече дата? Това не им ли обърква програмата?!? С декларациите, добре си се подковала - мисля, че няма да имаш грижа!  Laughing

# 413
spasdidi , то не стана в последния момент , малко предварително, но лекарката настояваше за тази дата Hug Дори аз съм първа в графика и, явно няма чак толкова пациентки в рамките на тази седмица.
Иначе там долу-горе се съобразяват с желанията на родилката!Дори скоро разбрах, че когато натиснеш спешния им бутон , са длъжни да дойдат до 45секунди, ако никой не се отзове сигналите се изпращат директно до Япония и от там ги глобяват!Май така трябва да се процедира , иначе няма оправия.

Нощни очи, при теб остана много малко Hug Имаш ли някакво предчуствие кога долу-горе ще е срещата, някаква символика или пък просто шесто чувство?

# 414
  • ул. "Мечтание"
Мари, забравих да те питам. Пробва ли с хомеопатия?

# 415
Нощни, с хомеопатия само не пробвах. Сега от вчера започнах Арника , но тя по други причини.

# 416
  • София
Mari Simple Smile стискам ти силно палци и се надявам всичко да е по твоя план. Радвам се и аз за отсрочката!

Деси, едва ли бих могла да го кажа по-добре от spasdidi, но вярвам и аз, че си направила най-доброто, което е било възможно. Скорошно възстановяване, по-бързо да преживееш тъжните чувства и много да се радваш на сладкото си бебче.

ЧЕСТИТ СИН САМУИЛ! ДА Е СИЛЕН, УМЕН, БОРБЕН И ПРЕКРАСЕН ЧОВЕК!

# 417
Мари, в Токуда по принцип имаме някакви връзки и утре сутринта ще попитам как стоят нещата или поне с кого да се свържем, за да гарантира, че желанията ти ще бъдат зачетени.

# 418
zozima , Hug златна си, много ти благодаря Hug

# 419
Самуил е вече тук! Страхотно! Поздрави на истинси самоотвержената мама Деси!
Мари, декларациите са чудесен ход за да накараш лекарите да гледат натеб и намеренията ти сериозно и да уважат желанията ти. Желая т испех.

Общи условия

Активация на акаунт