Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са най-новите новини за Мегуста?
Какви са някои съвети за подготовка за раждане?
Какви са някои съвети за справяне с болката по време на раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са най-новите новини за Мегуста?
-
Какви са някои съвети за подготовка за раждане?
Някои съвети за подготовка за раждане включват създаване на оптимална среда у дома, където можете да бъдете спокойни и да правите това, което инстинктивно се чувства най-добро за вас в конкретния момент. Важно е също така да избягвате паниката и да поддържате положителна перспектива, като изразявате любов към бебето.
-
Какви са някои съвети за справяне с болката по време на раждане?
-
Какви са някои съвети за управление на стреса преди раждането?
-
Какви са препоръките за следродилния период, обсъдени в курса за бременни?
.

Малко сложно за обяснение, но накратко - искаха да ме хоспитализират (утре) защото официално преносвам една седмица. естествено аз хич не искам в болница, а и много добре знам, че този термин е супер сгрешен, въпреки че това е терминът, определен ми със супер добрата техника на Марков в 20та седмица (аз по принцип съм със супер странен цикъл и овулация и по последна дата на цикъла трябваше да родя около 30ти октомври, затова ме водят по размери). И обикновеният ехограф (на моя глава днес отидох на друго място) показа термин 20-25ти, като категорично в момента явно съм си около 38 седмица+- няколко дни и в никакъв случай и дума не може да става за преносване. и така. сега трябва наново да се пренастройвам, утре пак да говоря с док, защото уж му имам доверие, той знае колко държа да тръгне естествено и че има нещо съмнително в датата (преди 2 седмици друг ехограф даде подобно "отклонение") и пак ме иска в болница:((((((
Как може такива големи отклонения се чудя. Да не би просто бебчето да е малко и затова да дава по-късен термин? Щом и на хубав апарат от добър специалист са казали този термин? Нали все пак термин след 20 г.с. не е адекватен вече, тъй като само до тогава всички бебчета се развиват еднакво? Не знам дали чак в болница да влизаш при това положение, но поне на тонове не трябва ли да те викат по-често? Просто да сте спокойни, че бебето се чувства добре.
Плацента - 3 степен зрялост, води намалели. С една дума - няма накъде да чакаме. Измолих срок до сряда, тоест поне два дни да минат след термина и тогава да лягам под ножа cry В понеделник ще отида на тонове и ще уговорим точна дата и час. На излизане такъв рев му дръпнах, после в колата
А толкова исках да опитам най-естественото и вълнуващо нещо на света. Не бързам да се отчайвам, все пак има още 4 дена и ще се моля
Докторката каза, че има все пак и минимални шансове да си тръгне бебето въпреки пълната липса на родова дейност. Но нейната прогноза е, че главата не се ангажира заради по-малкия ми таз и няма шанс да се случи това. Иначе матката е с добра активност, не е проблемът в дългото приемане на магнезий. Просто не трябваше да чака толкова много малката ината скорпионка