Януарски мами броят килограми! - 13 тема

• 33 254
  • 760
  •   1
Отговори
# 675
  • В две тъмни очички
Утре е срещата - в 12:30 в МОЛ-а на Стамболийски

# 676
Здравейте и от мен,

аз също си шофирам, но не си слагам колана, сигурно и аз до края ще си шофирам, то ако трябва да разчитам на някой все да ме развозва- трудна работа.
look_at_me, аз бях в четвъртък при Илиев, каза ми да отида на 18.11. за запис на тонове и че вече ще ги редуваме, една седмица ехограф, една седмица запис на тонове. На 18.11. се падам 31 гс и 4 дни. На 25.11 и аз съм на преглед от 15.00, ти от колко си?

# 677
  • София, Лагера
Ноеми, Илиев кога започна да ти прави запис на тоновете, въобще в какво се състои предродилната консултация. Аз на 25 имам час при него и почваме да се следим. Колко често те вика
последната ми консултация беше миналата седмица, т.е. в края на 30 г.с. Тогава ми прави първия запис на тонове. Отсега нататък ще се виждаме на 2 седмици, не като преди веднъж месечно.  Wink

# 678
Момичета от коя г.с. се прави вече запис на тоновете, на мен още не са ми правили  newsm78

# 679
Явно всеки лекар преценява различно за тоновете. На мен също още не са ми ги записвали. Последно бях при доктора миналата седмица и той каза, че е рано.

# 680
Честито на всички влязли в 8ми месец.  Flutter

Момичета, така ме разсмяхте с тези сънища и случки с полицаи. Laughing

Влязох само да ви поздравя и да пичета малко, че цяла сутрин готвих ... Confused

# 681
Az i ti, Hugнедей така да скромничиш Grinning
Мен АГ-то ми ме гледа всеки месец на видеозон  и от там си вади записки за тонове,размери,позициониране...
Даже последния път малко ми се видя изсилено това с размерите:Глава 8.6см ,Тегло 1.900 Shocked за 31 г.с.Има ли други като мен дето очакват слончета???
......
Честито на всички влязли в 8ми месец.  Flutter
Да вече все по силно мирише на 8-ми месееец!!![/color]

# 682
  • София
Здравейте!

Елениа, аз много се радвам на едри бебчета, нали моят син беше дребосък и знам колко е трудно да се гледа малко бебе. Аз също давам всичко от себе си да угоя моята мома, та дано да стане поне 3 кила накрая.  Mr. Green

За майките с по-големи деца и всички останали любители на анимацията съобщавам, че в Замунда са пуснали Играта на играчките 3 с бг аудио. Много му се зарадвах и довечера ще го пускам на Бобо. Мислех и на кино да го водя да го гледа, но малко съм предубедена към 3Д очилата, боли ме глава от тях и не исках да рискувам да водя детето.

Приятен уикенд!

bouquet

# 683
  • в Надежда-та
Да се разпиша преди да е свършила темата, че тази седмица ме хвана яко липсата и все успявам само да ви изчета Blush
За раждането, дай Боже всичко да е наред и да си дойде човека нормално когато реши, 1-то ми раждане беше песен и съм мн доволна Laughing , никога обаче не съм се опитвала да убедя някой да ражда нормално, всеки сам си знае и си преценява Naughty
За секса, някой го беше казал "какво беше това?!?" newsm78 и при мен желанието е 0-во и то от доста време Tired
За шофирането си шофирам без никакъв пробрем + колан, той никога не ми е пречил. То при нас няма шанс да не се предвижвам с кола де, едно че съпруга ми напоследък все отсъства, второ че малкия ходи на ДГ в Несебър и трето, че единствените работещи магазини са на другия край на комплекса ooooh!
В тоз рид на мисли стискайте палци да успея да си взема новата шофьорска книжка преди да родя Crazy ooooh!, вчера успях да ида до КАТ и там ми казаха, че първо трябва да подам молба, за да ми изпратят досието от Пз, това траело един месец (значи чак 05.12, а аз тогава ще съм в ПЗ Mr. Green) и чак след това можело да си подам документите за нова книжка.... ooooh! Викам на една служителка, която ми помогна да прередя всички от опашката (заради това че съм ТИР Mr. Green) "Ми аз ще родя до тогава" Shocked

# 684
Запис на тоновете не се поемат от ЗК и не са задължителни- каза доктора,при който ходя на ЖК по ЗК. По желание са. т.е. аз ако искам, трябва да си ходя при другия доктор, при който и ще раждам, и ще трябва всеки път да си плащам сигурно по 25лв, колкото е прегледа. И ако трябва да ми прави всяка седмица записи.... Money Може би се налагат такива записи само по медиц, причини, знам ли. Следващия път като хода на частното, ще питам доктора.

Вифреш, това с книжката при теб е голяма ганимация и бюрокрация.

аз не искам да раждам слонче.... Praynig

Саксофон и Какадака много дълго се загубиха, както и още много други. Къде сте и как сте?

# 685
Момичета, недейте така, срещата е УТРЕ  Crazy
Sorry! Embarassed

Пак нещо съм недовидяла... Ще се върна да чета назад, а за утре ще се пробвам за 12.30.... Радвам се, че не съм изпуснала срещата, въпреки че много други неща пропуснах...

# 686
  • В две тъмни очички
Пфффф сутринта писах,а сега като гледам не си виждам поста,явно не съм го побликувала, та сега ще повторя :
Относно Тина Киркова Това с връщането на родилки не е точно така. Миналата 2009 година са имали такъв проблем заради извънредно многото раждания. Даже е имало и жени, които са спали по коридорите. Точно тогава е имало и моменти, в които са препращали родилките в други болници, заради липсата на места. Тази година слава Богу не е така! Единственият проблем се явява с ВИП стаите, защото първо с предмиство са жените избрали раждане с екип, а дори и в деня на вашето раждане да няма такива, пак не е сигурно дали ще има свободна стая, защото са малко - ако не се лъжа 2 двойни и 2 единични + 1 апартамент
А относно свекито - не ми се говори .... бях бясна . Те като станат баби и полудяват явно. Аз и обяснявам ,че детето кашля и има сополки точно заради тази висока температура , която държи в стаята. Все пак се изсушава въздухът,ама тя пак нейното си знае, така че просто не ми се занимава. Да се оправя както си може,аз не искам да се меся, все пак детето не е мое. Ама ако се опита да повтори това си поведение с бъдещата си внучка и се пише доста лошо!!!

# 687
чери, мисля, че съм от 13.30 при илиев

# 688
мдамммм - и преди края на брояческата тема да се отчета по темата...

30 седмица = +13 кг  Rolling Eyes  Shocked Rolling Eyes

# 689
Някой пита за овлажнителите за въздух...Аз също сериозно се замислям за тази джаджа.
Ако сте ползвали, моля, споделете! Дали от бременността, или защото спим вече на затворена врата и прозорец, но вечер се събуждам с изсъхнало гърло и лигавица на носа  Tired и е много гадно. А бебетата най-вероятно ще ги отопляваме с климатик  Confused знам, че не е удачен вариант, но това е положението-няма как, другите ни варианти са още по-кофти-духалка или маслен радиатор  ooooh! тъй че един овлажнител ще ми е добре дошъл, стига да върши работа  Wink

Общи условия

Активация на акаунт