СЕПТЕМВРИ - тема 31

• 22 370
  • 731
  •   1
Отговори
# 510
  • София
При нас ги има в магазинчетата за домашни потреби по пазара (дето продават разни тави, цедки и т.н.).

# 511
Добро утро!
Вие не сте хора бе GrinningЧета ви и съм си сложила един лигавник на Дани hahaha
Атракция,Надина-по къщите що не пратите някое мъфинче,че аз съм толкова вързана в ръцете,няма сигурно да мога да ги направя Blush
Както е писала Емир,тук времето е отврат,а дивчо от сега е подивял....
Хубав и спокоен ден на всички! Grinning

# 512
Аз като правих не успях да ги извадя от силиконовата форма и умрях от яд. Иначе бяха невероятни, та ако някой знае каква е хватката с измъкването им моля, да сподели

Ами с тия хартиените неща (не знам как се казват Embarassed) вътре, не става ли? По този повод, тези хартиените от къде се купуват, в супермаркетите има ли ги?
Точно с хартиените правя винаги  Peace В темата за мъфини пише от къде в София се купуват...

# 513
Добро утро   bouquet

Точно без хартиените ги правя, нямам такива, директно без да е намазнена формата изсипах сместа и се отделиха без проблем....

При нас вали гаден дъжд, отново в къщи  Tired. Мойто дете е психарино държи се като Деян Икебаната - само набива крак на едно място и приказва нон стоп и като пумпал обикаля из цялата къща....

# 514
  • София
Аз ги купувам от магазин за домашни потреби...в общи линии, там където има формата за мъфини има и хартиените кошнички...
Арчита...айде днес, ако направя утре ще ди донеса в парка... Wink
tsveta ти пък жал нямаш с тая мъфинка....проточих лиги... Laughing
Nadina хахаха ти пък ме разби със сравнението с Деян Икебаната хахахаха...добре, че не е тръгнал гол все още хахахаха

# 515
  • София; Дружбето
Добро утро, мерси за кайвето Simple Smile

Аз като правих не успях да ги извадя от силиконовата форма и умрях от яд. Иначе бяха невероятни, та ако някой знае каква е хватката с измъкването им моля, да сподели

Ами с тия хартиените неща (не знам как се казват Embarassed) вътре, не става ли? По този повод, тези хартиените от къде се купуват, в супермаркетите има ли ги?
тия хартиените тука в левчето ги продават

# 516
Голотата ви я спестих, ама .....вечер като го съблечем за баня поне 10 минути гол обикаля и опъва чурката и съвсем издивява.......

# 517
  • София
хахахаха опасна работа е Бобсъна хахаха

# 518
  • София; Дружбето
ахахах. габи пък не дава да му се бара пишока и той не проявява интересн към него Crazy в каква заблуда живее горкото дете Joy

# 519
ооо не, жив чикиджия си е....

# 520
  • София
Голотата ви я спестих, ама .....вечер като го съблечем за баня поне 10 минути гол обикаля и опъва чурката и съвсем издивява.......
Разби ме направо Joy Joy Joy

# 521
Добро утро!
С тези мъфини ме накарахте да импровизирам снощи по късни доби. Спретнах кекса в чаша на Бу. Перфектен стана-за 5 минутки лакомията ми бе удовлетворена.
Вчера боцнахме ваксината, да си минава и тя по реда-момчето ми не гъкна, вече е по-възпитано Laughing
Заиграването с чурките гледам обсъждате. Преслав мре да си я докопа, да започне да пишка и да рисува по килима, ама аз никак не съм очарована от изкуството му.
Що се отнася до кърменето-и аз още съм в отбора. Миналата седмица като беше с разстройство отново кърмата спаси положението.

# 522
Айде в The Mall Софийските мами Wink   0896839008 ми е телефона Simple Smile

# 523
  • София
И аз ги направих сладките мъфини...Добри са, хапнах вече една...
Арчита утре в парка ще нося....тааа да вземем да се видим вече, че срамота стана от понеделник все някоя тича по задачки...
Получила съм и майчинство - но според мен е за дните от септември + майчинството за октомври...А за ноември кога ще получа? Аз си мислех, че в началото на месеца се получава...ама май не е така...

Последна редакция: чт, 18 ное 2010, 16:38 от EmiR

# 524
Tака при мен в справката за изплатени пише за 10 месец  0,00 нула лева, това какво означава, че все още не са ми преведени защото не ми е подадена декларацията или....?

Общи условия

Активация на акаунт