СЕПТЕМВРИ - тема 31

• 22 330
  • 731
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Ааа, добре. Аз ще сменя тази на Никола сигурно, че е много морска, не ми се връзва с коледното настроение Grinning

# 676
Ми прилична цена за 2 по 70 снимки в албумче излезе около 85 лева с доставката....има варианти да намалиш страниците и съответно пада и цената, или да увеличиш броя на страниците съответно и снимките и се качва цената..При положение че няма да им купувам нищо друго ми излиза по 20 лева на човек.....За мен лично е прилична, освен всичко друго ми спестява и чудене какво и как да е и за кого и свекърите така или иначе са ми трудни на тази тема  Whistling

# 677
Редактирах си снимката на колажа.Надина, много благодаря че даде сайта, мисля да си поръчам  Hug Отдавна търся нещо такова...

# 678
Откривате Лидъл ли,че ви няма Simple Smile

Прилично е , Надинка, да. И е хубав подарък  Peace

Пощурях по квилинг-а, сега ме хвана щръклицата да правя картички  Crazy Врътнах и няколко коледни звезди от крокотака, а колко по-важни неща имам за вършене, но нямам муза днес.

# 679
aaa звездите и аз ги гледах, но съм решила да ги направя и като гирлянд, да ги закача на някаква дъъълга панделка и още по-красотно ми се чини, ама трябва да си купя и такива блещукащи маркерчета...........
Чак квилинг прекалено труднилинг ми се струва.....

# 680
Извинете,на кЪв език си говорите вие? Joy

# 681
Чак квилинг прекалено труднилинг ми се струва.....
навила съм си аз, ще се пробвам. А какви красоти правят хората-очите ми останаха...

# 682
на творчески език  smile3533

Мятаме с Коко звездите, ама що ми се струва, че аз ще ги мятам, а той ще стои и ще гледа умно..........

# 683
Мятаме с Коко звездите, ама що ми се струва, че аз ще ги мятам, а той ще стои и ще гледа умно..........
Така сме и ние-първите 10 минути му е интересно, после се зоря аз  Crazy А идеята е той да се занимава.

# 684
 За пръв и последен път присъствам на откриване на магазин!!! ooooh! Прекарах 2 часа на опашка отвън, 45 мин.пазаруване ( щ'от не можеш се размина от хора ) и 45 мин. на опашка на касата. Бяхме се сбрали всички пенсии, майки с деца, безработни, мангали и т.н.  Mr. Green Не бях чакала толкова от времето на купоните ( 90г.).

# 685
  • София
Мда, дадоха го по новините, много драматично е било Crazy

Да ви се оплача - одеве се обадих в яслата, която съм харесала за Никола, да се разберем от кога да го водя и ме поляха със студена вода. Запълнени са им бройките, чакат 5 деца да тръгнат на градина, но не могат да ми кажат точно кога ще стане. Засега можели да го гледат по половин ден... Направо ми призля, аз си го броях уреден този въпрос и сега се чудя какво да правя...
А като ходих преди 2 месеца ме уверяваха, че има достатъчно места и няма за къде да бързам Sad

# 686
Не мога да не споделя откритието на мъжа ми - http://www.dinodirect.com/producttaglist/educational-toys-currency-gbp.html. от тук ще поръчам играчки на децата. С това изкупи вината си,че го пратих за кафе и майонеза до кауфланд, 4 пъти ми се обади и си дойде само с кафе, щот в целия магазин нямало майонеза  Crazy

# 687
  • София
И безплатна доставка, правилно ли разбрах Party Страхотни неща има!

# 688
И безплатна доставка, правилно ли разбрах Party Страхотни неща има!
Ахъ  Peace той за рождения ден от там ми бил поръчал едно колие, уж със Сваровски, за 3 седмици дошло.

# 689
  • София
А колко ддс начисляват, гледам, че цените са без него?

Общи условия

Активация на акаунт