СЕПТЕМВРИ - тема 31

• 22 367
  • 731
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Ми нашата счетоводителка е подала декларацията на 04/11 и ми беше писала, че ще получа до 20/11 сумата за септември + октомври...Така и стана...Ама за ноември кога пък ще я получа?Като също така е уточнила, че в началото за декември ще си получа декемврийската и така ще е занапред - в началото ва всеки месец ще получавам сумата...

# 526
 Здравейтее  Hug !!!

Наядох се с мъфини, посмях се с Бобсъна и Габи, и съм хепии.... Най накрая нет и форум. Взехте да ми липсвате  Wink

Току що офъках Алекс, че му бе много дълга коста, малко рева в началото, но после свикна. За бритона не даде да му го оформя, затова с мапинкта и него. Та .... така.
Сега отиваме да се къпем ... и ние обикаляме по чурка преди баня, много обича, тегли я, тупа по крачетата, и пищи ...

# 527
аха, а мойта на 04.11 все още не ми беше оформила дори и документите  Tired

# 528
Аз мисля, че ще са ноември - за декември, или поне при мен така пише - платиха през ноември, за октомври.  Peace
При нас нищо ново. Училище, домашни, тестове и прочие занимавки в комплект с бебе, казващо на всичко - неее или дай  ooooh! А докато се стигне до нещото за даване...
И Боряна търчи гола и даже реве, като я вземе да и свалим памперса за да се къпем - иска още  Simple Smile

# 529
Добро утро !!!

Днес кафето е от мен

# 530
  • София
Добро утро  Grinning
Ивилда хубаво кафенце...
Кришка нещо ми се губиш...

# 531
Добро утро!
Свили пак ми се разболява-таман му пресъхнаха сополите и от снощи пак кихане,балони му излизат от носа... Confused

# 532
  • София
Добро утро, Ивилда, мерси за кафето, аз сега си пия моето.
Гледам, за мъфини си говорите, аз пък съм на вълна тиквеник, три пъти направих за една седмица, всичко се изяжда, даже и Ана Мария го обича, яде по две парчета на веднъж  Simple Smile
Иначе нищо ново при нас, сякаш има малко подобрение с изхождането, сега е веднъж на три дена, но не се мъчи толкова...И почнахме отново да ползваме гърнето за тази работа Simple Smile Поне последните изследвания са й добри, официално сме се отървали от глистите. Излизаме всеки ден в парка, времето беше много хубаво, само днес е облачно, там си има приятелчета и си играят заедно, но все още забелязвам, че е доста по-срамежлива от другите деца. По-обича да си играе с по-големи момичета. В парка има две момичета на 4-5 годинки, които имат търпение да играят с нея и тя ги предпочита пред по-малките деца.
Пари за октомври и аз нямам още, но на мен все около 21-ви ми ги превеждат.

# 533
Добро утро!
Поспах до 8,но се събудих като Утепана.. Sad
Вчера изпрах на Дани количката и се разхождахме пеша докато изсъхне-докато не проходи,никога повече Sunglasses
На всичкото отгоре после едвам я сглобих и бях пред нервна криза,но я оправих де,а бате гледа и вика-е колелата що не изми??? #2gunfire
Моя колежка ми каза че втората година сме зависими от работодателя-т.е.когато внесат документите и осигуровките в НОИ,тогава ще ни го изплащат #Cussing outДано да не е така.
Надина,ти за септември всичко ли си си взела?
Отивам да измия колелата на количката Mr. Greenи да отивам в парка,че мъфинчета ме чакат Grinning
Атракция,бързо да се оправя Свил! Hug

# 534
ами знам ли, имам предведена някаква сума и после пише отдолу за септември - 0,00 лева.... newsm78

Та добро утро де, мерси за кафето  Hug

# 535
  • София
Моя колежка ми каза че втората година сме зависими от работодателя-т.е.когато внесат документите и осигуровките в НОИ,тогава ще ни го изплащат #Cussing outДано да не е така.
И аз знам, че е така. Затова по-късно ни превеждат парите, трябва им време да обработят информацията кой платил, кой не Rolling Eyes

# 536
Де ще ходите, тук темна е мъгла паднала.......

Вече имам яснота какво желае Бужи да Коледа - хамелеон, моля ви е. Искал домашен любимец  Crazy Баща му веднага се нави, но срещнаха моя отпор. Ненавиждам и се страхувам от подобни гадинки...

# 537
  • София
Атракцияя бррра хамелеон...и то в къщи...НЕзнам, аз и на куче и котка още не съм навита...макар че и Кати вече се опитва да пробутва идеята за домашен любимец...амааа засега отказвам..
Иначе тя иска къща за кукли, та ако някой ще поръчва играчки от някой сайт и там има къща за кукла ще се вкл. в поръчката...
Тук няма мъгла, но е неприятно времето...ЩЕ ходим по задачки..за да не седим на едно място....

# 538
И аз знам, че е така. Затова по-късно ни превеждат парите, трябва им време да обработят информацията кой платил, кой не Rolling Eyes
Е това е ужас!Нашата голЕма фирма си внася когато каквото иска-и аз трябва да чакам някоя си ГлаФна счетоводителка,за да ми яде детето?А е и те вдигнаха и памперсите,а той за 20 минути ака 2 пъти Mr. GreenМай ще минем на тензухени пеленки #Crazy

# 539
  • София; Дружбето
Що бе, хамелеонът си седи в терариума, малки са, не цапат. В сравнение с кучето и котката си е перфектен домашен любимец Grinning
Аз последно получих за октомври 240 лв, на 12-ти ми ги преведоха.

Времето е гадно, палнала съм климатиците, извадила съм една планина дрехи за гладене и ги съзерцавам и чакам да дойде музата. Дано се пяови, че мъкненето обратно към шкафа си е хамалогия Crazy

Общи условия

Активация на акаунт