СЕПТЕМВРИ - тема 31

• 22 334
  • 731
  •   1
Отговори
# 615
Добър ден!
Днес сутринта щеше да ни отвее,Дани се наспа и сега отиваме да похарчим 156-те лева!

# 616
  • София
Пфуу върнахме се...след порядъчно висене, независимо, че имахме час...Мразя така, но явно е така при светилата...Всичко си е оки на КАти...няма изменения и т.н. свава богу...та доволна съм..
На КАти й подариха детки компютър от Метро май беше купен...определено се се сещаше за какво иде реч, поне миналата година...Мисля, че и тази няма да успее да се справи...доста сложен си беше...Само песнички успяваше да пусне...НО съм го скрила, че ми надува главата....
Сутринта какво време беше...а сега...луда работа, все едно е пролет...страхотно е...но и двамата спят...
Татко е успял да приспи АНгел едва към 15 часа с триста зора...а Кати ей сега заспа и тя...уморена от чакането ...

# 617
  • София
Емир, радвам се, че всичко е наред при вас.
И Ана Мария сега заспа, след като първо я изкъпах...защото докато я хранех хвана пилешкото бутче и си направи прическата с него...та трябваше коса да мием  Rolling Eyes Поне яде добре днес. Утре сме на лекар, че има някакви петънца около устата, които не изчезват, даже от вчера има и на другата буза нещо като пъпчица  Thinking

# 618
Супер, направих овесени курабийки и Боби си ги гризка,,,,

# 619
  • София
Рецепта? Ако не са много пипкави Mr. Green
Нещо ме е обхванала готварска мания тия дни, само вилнея из кухнята Crazy

# 620
Рецепта? Ако не са много пипкави Mr. Green
Тъй де, сподели Simple Smile само 'фърли бомбата и бегА  Laughing

# 621
3 яйца, половин чаша захар, една ванилия, един банан, почти цял пакет(от 500 грама) овесени ядки от фините, слага се и половин кафена чаша олио, ама сложих точно 5 капки....Казвам за пакета почти щото почнах да сипвам и докато тестото стана твърдо прибавях. Не е еднородна гладка смес, трябва да е гъсто.
Изсипва се с лъжица върху хартия за печене поставена в тава все пак....Пече се около 30-40 минути на 200 градуса, ама това пак е на око като почнаха да стават кафяви и ги извадих....
Точно за 45 минути направих две тави, така че самото бъркане, ако имаш продуктите е точно за 5-7 минути...

# 622
  • София
Супер, съвсем лесни ми изглеждат Grinning

# 623
  • До хладилника, който обичам
И ние като соник ще взимаме мега блокс. От ларедута сигурно  Whistling
Говори в линкове Naughty
Аз мисля на каката едни игри за път да взема, и иска, моля ви се, костюм "Флора от Уинкс на концерт", ха сега де... вече втора година го иска Tired
Малкото нищо не иска, а всичко си има. Трудно. И аз мислех за Мегаблокс, че от голямата не намирам, уж имахме, ама...

# 624
Ти щот ги разбираш щи говоря в референтни пък  Crossing Arms Flutter
Maxi briques Megablocks. Ref :6101321 , Table d'activités Megablocks vi... Ref :6101330

# 625
  • София
Цвета как мина при вас прегледа?
Една приятелка е родила преди 1 час....егати кефа...4 кг мома 53 см....Тея...Днеска само хубави новини... Grinning

# 626
  • София
Добро утро мацки!

Соник...да кажеш на Кришка, че днеска сме пили турско кафе  Wink

# 627
Соник...да кажеш на Кришка, че днеска сме пили турско кафе  Wink
Laughing Kъде изчезна тази Кришка?
От днес ще ви радвам с присъствие, изучих се Simple Smile

# 628
  • София
Мале каква съм шматка...Днеска е Св.Екатерина...Та ЧЕстит празник на Катето на Криската и естествено на моето Кати...Да са живи и здрави...и все так послушни  Wink

# 629
Честит празник на малките момичета   bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт