СЕПТЕМВРИ - тема 31

• 22 338
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
Соникbouquet
Криската,как сте?

# 601
Здравейте мацки!
Добре сме ние, но това лудото се не спира! Още и идея си няма да заспива, а е вече 10 часа! Токущо ми извади бельото от чекмеджето, ама всичко почти. Сега ми вади чантите и ги разнася и вика Ду-ду ду-ду  Crazy Много диво, все едно съм й дала да пийна 3 кафета, 2 коли и един шоколад! То не, че днес не хапна сладичко  Blush Правех тортичка и тя ми краде изрезки от блата, накрая бръкна и в една купа с крем и бързо бързо си я набута омазаната ръка в устата  ooooh!
Днес Ванина и МамаТ бяха следобед за малко у нас и уж играха децата и се поизмориха, но това мойто хич не му личи да е изморено! Луда работа. Снощи пък в 2 се събуди кипяща от енергия и търча така до 3 сигурно. А аз в 2 все още не бях заспала и тамън отнасях плувката, но уви  Tired
Та такам. Опитвам се да правя една захарна фигурка на момиченце, че в сряда Кати има имен ден и за тортата, но като почна нещо да правя по нея и дивчо иска да ми помага и нищо не мога да правя Whistling

# 602
  • До хладилника, който обичам
Сигурно сте го обсъдили вече, но аз изоставам Blush
Какво ще взимате на децата за коледа? Аз трябва да мисля 3 подаръка минимум Confused
Отделно за каката още 4 подаръка минимум Tired
Изтощава ме самата мисъл.

# 603
  • София
Аз не съм напреднала много в мисленето за коледните подаръци Blush Да не казвам, че преди това трябва да му измисля и тези за имения ден... Засега съм се сетила за някакъв мини надуваем замък/къщичка, която да се побере в хола, за да има къде да се забавлява (мъжът ми щеше да ме гръмне само като споменах Crazy). Другото, което съм харесала, е една сгъваема масичка, която върви в комплект с тухлички тип лего - самият плот на масичката е основа за строене с тухличките. Ще трябва и ботуши за зимата да му подари някой... Горе-долу това съм измислила за момента.

Като стана дума за коледни подаръци, ще си разменяме ли като миналата година?

# 604
Добро утро!
И аз не съм измислила кой знае какво, а си имаме доста наборчета. Исках да му взема лап-топ, детски, от по-евтините, защото сигурно няма да оцелее, че да използва функциите на по-скъпите. Но един приятел каза, че той ще му го вземе. После за приятелски дечица съм измислила от тези големите 3D книжки с животните от фермата. Дрехите също са едно на ръка. На племеницата - на 6.5г. е, мисля комплект чаршафи на Winx. Имам още едно детенце на почти годинка, за което не съм измислила, чудя се за кучето на Фишер Прайс, ама още асимилирам сумата #Crazy. За по-големите - незнам, нямам идеи.

# 605
Добро утроооооо

Бяхме на купонче снощи и не знам къде се намирам....децата при майка, можело значи  Crazy

Да, Бобиндата спи в количка на обяд, той така или иначе кошарата си откакто се е родил освен първите 1-2 месеца, не е ползвал. Все при нас си спи.....

Подаръци за Боби това....http://www.toysrus.co.uk/Babies-R-Us/Toys/Activity-Toys/Tomy-Dis … luxe%280030283%29 и нещо от бг ще му взема, а за Коко само игри ще поръчвам от типа на Тихо, татко спи, Операция и тук ги има http://www.toysrus.co.uk/Toys-R-Us/Toys/Games/Games/Operation-Game%280019196%29 http://www.toysrus.co.uk/Toys-R-Us/Toys/Games/Games/Tomy-Sshh-Do … Game%280031477%29.
Надявам се много палатката за Боби да дойде, щото нямам други по- големи идеи за детето....

# 606
Добро утро!
Емир,мъфинки ли правиш,та го няма кафето? Grinning
Надинка,добре че уточни,че иначе щях да ти пратя Агенцията за закрила на детето hahaha
Много съм далече и аз от подаръците-харесах палатката на Надина,но няма къде да я сложа,та ще видим....

# 607
  • София
Добро утро мацки!

Арчита какви ти мъфини...гоня Ангел...още не съм барикадирала, че бате не е излязъл и основно катеря стълби...е заигра се с едни кубчета за 3 минути и така от 7 часа...
Подарък за Кати - къщичка за кукли...За Ангел -незнам...той си има всичко...може някоя писта за коли или влакче...
Днес ще водя Кати на ехограф на бъбреците...че като направи цистита така и не го направихме...и сега поне да ми е спокойно, че и това съм направила...Втората стерилна урина, нямаше бактерий...пи само мечо грозде и някакви хомеопатични...пък чак толкова да са се повлияли бактерийте за 6 дена  newsm78 незнам...С педката решихме да направих и ехограф да ни е мирна главата...Малко ми е притеснено....но се надявам всичко да е оки...

# 608
  • София; Дружбето
ДУбрутру. Миша си е поръчала комплект зафризьорство, който никъде не мога да намеря ooooh! а на Габи ще му взема столче, защото умира да мъкне това на кака си, а тя само му се кара Crazy Докато са непретенциозни ще се възползвам Whistling

Еми, по-добре да идете, отколкото после пак да има проблеми. Мечото грозде е много добро за цистит, така че спокойно може да ги изтрепе за седмица бактериите
Ние пък днес сме на пулмолог, а с тоя градски как не ми се ходи Crossing Arms Обаче колата няма преглед, та искам не искам ще се катеря по трамваите

# 609
  • София
Добро утро!
Всички имате много поздрави от Кришка, чухме се одеве. Пак им се е скапал компа, ама чакат финансови постъпления, за да го оправят. Иначе са добре Grinning
Еми, дано да мине добре прегледът и да приключите успешно с тоя проблем Hug

Навън е голяма отврат, а аз трябва да търча по задачи ooooh! Дано не ме удави някъде по пътя...

# 610
  • София
Добро утро!
Малката току-що заспа, аз сядам за малко на компютъра, че после имам кормуване. Днес пак ще си демонстрирам как не мога да карам кола...Rolling Eyes
Гледам за коледни подаръци говорите, аз мисля да й вземем някаква кукла-бебе с количка и разни неща там от рода на биберони и т.н. Напоследък много я вълнуват бебета, все иска да гледа бебета и навън и вкъщи на компютъра  ooooh! А има една кукла сега и й дава да пие вода от нейната чаша, храни я с лъжица, слага й шапка и я разхожда с колата си  Laughing Та мисля, че няма да е рано за истинска кукла  Simple Smile

# 611
Емир: мен като ме хванеше цистита много ми помагаше Цитросета, ти ако си го спряла вече на Кати пак и давай PeaceДано да е добре вече Hug
Надина:този сайт доставя ли до БГ? Или с посредник?
Зоя иска детски компютър, има някакви май на БГ, трябва да търся. Иначе всички скъпи рекламирани играчки по Картуна ги искаме, как!  ooooh! За Лора нямам идея, има всичко от кака си. Сега много се кефи на пързалката, научи се да се качва и да се пуска Mr. Green

# 612
  • София
arllina давам само профилактичната доза, а не лечебна...Ама ми се ще да си се видят и бъбреците...че да ми е спокойно...В началото на месеца пак имаше някакви позиви, но бяха за 1 2 дена и всичко премина, не е имала болки ....Въпроса е да отхъврлим физическа причина за бактериийте...Не изключвам варианта, както и педката, че може да е на психиеска основа - да търси внимание...Но за да сме сигурни, а и на мен ще ми е по-спокойно - ще направим ехографа..От 14 часа сме на преглед...а времето е отвратно...кой знае какви задръствания ще има...
Уфф еи Ангел се научи на пързалката, ама все някой трябва да е покрай него...а и много се застопорява с крачетата и някой път ще се метне...та не му  давам ежедневно да я ползва ...

# 613
Добро утро, ден, к'вот е там  Joy
Моя малък мъж ще се събужда скоро та да драсна някой ред. И ние като соник ще взимаме мега блокс. От ларедута сигурно  Whistling

# 614
За сайта не знам, моята приятелка, която поръчва, ползва посредник (алмуз), за компютрите - купихме на Коко сега за рождения му ден, на бг на Барт - красивите с принцеси и т.н. не знайно защо са или на руски или на английски...Ако Зоя няма интерес към букви и цифри все още ми се струва малка, доста са функциите свързани с това, игрите са стандартните тетрис и рисуване има....

Общи условия

Активация на акаунт