Криската,как сте?
Много диво, все едно съм й дала да пийна 3 кафета, 2 коли и един шоколад! То не, че днес не хапна сладичко
Правех тортичка и тя ми краде изрезки от блата, накрая бръкна и в една купа с крем и бързо бързо си я набута омазаната ръка в устата

Да не казвам, че преди това трябва да му измисля и тези за имения ден... Засега съм се сетила за някакъв мини надуваем замък/къщичка, която да се побере в хола, за да има къде да се забавлява (мъжът ми щеше да ме гръмне само като споменах
). Другото, което съм харесала, е една сгъваема масичка, която върви в комплект с тухлички тип лего - самият плот на масичката е основа за строене с тухличките. Ще трябва и ботуши за зимата да му подари някой... Горе-долу това съм измислила за момента.
. За по-големите - незнам, нямам идеи. 

незнам...С педката решихме да направих и ехограф да ни е мирна главата...Малко ми е притеснено....но се надявам всичко да е оки...
а на Габи ще му взема столче, защото умира да мъкне това на кака си, а тя само му се кара
Докато са непретенциозни ще се възползвам 
Обаче колата няма преглед, та искам не искам ще се катеря по трамваите 

Дано не ме удави някъде по пътя...
А има една кукла сега и й дава да пие вода от нейната чаша, храни я с лъжица, слага й шапка и я разхожда с колата си
Дано да е добре вече 
За Лора нямам идея, има всичко от кака си. Сега много се кефи на пързалката, научи се да се качва и да се пуска