https://benefits.nssi.bg/EGN/
точно, ти си гледаш справката за социалните доходи
точно, ти си гледаш справката за социалните доходи
ще се гръмна.. а трябва да я оставя в четвъртък на бабите за седмица, че заминавам 
че и на мен мн ми се ходи за събота неделя, на хотел с дребното, на басейн и спокойствие и нощувката да не е 150лв
здравейте мамчета , не съм писала отдавна просто нямам време , четох че има и други с моя проблем за майчинството аз пък последно съм взела за септември и край и сега направо ми идва да ги убия тия от работата не са ми занесли навреме док. и ноември не съм взимала сега се надявах декември да взема и за октомври и ноември ама май няма да стане , моля Ви милички кажете имали някоя от вас с такъв проблем сега след изтичането на първата година и получили ли са си ги после до изравняване на месеца т.е. възможно ли е да ми ги преведат сега и за двата месеца?
отивам да ви чета
че и на мен мн ми се ходи за събота неделя, на хотел с дребното, на басейн и спокойствие и нощувката да не е 150лв 
ох дано и на мен сега декември да ми преведат двете суми , на теб соник са ти превели да разбирам началото на ноември и изравняването и редовните си 240 лв. така ли , защото аз получих само 12,00 лв и то преди няколко дни и съм в шок и ужас сега идват празници а аз ....................................................
ох дано и на мен сега декември да ми преведат двете суми , на теб соник са ти превели да разбирам началото на ноември и изравняването и редовните си 240 лв. така ли , защото аз получих само 12,00 лв и то преди няколко дни и съм в шок и ужас сега идват празници а аз ....................................................