СЕПТЕМВРИ - тема 31

• 22 353
  • 731
  •   1
Отговори
# 585
  • София; Дружбето
Надина, от това, което си описала се оказва, че гледаш от какъв осигурителен доход ти се изчислява обезщетението-то си пише отгоре-осигурителен доход. Обезщетението е било 90% от осигурителния доход. В сайта но НОИ малко по-надолу има поле"Справки за изплатени обезщетения". Там можеш да видиш датите на преводите и размера на обезщетението.
https://benefits.nssi.bg/EGN/
Peace точно, ти си гледаш справката за социалните доходи

# 586
аз дара един месец не мога да я оправя от сополи и кашлица.. ето оня ден беше супер... вчера пак сополи, а днес и пак кашля Sad ще се гръмна.. а трябва да я оставя в четвъртък на бабите за седмица, че заминавам Sad

бу я кажи в кой хотел в хисаря сте били Simple Smile че и на мен мн ми се ходи за събота неделя, на хотел с дребното, на басейн и спокойствие и нощувката да не е 150лв Simple Smile

# 587
  • София; Дружбето
е къде ходите по тези студове, та никой не пише newsm78 Аз цял ден се опитвам да гледам Социална мрежа, много ми харесва, но само ме прекъсва дребния

# 588
  bouquet здравейте мамчета , не съм писала отдавна просто нямам време , четох че има и други с моя проблем за майчинството аз пък последно съм взела за септември и край и сега направо ми идва да ги убия тия от работата не са ми занесли навреме док. и ноември не съм взимала сега се надявах декември да взема и за октомври и ноември ама май няма да стане , моля Ви милички кажете имали някоя от вас с такъв проблем  сега след изтичането на първата година и получили ли са си ги после до изравняване на месеца т.е. възможно ли е да ми ги преведат сега и за двата месеца?
 Hug отивам да ви чета

# 589
  • София
На мен досега са ми превели изравнителната сума за септември и пълната сума за октомври. За ноември сигурно ще ги получа другия месец.

Нещо голямо недоспиване ме мъчи напоследък, като призрак се разнасям Rolling Eyes

# 590
  • До хладилника, който обичам
бу я кажи в кой хотел в хисаря сте били Simple Smile че и на мен мн ми се ходи за събота неделя, на хотел с дребното, на басейн и спокойствие и нощувката да не е 150лв Simple Smile
Мии, ходим организирано в Аугуста, за група цените са други. Сега имат някакво намаление от 26% на всичко в хотела, може би да е по-добре... не знам. Има и много други хотели в града, сигурно си струва да се проверят, само че аз не съм запозната с тях.

# 591
 Hug ох дано и на мен сега декември да ми преведат двете суми , на теб соник са ти превели да разбирам началото на ноември и изравняването и редовните си 240 лв. така ли , защото аз получих само 12,00 лв и то преди няколко дни и съм в шок и ужас сега идват празници а аз ....................................................

# 592
Ще получа утре само 240 лева за месец октомври, а се надявах като е почти края на ноември да взема и за двата месеца, но уви.....

Цял ден бях на компа иначе, Боби добро дете ме остави 3 часа на спокойствие, след като преди това ми направи капан по отношение на къпането.....Приспан е и доволна аз влизам в банята - кеф, поне 10 минути знам, че няма да мръдне, да ама не.... чувам го че си приказва, не е зле, ама не е вързан, ще тръгне да ме търси... По голи сапунисани прелести търча из апартамента, че поне да го сложа на равна земя, малко от малко да се изплакна.... Повторих процедурата с приспиването и спа до 4  Mr. Green

# 593
Наде, майчинство не се ли получава само до пето число на  текущия месец или съм някаква грешка вече се забърках?

# 594
  • София
Hug ох дано и на мен сега декември да ми преведат двете суми , на теб соник са ти превели да разбирам началото на ноември и изравняването и редовните си 240 лв. така ли , защото аз получих само 12,00 лв и то преди няколко дни и съм в шок и ужас сега идват празници а аз ....................................................
Те не са ми преведени накуп - на 19 октомври са ми приели 96 лв, които предполагам са изравнителни за септември, и след това на 4 ноември са ми превели 240, които са за октомври сигурно.

Редактирам се: вече майчинството ни е зависимо от това кога работодателят е платил осигуровките към НОИ.

# 595
Здравейте, момичета!
Миналата година имах проблеми с болничния, но после ми ги преведоха наведнъж.
Я кажете сайтове за календари, искам нещо, което тук в Добрич не предлагат.

# 596
Добър вечер!
Вчера се размазах от лежане и спане,даже на Ачо прощъпулника проспахме с Дани Blush
Превели са ми 156лв.-тва от 13.09 до края на септември,а аз се надявах и тея за октомври да взема.....
Данко вече му свършиха кашите,козметиката,а с тези 156лв.не мога да си позволявам волности Close
Гари,пилешкото го правя като тел.варено-лук,морков,картоф,целина,малко да пооврат,после слагам пил.филе,този път импровизирано сложих и карфиол,само че го правиш по-гъстичко,аз го намачквам с вилицата,а забравих -съвсееем малко сол,накрая магданоз и-яде та се къса Grinning

# 597
  • София
Днеска цял ден преследвам Ангел...направо съм изтормозена вече...качва се по стълбите към втория етаж , в/у столове, от там на масата...една секунда нямам спокойствие...и нищо не мога да свърша...незнам с това лошо време дето го дават, как ще я караме в къщи...Барикадирала съм навсякъде и пак успява да се промъкне..единствено в на КАти стаята ми беше спокойно /той там има  дървено креватче/ и от днеска почна да  се катери отвънка навътре в креватчето...още не успял да се прехвърли, но защото го хващам навреме...Ставам луда...баси...и ми се хили като тиква...явно много добре осъзнава на какъв тормоз ме подлага...
Получих майчинството накуп за дните от септември + октомври 336 лв.
Nadina то не е за смях случилото ти се, но ме разсмя... Joy

# 598
Ще получа утре само 240 лева за месец октомври, а се надявах като е почти края на ноември да взема и за двата месеца, но уви.....

Цял ден бях на компа иначе, Боби добро дете ме остави 3 часа на спокойствие, след като преди това ми направи капан по отношение на къпането.....Приспан е и доволна аз влизам в банята - кеф, поне 10 минути знам, че няма да мръдне, да ама не.... чувам го че си приказва, не е зле, ама не е вързан, ще тръгне да ме търси... По голи сапунисани прелести търча из апартамента, че поне да го сложа на равна земя, малко от малко да се изплакна.... Повторих процедурата с приспиването и спа до 4  Mr. Green
Надинке,тези 240лв.фиксирани ли са или пак ги изчисляват на основа раб.дни за месеца?
А Бобсъна в количка ли е бил....че не е вързан? Rolling Eyes

# 599
  • София
Фиксирани са тези 240 лв.

Общи условия

Активация на акаунт