LaRedoute.fr - 178 - Всичко за поръчката!

• 39 564
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
  • Плевен
Извинявам се предварително,търсих в каталозите това
http://www.laredoute.fr/vente-ensemble-t-shirt-robe-et-legging-b … =1&pos=36_n_n
Стори ми се,че съм го виждала в някой каталог,но не го намирам newsm78Ако някой му има реф.номер Praynig,че снахата ме изяде ConfusedБлагодаря предварително Hug  bouquet

# 136
Взех поръчка с форумската дудунка от 19.90Е в розово р-р 138 см.На снимката ми изглеждаше по-дебела,но може би всяко яке сравнявам с едни дудунки от преди 2 год.,които ставаха на елек.Не е толкова натрапчиво лъскава.Взех и много хубави пижами за момиче размер 138 см.Поръчах и едни черни дънки за синът ми от които изабщо не съм доволна,но детето се ги хареса.Взех размер 168 см. и му стоят като чувал/да не кажа като наакан/Това било модерно ужким.Ето снимки :

http://tedichka07.snimka.bg/other/laredut.444546.21205266

tedichka07
, ще можели размери на нещата?

# 137
Моля, някой получил този анцунг размер 180 (L) или размер 186 (XL) ако може да ми даде размерите ???

http://www.laredoute.fr/vente-survetement-riso.aspx?productid=32 … e=1&pos=1_n_n

bouquet
ето размерите на анцунга РИСО р-р 186-долнище:  талия- 47см
                                                                                           ханш-64 см
                                                                                           дълбочина-36 см
                                                                                           дължина крачол по вътр.ръб-87см
                                                                                           дължина крачол по външ.ръб-114см

горнище:  талия-58см
                                                                                            гръдна-65см
                                                                                           дължина на ръкав по вътр.ръб-60см
                                                                                           дължина на ръкав по външ.ръб -86см
                                                                                           дължина по ципа-80см

ето размерите на анцунга РИСО  р-р 174/M/-
                                                                        Долнище:   талия- 40 см               
                                                                                           ханш-57 см
                                                                                           дълбочина-34 см
                                                                                           дължина крачол по вътр.ръб-80 см
                                                                                           дължина крачол по външ.ръб-110 см

горнище:  талия-52 см
                                                                                            гръдна-58 см
                                                                                           дължина на ръкав по вътр.ръб-57 см
                                                                                           дължина на ръкав по външ.ръб -80см
                                                                                           дължина по ципа-70 см

# 138
  • София
Вени ,ще ти пиша по-късно,защото малкият се събуди.

Ето размери на дудунката размер 138 см. - http://tedichka07.snimka.bg/other/laredut.444546.21206178.big

Пижамки  100% памук :

Горнище :
Дълж. - 53 см.
Ширина под мишници - 40 см.
Ръкав - 57/48 см.

Долнище :
Дължина  - 85/ 63 см.
Талия - 28/40 см.
Ханш - 38 см.

Последна редакция: чт, 28 окт 2010, 16:06 от tedichka07

# 139
Здравеите момичета  днес си взех три поръчки с анцузите адидас  но в едната с ужас открих че са ми пратили само едно долнище  наи обикновено   ooooh!и те не са за мен  сега мисля да пиша писмо да  им върна долнището и да си ми пратят анцуга   та мисълта ми е връщането  на артикул за моя сметака ли е
 Praynig и дали  да го пращам по пощата или по новите куриери
  bouquet   благодаря ви предварително

# 140
Туку- що ми донесоха от DHL поръчката от 20.10.-много приятна изненада на вратата.В поръчката е коментираната форумска дудунка 114размер в розово и едно много хубаво панталонче също 114размер със розовата палатка,която прибрах за подарък.Мога да кажа че дудунката е умалена като размер,но не е така лъскава като на снимката от сайта и много ми хареса Peace

# 141
Някой има ли представа какво означава това:

Livraison prévue à l'adresse de livraison choisie

Каква е разликата му със стандартното: получване на адрес (на пратката)?

# 142
  • София
Извинявам се предварително,търсих в каталозите това
http://www.laredoute.fr/vente-ensemble-t-shirt-robe-et-legging-b … =1&pos=36_n_n
Стори ми се,че съм го виждала в някой каталог,но не го намирам newsm78Ако някой му има реф.номер Praynig,че снахата ме изяде ConfusedБлагодаря предварително Hug  bouquet

Пробвай с този реф номер: 4951468   bouquet

Днес явно ми е ден за получаване на поръчки  Laughing Взех и сиутчера на Адидас, определено очаквах повече доста тъничък е. И една блуза на племенницата, която определно ще и е малка и тя тъничка.

http://dstlp.snimka.bg/other/laredoute.343767.21206637

Последна редакция: чт, 28 окт 2010, 16:54 от dessitto

# 143
  • София...........
Моля, някой получил този анцунг размер 180 (L) или размер 186 (XL) ако може да ми даде размерите ???

http://www.laredoute.fr/vente-survetement-riso.aspx?productid=32 … e=1&pos=1_n_n

bouquet
ето размерите на анцунга РИСО р-р 186-долнище:  талия- 47см
                                                                                           ханш-64 см
                                                                                           дълбочина-36 см
                                                                                           дължина крачол по вътр.ръб-87см
                                                                                           дължина крачол по външ.ръб-114см

горнище:  талия-58см
                                                                                            гръдна-65см
                                                                                           дължина на ръкав по вътр.ръб-60см
                                                                                           дължина на ръкав по външ.ръб -86см
                                                                                           дължина по ципа-80см

ето размерите на анцунга РИСО  р-р 174/M/-
                                                                        Долнище:   талия- 40 см                
                                                                                           ханш-57 см
                                                                                           дълбочина-34 см
                                                                                           дължина крачол по вътр.ръб-80 см
                                                                                           дължина крачол по външ.ръб-110 см

горнище:  талия-52 см
                                                                                            гръдна-58 см
                                                                                           дължина на ръкав по вътр.ръб-57 см
                                                                                           дължина на ръкав по външ.ръб -80см
                                                                                           дължина по ципа-70 см

МНого, много Благодаря !!! Simple Smile     bouquet   bouquet   bouquet

# 144
Здравейте, искам да попитам някой има ли отзиви за ето тези ботуши: http://www.laredoute.fr/vente-bottes.aspx?productid=324184532&am … =1&pos=27_n_n
Отговарят ли си на номера, тесни ли са, с цип ли са или се нахлуват - и като ги обуеш по крака ли ти стоят или се свличат надолу? Моля, ако някой си ги поръчвал -  може и да ми прати реални снимки, защото много ми харесват и да добия реална представа за това как изглеждат Wink Благодаря много!

# 145
  • София
Днес получих якенцето НАйк /44 евро/ също номер по малко Simple Smile бях поръчала за 4 г Simple Smile дойде за 3 но и по добре това ни е екстра! Подарък палатка Снупи Wink
Поръчката беше от 17,10, от 16 ти също имам но я няма  Rolling Eyes а там чакам доста нещица Rolling Eyes
Дали не се е загубиал някъде  Thinking
Има ли някой с моя случай?

# 146
И аз получих днес поръчки, но всички на поща - от 15, 16, 17 и 19.10  newsm78 Получих дантелената блузка, доста коментирана;  бодита, които не намирам вече в сайта; червената коледна пижама; чорапки, една жилетка за бременни - страхотна е с реф 5945135 и на PLAYMOBIL това . Подаръците ми си отговарят синя и розова палатка, сет инкредибълс и сак. От коя дата поръчките ви идват с DHL?

# 147
Охооо днес много новости чета...
Деси, кажи каква е ширината на Адидас горнището и аз си мислих, че е супер дебело, а то какво ще излезе - тънка блузка с качулка  Mr. Green ...ти вземаш ХХЛ или се бъркам  Rolling Eyes

Доро пък ми отряза мераците да нося и аз дудунка  Confused щом е тясно и отговаря на 42 едва ли ще се намъкна аз, поне съм сигурна, че едно от поръчаните якета ще стане на щерката - па 1 печаливш има  Peace

# 148
Здравеите момичета  днес си взех три поръчки с анцузите адидас  но в едната с ужас открих че са ми пратили само едно долнище  наи обикновено   ooooh!и те не са за мен  сега мисля да пиша писмо да  им върна долнището и да си ми пратят анцуга   та мисълта ми е връщането  на артикул за моя сметака ли е
 Praynig и дали  да го пращам по пощата или по новите куриери
  bouquet   благодаря ви предварително

Пиши им и им обясни за нещата. Би трябвало като е тяхна грешка плащането да е за тяхна сметка, но задължително им пиши, ако трябва и снимки прикачи  Peace

# 149
  • София
Ани ХЛ е нашият. Понеже видях мнения за анцуга на Адидас, че е уголемен и реших да поръчам по-малкият размер. Понеже дамските са уголемени и реших, че и мъжките са. Но нали съм късметлийка и ще си отговарят. Аз обаче измерих широчина под мишниците 64см  Thinking
Ще видя довечера каприза, ако не го одобри може да поръчам и 2ХЛ. Определено обаче не заслужава повече от 30-40лв.

Незнам как е при вас, ама повечето дрехи купувани от сайта са ми като магнит за косми  ooooh!
Как се завъртя малко около косматите деца и имам повече косми от тях  Mr. Green

♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥Димяни ♥ Дават я леко умалена дудунката.

Последна редакция: чт, 28 окт 2010, 18:00 от dessitto

Общи условия

Активация на акаунт