Ужасни болки в областта на "срамната кост"???

• 61 169
  • 55
  •   1
Отговори
# 30
И аз имах такава болка, но при мен беше търпима. Почивай си повече и болката ще намалява. Като родиш, пак може да се възвръща по време на изтощение, но постепенно ще отшуми.  Peace

# 31
И аз се присъединявам към тези майчета с ужасната болка.И при мен при 1вата бременност не е имало подобни проблеми,но сега явно много натежават вече и какво да се прави явно ще търпим,и това е.

# 32
Имах такава нетърпима болка в срамната кост на края на втората бременност.Много неприятно беше.Последните два месеца едва ходех,а да си вдигна крака,за да обуя чорап просто беше невъзможно.Мислех,че винаги ще съм така трудно подвижна и пъшкаща.
Спокойно,след раждането всичко ще ти мине Mr. Green

# 33
  • София
Аз имах такива болки от 6 месец. Кошмарни бяха - болеше ме на кокал някакси. Нощем не можех до тоалетна да стигна. Докато се раздвижа беше ужас. Доки ме беше посъветвала да пия Вит. Б комплекс - Невробекс. Не съм пила, тъй като във витамините, които приемах имаше всичките вит. Б. След като родих, отшумяха на момента.

# 34
Много неприятно, бях заправила за този "чар" на бременеенето  Mr. Green, при втората ми бременност се появиха едва няколко дни преди да родя  Whistling но през първата - кошмар  Tired Спомням си, че се засилиха много непосредствено преди раждането, и се уплаших, че нещо не ми е наред Blush но нямаше кой да ми каже,че е нормално, пък и аз не задълбавах много в четене по въпроса, че човек може много страшни неща да прочете  Crazy

# 35
И аз съм с подобна болка от около 2-3 седмици. Появяване се понякога за секунди и после все едно нищо не е било, но пък когато те боли е доста неприятно. Надявам се след раждането да изчезне Praynig

# 36
И аз съм с такива болки от доста отдавна (вече не си спомням в кой точно месец започнаха).И както казваш най-вече нощно време са най-силни и едва се преобръщам от болка.Също така и когато си повдигам краката,за да си обуя панталона пак много ме боли. Питах доктора на една от консултациите и той каза че е нормално и да не се притеснявам и че трябва да си ги изтърпя до края.

# 37
Ох и мен вече ме боли на вдякъде събудих се сутринта със ужасна болка в лявата страна на кръста която отива по целия крак ...прилича ми на прищипан нерв добре че ми останаха 2 дни още  Laughing

# 38
Ох и мен вече ме боли на вдякъде събудих се сутринта със ужасна болка в лявата страна на кръста която отива по целия крак ...прилича ми на прищипан нерв добре че ми останаха 2 дни още  Laughing

Аз имам същата от доста време.Когато лежа по-дълго и се изправя не мога да стъпя на този крак от болка.Първите няколко крачки са ми много трудни докато се раздвижа.А понякога и нощно време също много ме боли.Само че при мен е от кръста до лявото бедро и предполагам че е свързано с разширяването на таза.

# 39
  • до една звездичка
Така ще е, момичета. Peace  Боли, но добрата новина е, че всички болки, произтичащи от бременността, са временни.  Wink
Аз имам ревматоиден артрит, който толкова се бе обострил, докато бях бременна, че ми беше трудно да си държа четката за зъби - толкова ме боляха костите на китките.  Sad За кръста и таза не искам даже да си спомням. ooooh! Но всичко мина и замина буквално часове след като родих.  Peace

# 40
Момичета,много го закъсах от вчера. Sad
С мъжа ми излязохме малко на разходка,за да се раздвижа. Не съм прекалявала,нормална разходка.След като се прибрахме седнах малко да си почина. И когато станах и се опитах да ходя,умрях от болка.Не можех да мръдна,едва направих няколко крачки.Отдолу при движение всичко ме боли,като инвалид съм. Sad
Днес съм малко по-добре,но пак едва се придвижвам.
Предполагам че е свързано с разширяването на таза.Надявам се да не стане по зле с наближаването на термина.

# 41
  • София
Споко, Софт, така ще е 2-3 дни, после позатихва.

# 42
Споко, Софт, така ще е 2-3 дни, после позатихва.

Дано да си права,че не се издържа. Sad

# 43
  • София
soft, аз бях с рискова бременност. Разходките никак не ми се отразяваха добре.
Както пишеш вместо "ободряване" след разходка се чувствах като разглобена.
Дъщеря ми по това време беше в 4та група в градина, съпругът ми я прибираше. И ако случайно закъснееше и трябваше аз да я прибера едвам стигах до градината. И като закъснеех получавах умни съвети "не трябва по цял ден да лежиш, а да се движиш".

# 44
soft, аз бях с рискова бременност. Разходките никак не ми се отразяваха добре.
Както пишеш вместо "ободряване" след разходка се чувствах като разглобена.
Дъщеря ми по това време беше в 4та група в градина, съпругът ми я прибираше. И ако случайно закъснееше и трябваше аз да я прибера едвам стигах до градината. И като закъснеех получавах умни съвети "не трябва по цял ден да лежиш, а да се движиш".

Аз не съм с рискова бременност.В понеделник бях на консултация и всичко си е наред.
С мъжа ми всеки ден правим разходки (къде къде по-дълги) и досега не ми се беше случвало.
Болеше ме и срамната кост,и кръста,и какво ли още не  Laughing ,но чак да не мога да ходя...
Казват,че уж разходките били полезни,а и аз ако не се разхождам съвсем ще се обездвижа вкъщи.
Дано да се оправя скоро.

Общи условия

Активация на акаунт