Флейвър Уейв Турбо Овън и сие - 3

• 76 235
  • 558
  •   1
Отговори
# 285
Приготви си плънката предварително да ти е почти готова и тогава действай с НЛОто.

Да, да, мерси за съвета. Дойде ми до главата това, но вече го бях сготвил Simple Smile Малко сладки... са замислени за тази седмица...

Да , плънката предварително и малко по течна а чушките подредени изправени в тавичка за кекс за да не падат, можеш да бъдеш сигурен че няма нужда от обръщане а за тавичката проблем от това че се готвят чушки в нея последици никакви newsm10
 Bon appetite !!

# 286
Здравейте!
Купих си фурна NEO H0 812,но няма книжка с инструкции.Не намерих и в нета.Бихте ли ми помогнали ,ако го има някъде из темата да го намеря?

# 287
  • Мадрид / София
Писано е доста в предишните части на тази тема, но за да не ровиш питай какво те интересува.

# 288
Права е колежката , много е писано за това тук и невярвам ако случайно откриеш такава книжка с инструкции , че няма да ти се наложи пак да питаш за нещо Simple Smile
 Така че направо питай за това каквото те интересува Wink

# 289
  • Добрич
Здравейте!
Купих си фурна NEO H0 812,но няма книжка с инструкции.Не намерих и в нета.Бихте ли ми помогнали ,ако го има някъде из темата да го намеря?

Да ти е честита фурничката и вкусни гозби да твориш в нея!

Изтегли си от тук три упътвания. Дано да ти свършат работа. Файлът ще бъде активен до Събота 05.11.11.

# 290
Хелоуу аз пак съм тук, бяхме се позабравили, но идва сезона на доброто похапване  Grinning. Ето нещо калорично.
http://dafinica.snimka.bg/cooking/vkusno.518187.25415225
Ориз с картофи, пушен свински врат,къри, маслини и заливка от прясно мляко и яйца.
Стана много вкусно! bowuu

# 291
  • Бургас
кекс на колко градуса печете и на коя скаричка?

# 292
  • Wonderland
При мен колкото по-бавно го пека и на по-ниски градуси,толкова по-пухкав става......Аз го пека на 150 градуса за 40 минути и става чудесен,като естествено използвам великолепната рецепта на Делта Делта newsm10

# 293
 Благодаря ви!:)))Реших да карам по метода ''проба-грешка'' и за сега няма грешка.Благодарение натемата тук,разбира се!

# 294
Здравеяте!
скоро си купих тая фурничка и вече няколко пъти пробвам,  но картофите ми стават сорови, а пилешкото-изсъхнало. Някакви тънкости ли има или аз нещо бъркам  Rolling Eyes

# 295
  • Добрич
Има някои особености, да.

Картофите ми -  650 г. за 20 мин. на горна скара на 250 градуса, стават много сполучливи/объркани с една лъжица мазнина/.

Пилето ако не е замразено, е добре да бъде предварително мариновано, за да не се  изсушава по време на печенето.

# 296
Аз не дадох подробности относно приготвянето, но ето какво направих- сложих всичко на 225 градуса за 1 час на горната скара -4 бутчета -2 замразени и 2 размразени, а отдолу картофи- на дребно нарязани като за мусака с малко зеленчуци.предварително бях ги объркала в купа с олио и подправки.не съм слагала на дъното вода

# 297
  • Мадрид / София
Според мене намали градусите и времетраенето. Те ти изсушават месото. За зеленчуците аз пека само зеленчуци на долна скара за по 15-20мин на 200С. И леко намазани с олио.

# 298
 С картофите и аз имам проблем.Правих мусака,сварих ги предварително.Всичко стана перфектно,но картофите леко твърдееха.Но пък поливката стана като картинка.Пълнени чушки,първо ги сварих малко и ги сложих само да добият цвят и поливката да се опече.Пилешко с ония готови подправки в плик става разкошно.Ориз с праз и маслини също го сварих малко предварително,стана много вкусен.Но печени ябълки или дюли стават много по-хубави,отколкото в обикновена фурна.С малко канела отгоре,ммммм!Ползвам йенска тенджера за по-обемните неща.За риба,постлах фолио върху тавичката,за да не се цапа.Каквото и да правя,изваждам го и фурната остава чисто нова:))))Само влагата обирам с домакинска хартия.Чиста работа!Обикнах този уред!

# 299
Здравейте дами!
Искам да попитам дали е възможно във фурната да се кваси кисело мляко?
Някой пробвал ли е? Струва ми се, че в предходните теми някой беше споменал такова нещо. Възможно е и някъде другаде да съм го срещнала, толкова нещо изчетох за тази фурна ...
Мисля си, че на ниска температура би трябвало да стане. Но на моята изписаните температури започват от 125 градуса, преди това е програмата за самопочистване. Не са написани по-ниските градуси.
Аз имам фурната от скоро, още се уча. Използвам случая да благодаря на всички, които са споделили опита си - съветите са много полезни.

Последна редакция: пн, 28 ное 2011, 14:09 от Детка-петка

Общи условия

Активация на акаунт