Флейвър Уейв Турбо Овън и сие - 3

• 76 240
  • 558
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Мисля, че цялата тема е предимно за това  Peace Иначе "пържиш" картофки с 3 лъжици мазнина за 15-20 минути без да клечиш пред котлона. Печеш пържолки за 15-20 минути, буквално, няма да станат така на обикновенна фурна. За рибата ти е ясно колко скорострелно става  Wink. Абе, щом я намираш евтина и имаш желание, взимай и не се чуди, я виж колко доволни сме  Hug

# 271
  • Мадрид / София
Моят проблем беше, че нямам обикновена фурна, при което не се налагаше да си задавам много въпроси. Не можеш само да пържиш все пак. Иска ти се и нещо печенко. С тази фурна става по-бързо, но си има своите особености . Ти си реши дали искаш да я имаш или не.

# 272
  • Wonderland
Много съм доволна от фурничката - правих почти всички рецепти описани тук,както и моите измишльотини и всичко става много вкусно.....Естествено като с всяко ново нещо в началото имаше и неуспешни опити,но бързо се учи човек благодарение на коментарите на момичетата тук....Дори в момента правя едни питки със сирене за бебешончо.....Пържолки,шишчета,риба,зеленчуци,особено и тиквичките - всичко става много бързо и вкусно,а и не си омирисваш цялата къща,което е огромен плюс.По повод миенето не е болка за умиране - като слагаш отдолу фолио не я миеш след всяко ползване.Забравих да кажа и какви чудесни кексове,бисквити и пайове стават в нея....Няма да съжаляваш ако си я вземеш....на две приятелки за рожденните дни подарих такава фурна и днвете са много доволни. newsm10

# 273
Благодаря ви мамчета за отговорите! Видях, ме я има и в техномаркет, но друга марка, цената е същата, но с повече части-тавички разни.... Ще си дам още време за размисъл  Rolling Eyes

# 274
Благодаря ви мамчета за отговорите! Видях, ме я има и в техномаркет, но друга марка, цената е същата, но с повече части-тавички разни.... Ще си дам още време за размисъл  Rolling Eyes

Взех си такава точно от там преди малко  Mr. Green Сега ще видим какво може тази играчка Simple Smile

# 275
Привет,
скоро не съм писала, но си ползвам редовно "НЛО-то". Месото става страхотно (без мазнина), за рибата нямам думи. Но освен за това най-често си ползвам фурничката за принцеси (събира 5-6 филии според хляба, а парти-грила само по 2, голямата фурна не си заслужава да се пуска за принцеси), както и лятото за печени чушки за салата (събира много и стават супер, без да се налага да ги въртя, не изгарят и т.н., кожичката се надига равномерно от всички страни).
Хубав ден на всички!

# 276
  • Wonderland
Това за печените чушки е страхотна идея....тези дне ще пробвам!!!!

# 277
  • Бургас
Привет,
скоро не съм писала, но си ползвам редовно "НЛО-то". Месото става страхотно (без мазнина), за рибата нямам думи. Но освен за това най-често си ползвам фурничката за принцеси (събира 5-6 филии според хляба, а парти-грила само по 2, голямата фурна не си заслужава да се пуска за принцеси), както и лятото за печени чушки за салата (събира много и стават супер, без да се налага да ги въртя, не изгарят и т.н., кожичката се надига равномерно от всички страни).
Хубав ден на всички!
на двете скарички едновременно ли печеш сандвичите и ако да- на долната скара стават ли препечени?  newsm78 на мен ми се събират по 2-3 филии на скарата

# 278
Привет пак на всички.
За чушките - на горна скара, на максимум градуси за около 10-12 минути.
За принцесите - само на горната съм слагала засега. Събирам 5-6 филии, зависи от размера им естествено. Филиите са от елепсовидните и ги редя почти плътно една до друга, не са от квадратните (тостерни). Ние сме двама и досега не ми се е налагало да правя повече бройки. Ако някой прави и на долна скара да сподели как е. Мисля си че долните няма да се запекат така бързо, но може да греша.
Хубав ден!

# 279
Здравейте и от мен. Взех си едно НЛО, първото нещо, което опитах беше пълнени чушки с кайма. Но не останах особено доволен. Сякаш каймата не се опича достатъчно добре. Иначе чушката отвън става перфектна. Пробвах ги на долната скаричка на 200 градуса за по 20 и още 15 след обръщането им.

# 280
  • Мадрид / София
Приготви си плънката предварително да ти е почти готова и тогава действай с НЛОто.

# 281
  • Wonderland
Момичета изгоря ми реотана и съм много нещастна.... newsm45днес я дадох в сервиза и казаха,че до около две седмици ще бъде готова ако е реотана(предполагам,че е той,защото не свети и не нагрява)...... newsm78

# 282
Приготви си плънката предварително да ти е почти готова и тогава действай с НЛОто.

Да, да, мерси за съвета. Дойде ми до главата това, но вече го бях сготвил Simple Smile Малко сладки... са замислени за тази седмица...

# 283
Здравейте момичета!
Днес си купих това НЛО.Направих едно печено пиле и картофки.Мога да ви кажа че резултата ме задоволи напълно,т.е.доволна сам!

# 284
Пиленце направих и стана магично Simple Smile Месото остана крехко и добре опечено, очаквах че ще бъде сухо, но грешах.. Сега се опитвам да си направя кафе на горната скара...

Общи условия

Активация на акаунт