Флейвър Уейв Турбо Овън и сие - 3

• 76 595
  • 558
  •   1
Отговори
# 480
  • Varna
То си има сервизи за тези тЕнжУрета, но нагреватели не внасят...визирам за Оптимума....Така, че както съм писала по назад в темата....кака отиде и си перна една нова, че и с повече неща и на по ниска цена дори newsm53 А от другата поне ми остана стъкленото тяло, което мога да си ползвам, ако счупя старото.

Мама засмяна,
Благодаря ти каке, че ми подсказа такава вкусотийка, че и бързичко става  bouquet

# 481
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
От снощи - кошничка от кайма....станаха вкусни и за 20 минути    thumbsup

спорен ден, момичета   Kissing Heart     Flowers Bouquet     Kissing Heart

# 482
  • София
От мен една питка по случай именния ден на сина ми  Simple Smile

Рецептата с малки промени от мен /ползвах само бяло брашно, сложих 1 яйце и ползвах прясна мая/от тук http://www.kakprosto.ru/kak-81662-kak-ispech-hleb-v-aerogrile

Печенето също е описано там, но аз пекох първо на 180гр 20 мин, после на 200гр малко повече от 10 мин и извадих и обърнах, за да се опече и долната кора - на 225гр около 7 мин

# 483
  • Varna
НапраУ сте вълшебници, момичета newsm10

# 484
запис   bouquet от вчера и аз имам НЛО ,ще споделям рецепти,като успея да я разуча Simple Smile

# 485
  • Варна
То си има сервизи за тези тЕнжУрета, но нагреватели не внасят...визирам за Оптимума....Така, че както съм писала по назад в темата....кака отиде и си перна една нова, че и с повече неща и на по ниска цена дори newsm53 А от другата поне ми остана стъкленото тяло, което мога да си ползвам, ако счупя старото.bouquet

Takъв нагревател на външен вид като твоя , за конвекторна фурна САПФИР ,кръгъл,халогенен , го имат на склад за 15 лв. на долния адрес
"ТИС" ООД
Tel: +359-2-923-80-80
Fax: +359-2-923-80-54
E-mail: officebg@sapirhome.com
Website: www.sapirhome.com

# 486
  • София
Най-после спретнах Баницата от стар хляб на tutulina.
Страхотно лесно и вкусно се получи  Peace
tutulina, мерси за идеята  Hug
Снимки няма, защото трима гладници я чакаха с нетърпение eat
Само дето се оказа малко малка като количество и следващият път мисля да пробвам да я направя на три реда, пък ще видиме дали ще се опече както трябва  newsm78

То единствения проблем на тази фурничка е количеството - малко ни идва мъничко  Mr. Green

Иначе напоследък кексове само в нея пека и нямам нито един загорял та чак прегорял, както в другата фурна редовно ги правя  hahaha

# 487
  • Varna
Верно, че и аз си харесвам кексовете в това тенжУре. Остават такива едни ярко жълти, като картинки Grinning

peterky2002
Виждам, че си ме цитирал. Това за нагревател на Сапфир към мене ли е? Ако е към мене, аз имах Оптимум. След това купих НЕО. Ако не е към мен може би съм се объркала, но просто видях, че ме цитираш, та затова питам де  bouquet

# 488
Здравейте,и аз имам такава тенджера ама уви не можеме да се погодиме с нея и за сега на нея пека само пиле ,пробвах картофи с пиле ама картофите станаха твърди на камък.Затова ще следя за тънкости и ще изчета писанията за тази фурна!

# 489
Моето НЛО е "Нео"

Свински ребърца 170 градуса 18 минути,обръщам пак на 170 градуса за още 18 минути станаха разкошни Simple Smile на горна решетка

# 490
Здравейте!

Чудя се дали тук да питам или в темата за рецептите, ще ме извините ако не съм се насочила правилно.

От една година съм без готварски уред, все заделям пари за печка и все отиват другаде, а гледам,че от утре ще има на 40 лв конвекционна халогенна фурна в Кауфланд.
Не знам нищо за този готварски уред. Четейки темата, разбирам,че сте супер доволни, но имам все пак един лаишки въпрос: този уред може ли изцяло да замести котлон и фурна? Т.е мога ли да готвя само в него,без да трябва  отделно да имам и друг уред под ръка?
В някои рецепти пише,че първо продуктите се задушават или запържват в тиган на котлона и после отиват в конвекционната фурна. В други рецепти пък не ми става ясно дали продуктите първо се обработват на котлон или може директно всичко да се сготви в  конвекционната фурна.

Ще се радвам много да ми отговорите и да ме насочите, като моля имайте предвид,че нямам пари за по-скъп уред и този бих го взела,за да закърпя положението докато си купя готварска печка някой ден.

П.С. параметри на уреда в Кауфланд - от брошурата: регулиране на температура до 250 градуса
60-минутен таймер за варене, печене, барбекю,подгряване и размразяване
обезопасителен изключвател на дръжката
ниска и висока скара и щипка
без допълнителен пръстен
12 литра
мощност 1400W

# 491
  • Мадрид / София
Здравейте!

Чудя се дали тук да питам или в темата за рецептите, ще ме извините ако не съм се насочила правилно.

От една година съм без готварски уред, все заделям пари за печка и все отиват другаде, а гледам,че от утре ще има на 40 лв конвекционна халогенна фурна в Кауфланд.
Не знам нищо за този готварски уред. Четейки темата, разбирам,че сте супер доволни, но имам все пак един лаишки въпрос: този уред може ли изцяло да замести котлон и фурна? Т.е мога ли да готвя само в него,без да трябва  отделно да имам и друг уред под ръка?
В някои рецепти пише,че първо продуктите се задушават или запържват в тиган на котлона и после отиват в конвекционната фурна. В други рецепти пък не ми става ясно дали продуктите първо се обработват на котлон или може директно всичко да се сготви в  конвекционната фурна.

Ще се радвам много да ми отговорите и да ме насочите, като моля имайте предвид,че нямам пари за по-скъп уред и този бих го взела,за да закърпя положението докато си купя готварска печка някой ден.

П.С. параметри на уреда в Кауфланд - от брошурата: регулиране на температура до 250 градуса
60-минутен таймер за варене, печене, барбекю,подгряване и размразяване
обезопасителен изключвател на дръжката
ниска и висока скара и щипка
без допълнителен пръстен
12 литра
мощност 1400W
Здравей и добре дошла!
За печене на меса е чудесна. За кексове се пече първо отдолу и после отгоре (като се покрива първо с алуминиево фолио за да се опече отдолу без да изгаря отгоре и после се маха фолиото за да се изпече и от горе. За мусака и друго от сорта първо се обработва на котлона и после се завършва в Тенжурето. Ако искаш да готвиш неща като леща, боб - не става. Да се пекат тиквички, патладжан стават хубави, за картофи... някои го правят и имизлиза добре, аз така и не успях да постигна добър резултат. И като последно погледни темата с рецептите за подробностите.
Купи си я, няма да съжаляваш. Имай предвид, че количеството на едно печене не е много голямо, за един или двама човека е добре. За повече хора трябва на повече пъти да се опече количеството.

# 492
  • Варна
[quote author=Amelly link=

Здравей и добре дошла!
За печене на меса е чудесна. За кексове се пече първо отдолу и после отгоре (като се покрива първо с алуминиево фолио за да се опече отдолу без да изгаря отгоре и после се маха фолиото за да се изпече и от горе. За мусака и друго от сорта първо се обработва на котлона и после се завършва в Тенжурето. Ако искаш да готвиш неща като леща, боб - не става. Да се пекат тиквички, патладжан стават хубави, за картофи... някои го правят и имизлиза добре, аз така и не успях да постигна добър резултат. И като последно погледни темата с рецептите за подробностите.
Купи си я, няма да съжаляваш. Имай предвид, че количеството на едно печене не е много голямо, за един или двама човека е добре. За повече хора трябва на повече пъти да се опече количеството.

От цитираните по горе данни се вижда , че обсъжданата фурна е 12 л./1400 Вт. , т.е. доста е големичка в сравнение с повечето останали които са 5-6 литрови.Може би ще върши доста добра работа и щом е 40 лв.??? със сигурност ще се разходя до Кауфланд да и хвърля едно око.

# 493
  • Варна
Аз бих добавил и това , - да има със сигурност сервиз и магазин от където да можеш да си купиш нагревател (особено) , когато ти изгори Cry защото на практика май това е единственото нещо вършещо работа в тази фурна   Thinking Да знаете само как ви завиждам за това че съм единственият тук който в момента мога само да си мечтая че някога пак ще мога да се наслаждавам на ястия приготвени в нея.  newsm61

Какво стана с нагревателя от САПФИР , получи ли го от сервиз ''ТИС'',успя ли да го приспособиш за ОПТИМУМа???

# 494
Ползвам си я често за месце, риба и сандвичи, други неща рядко(тиквички, картофи). Много съм доволна, мия си я в миялната, излиза като новичка. Само капака Thinking ... , ами не мога да го измия добре, пробвала съм с обезмаслител, не се измива съвсем... Някакви идеи имате ли за измиване на загорялото?

Общи условия

Активация на акаунт