Флейвър Уейв Турбо Овън и сие - 3

• 76 573
  • 558
  •   1
Отговори
# 495
  • Мадрид / София
Отказах се от идеята, че капака ще е като нов. Няма начин да се изчисти до блясък. Ако някой все пак е открил способ за лъскането му да казва.  Grinning

# 496
Благодаря за коментарите!!!!!
Мъжа ми вече я е купил фурната, след два часа ще я видя  Simple Smile

peterky2002 , на брошурата пише,че е само за филиалите на Кауфланд в София. Гледам че и в електронната брошура я няма,но дано пък все пак да е пусната и във Варна и да имаш късмет!

Питката на lideto70 е впечатляваща! Ще се пробвам и аз, по принцип съм добра кулинарка с класическа фурна, да видим този уред дали ще го овладея  Simple Smile

# 497
  • Варна
Благодаря за коментарите!!!!!
Мъжа ми вече я е купил фурната, след два часа ще я видя  Simple Smile

peterky2002 , на брошурата пише,че е само за филиалите на Кауфланд в София. Гледам че и в електронната брошура я няма,но дано пък все пак да е пусната и във Варна и да имаш късмет!

Питката на lideto70 е впечатляваща! Ще се пробвам и аз, по принцип съм добра кулинарка с класическа фурна, да видим този уред дали ще го овладея  Simple Smile

проверих,няма я Sad

# 498
Ползвам си я често за месце, риба и сандвичи, други неща рядко(тиквички, картофи). Много съм доволна, мия си я в миялната, излиза като новичка. Само капака Thinking ... , ами не мога да го измия добре, пробвала съм с обезмаслител, не се измива съвсем... Някакви идеи имате ли за измиване на загорялото?

Препоръчвам хич и да не се опитвате да миете капака до блясък като го мокрите с вода и др. почистващи препарати! Ясно е казано в инструкцията (там където я има), че единствено се забърсва с влажен парцал и се подсушава със сух , до колкото да се премахне миризмата от предишното готвене!
 Имайте предвид че това е най сигурният начин да предпазите нагревателя от изгаряне!
  Възможност за това обаче съществува но, ...нужно е да се разглоби целият капак , което е доста сложно за човек който не запознат с устройството на уреда и от там с последователността на демонтажа и монтажа на частите. Освен това опасността от възможно счупване на стъклото и нагревателя при тези операции е също на лице! Дано съм бил полезен .

# 499
Поръчах си Делимано Гурме 8 в 1 да видим дали ще стане нещо или  ...... поне като чета тук отзивите са много добри.В момента е с подарък готварска книга с рецепти за него.

# 500
Гледайки рекламите по Тв-то предполагам че ще вършат добра работа при наличието на този голям набор от принадлежности с които е комплектована newsm53
  Колкото до приготвените в нея ястия може и да има някаква разлика от приготвяните в други такива подобни вкл. и НЛО-то , впрочем това е и нещото което най-ме интересува и за което ще очаквам с интерес да споделиш във форума , надявам се че няма да имаш ннищо против newsm10
 Другото е относно цената , но тя е очебина и няма нужда от обсъждане. Бльгодаря!

# 501
Скъпи дами,тъй като съм нова в сайта и още не сам много наясно как процедирате искам да запитам нещо-предстои ми настаняване в нов дом и с приятелят ми имаме такава конвекторна фурна на Neo,но нямам никаква идея как да процедирам с нея!Изчетох всичко,което сте изписали,включително и рецептите и стигнах до извода че си ползвате тия НЛО-а  Laughing като най-обикновена фурна за всичко.Дайте някав акъл като за начинаещи ако може,че нещо много се притеснявам за готвенето в нея,а в момента нямам вазможност да купувам нормална печка

# 502
Няма какво да те притеснява - месото на около 200 градуса, за около 15-20 мин. става превъзходно. Рибата било директно опечена или във фолио също. Гъби с кашкавал или пълнени, принцеси, филийки с кашкавал (невероятно стават), чушки лятно време стават добре. Абе всичко си се пече в нея. Бутерките стават страхотни, домашни целувки също.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=508848.0 - темата с рецептите. караш на принципа проба-грешка и ще и свикнеш. Ние нашата си я ползваме най-редовно по предназначение, а не като "мебел" Simple Smile

Последна редакция: нд, 14 апр 2013, 00:58 от dolly_holly

# 503
Момичета помагайте, преди седмица ми изгоря фурничката и съм като болна, толко свикнах с нея от около две години я ползвам. Мъжа ми я отвори, но каза че не може да се оправи. Дайте идея, има ли къде да ми я оправят или по-добре да купувам нова?

# 504
  • Добрич
Защо не попиташ в сервиз за електроуреди?  Ако те не могат, може да ти препоръчат друг сервиз, където да я поправят. Успех!

# 505
в последно време срещам фурничките на много атрактивни цени 48-50лв,май по добре нова с 2 години гаранция...

# 506
Здравейте, има много на такива ниски цени, но се питам дали са същите като Флейвър Уейв? Мойта доста скъпичка ми дойде, когато я купих. newsm78

# 507
  • Мадрид / София
То когато са нововъведения са доста по-скъпи отколкото после, когато излязат и нови марки. Така е с всичко.

# 508
здравейте, от една седмица имам и аз такава фурна ...правих пържени картофки - не бях хапвала от 2 години , пазя все диети и следя какво ям - станаха много хубави , правих - питки - станаха супер- но трябваше да ги обръщам , кекса- провал , от долу недопечен -тиклив един такъв, и него ли трябва да объщам...с две думи всичко ли трябва да се обръща ...? четох че някой пече с фолио и после го маха и пак пече без да обръща - но не ги намирам къде е за да про1ета и пробвам пак ... моля за линк с рецептите ви в тези машинки ...

# 509
  • Мадрид / София
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=508848.75
това е линк с рецептите. Виж там. Аз кекса го пека с фолио, 20 мин на 200 С, долна скара и после 15 мин без фолио на същите градуси. После пробвам с клечка за зъби ако не остава тесто по клечката значи е опечено. Много зависи за изпичането  и от формата дали е тънка или по дебела.

Общи условия

Активация на акаунт