SUPERNATURAL - Saving people, hunting άλφα-things, the family business

• 21 898
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
от къде го изрови това Злата
Чичко гугъл има на склад всякакви неща, дори и еднорози с излизащи дъги от задниците  Grinning

Пинокия, не се кахъри, Лиса да я видим най-много още 1-2 пъти, и то да говори с Дийн по телефона.

# 106
  • # супернатурална #
Бре, колко занимателно е станало тука, чак забравих приоритетната мисъл на Импалка Outta Joint Laughing
Фейче, ако, пардон, КАТО отново се наложи да се /целиваш/омачкваш тревата с Дийн (пряко волята ти, по задължение), да не забравиш да си сложиш униформата.

Е така се демонстрира професионализъм. bowuu Laughing
P.S. Главна Фея, ако прецените, че шегата ми е била неуместна и фейското ви чисто същество реши да ми се обиди, моля приемете тази фотка, която много ми напомня на Вас за извинение  Hug

Ха, намерих момента- хаки-такито на Сам, който днес се опитах да опиша Laughing
http://www.youtube.com/watch?v=cCxREZNvRYI -на 2:29 Heart Eyes Тук е и момента в който Дийн кръцна главата на вампира с резачката. Ех, славни времена бяха. В същата серия цапардоса брат си без да е виновен, а Сам дори не му отвърна. М-да, доста са се променили... Rolling Eyes

bichito, паднал ангел такъв, костюма ти кефи!!!

hahaha

Последна редакция: чт, 28 окт 2010, 20:58 от Г. Краули

# 107
  • София
 Simple Smile

# 108
Бре, колко занимателно е станало тука, чак забравих приоритетната мисъл на Импалка Outta Joint Laughing

Сакън, не ме разочаровай!

... В същата серия цапардоса брат си без да е виновен, а Сам дори не му отвърна. М-да, доста са се променили... Rolling Eyes

Ми той и друг път е бил невинни: накрая на 2.02 ме удари цели 17 пъти, точно след като ме беше оправил донякъде Cry .

А Fairy дано не се сърди Peace заради критиките към Сам – всички много се надяваме Градинаря да не е изгубил първото ‘р’.

Последна редакция: чт, 28 окт 2010, 23:05 от Impala

# 109
Здравейте, не съм се появявала тук от векове, но нямам почти никакво време да влизам Rolling Eyes Въпреки това от време на време хвърлям по един поглед на темата и сега случайно попаднах на един дигитален арт, който ме подсети за вас (съжалявам, че не назовавам имена, още не съм ви запомнила и нямам идея коя търсеше подобно нещо Embarassed) и реших да ви го споделя. Не е оригиналът от новия сезон, но лично мен много ме израдва, особено стъкълцата, и веднага заема мястото на тапет Grinning

Колкото до новия сезон, едва снощи изгледах последните 2 епизода. Едва ли мнението ми е по-различно от на по-голямата част от вас - беше хубаво да видим Боби в по-различна светлина, добре ми дойде този епизод. Сам успя да да ме подразни с постъпката си, но не смятам да го нападам, за което може би съм пристрастна Laughing След всичко случило се, смятам, че си има логично обяснение за постъпката му, което се надявам да получим в следващия епизод, както чета, че ще се случи.

# 110
Олеее с глас съм се смяла Simple Smile  Joy Joy Joy
Особено за Фейчето и Дийн.  hahaha
Обаче девойки сериозно утрешната гугутня ще е с ваша помощ  Joy
Вече даже ми е написана в главата  Mr. Green

Потвърждава се.
Сродяване между сериалите. Суки Стакхаус гост в СВРЪХЕСТЕТВЕНО. Разбира се като себеуважаваща се фея налетява отново и отново на големия секси брат Уинчестър. Очакваме донесение ще има ли мачкане на крилата и доколко точно ще е опрашването! Следете рубриката ни за новини!
 hahaha Joy

# 111
Здравейте, нямам идея коя търсеше подобно нещо Embarassed) и реших да ви го споделя. Не е оригиналът от новия сезон, но лично мен много ме израдва, особено стъкълцата, и веднага заема мястото на тапет Grinning

jaredina, аз го търсех! Благодаря ти, че си се сетила да го публикуваш тук, когато си го намерила! Simple Smile bouquet

Womi, нямаме търпение за пряко включване от мястото на събитието! Grinning

# 112
Здрасти, jaredina Hug !

Благодаря   bouquet и аз за (цък) - отворих го голямо и е стра-хот-но!

PS. WomanitKa, какво е ' гугутня ' и кой е ' Суки Стакхаус ' ?!

Последна редакция: пт, 29 окт 2010, 14:28 от Impala

# 113
Суки Стакхаус е главната героиня в сериала Истинска кръв, затова по-горе бях казала, че съдейки по феите от Истинска кръв, които спят с хората против волята им е ясно защо феята в СПН налита отново и отново на Дийн;
че кой не би му налитал на него  hahaha

това е Суки и е фея  Mr. Green

http://www.youtube.com/watch?v=on18uR0hSAs
ето обяснението за феите в ИК

Последна редакция: чт, 28 окт 2010, 23:24 от anbibian

# 114
Ахахах значи остана да обясня какво е Гугутня Simple Smile
В сайта имаме Рубрика :
Информационна емисия: Гугутка
Появи се леко като сарказъм срещу откровените измислици и жълтини, които пускат някои медии Simple Smile Провокира ни заглавието :
"Робърт Патинсън и Кристен Стюарт вдигат вуду сватба" / или нещо подобно / Статита се позоваваше на "достоверни източници" близки до двойката и ние в техен стил измислихме тази емисия Simple Smile Има си даже и емблема като всяка себеуважаваща се новинарска емисия Simple Smile

На мен лично много ми хареса Simple Smile А досега заглавията просто не са засягали братята, но ето ги за по любопитните и искащи да се посмеят:
Скандал раздира ново здрачно семейство
Инцидент разкрива потресаваща семейна тайна
Иън: Почеши ми перката!
Робстен: Гръм в рая
„Тайната в здрачните дневници и истинската кръв, пролята зад портите.”
Тай се учи да лае, чичо Мейсън и Брет в спор за най-пухкава опашка

И май намерихме новата гугутня Simple Smile Която този път ще е за братята  Joy

За Суки само ще допълня, че където е тя е горещо Simple Smile и винаги получава мъжа Simple Smile за следващия сезон 4-ти поред се водят залагания с кой ще се опраши феята Simple Smile и дали ще пропусне някой. За сега печели един 2 метров викинг - вампир дето и аз не бих му простила *срамувам се*

# 115
  • срещу двата комина :)))
Ахахах значи остана да обясня какво е Гугутня Simple Smile
В сайта имаме Рубрика :
Информационна емисия: Гугутка
Появи се леко като сарказъм срещу откровените измислици и жълтини, които пускат някои медии Simple Smile Провокира ни заглавието :
"Робърт Патинсън и Кристен Стюарт вдигат вуду сватба" / или нещо подобно / Статита се позоваваше на "достоверни източници" близки до двойката и ние в техен стил измислихме тази емисия Simple Smile Има си даже и емблема като всяка себеуважаваща се новинарска емисия Simple Smile

На мен лично много ми хареса Simple Smile А досега заглавията просто не са засягали братята, но ето ги за по любопитните и искащи да се посмеят:
Скандал раздира ново здрачно семейство
Инцидент разкрива потресаваща семейна тайна
Иън: Почеши ми перката!
Робстен: Гръм в рая
„Тайната в здрачните дневници и истинската кръв, пролята зад портите.”
Тай се учи да лае, чичо Мейсън и Брет в спор за най-пухкава опашка

И май намерихме новата гугутня Simple Smile Която този път ще е за братята  Joy

За Суки само ще допълня, че където е тя е горещо Simple Smile и винаги получава мъжа Simple Smile за следващия сезон 4-ти поред се водят залагания с кой ще се опраши феята Simple Smile и дали ще пропусне някой. За сега печели един 2 метров викинг - вампир дето и аз не бих му простила *срамувам се*
няма защо да се срамуваш,никой не би му простил  Embarassed извинявам се за спама

# 116
За сега печели един 2 метров викинг - вампир дето и аз не бих му простила *срамувам се*
няма защо да се срамуваш,никой не би му простил  Embarassed извинявам се за спама
Тъкмо и аз това тръгнах да пиша Joy
Само Фейчето и на него няма да се даде, като я знам как "си пада" по блондини Stop Laughing Обаче баш Градинаря за мен ще трябва да направи компромис и да си затвори очите, че кръшкам, че на викинга ми е трудно да се спра да не налитам Embarassed Laughing

# 117

bichito, паднал ангел такъв, костюма ти кефи!!!

Благодаря Краули, все пак Хелоуин наближава и трябва да се подготвим. А пък като паднал Ангел, ако хванем окото на "лош , лош Сами  Twisted Evil " хич нема се сменяме.
Фейче, какво те направеха днеска   action032. За една целувка, която е била като чисто проучване, та те отъркаляха и в житата .....

# 118
anbibian, WomanitKa,

Благодаря ви   bouquet за разясненията – то се видя и колко съм задръстена Blush , ама това не е новина ooooh! ...

Сега ако ми покажете и 'викинга' – имах... ъ-ъ-ъ... познат един ‘Свен’ и-и-и...

Последна редакция: пт, 29 окт 2010, 14:28 от Impala

# 119
Крайно време е и аз да си седна на Д-то и да изгледам поне 2-3 епизода от този True Blood. Сасгард на снимка нe ми хваща око както Тренера, но пак става (горе-долу). Mr. Green

Междувременно, за да не е чист спам поста ми, пускам ви едно прелюбопитно интервю на Ерик Крипке (ново), в което обяснява кои са двата му любими епизода от Сезон 5 (само ще ви загатна, че става въпрос за Changing Channels и Swan Song), защо именно тях счита за връх в постиженията си и как е избрал да се оттегли от шоуто. Ето: http://io9.com/5675762/inside-secrets-of-two-of-supernaturals-mo … -pivotal-episodes
На мен статията ми се стори много интресна, особено частта, в която обясняваха как са се притеснявали да вкарат рекламата за Херпексия в епизода, за да не решат хорицата, че това са истинските реклами и да сменят канала Joy Освен това смехът зад кадър, който чуваме в ситкома е изцяло записан наживо от хилежа на екипа, които са присъствали на заснемането на сцените. Joy

Последна редакция: пт, 29 окт 2010, 00:40 от Dana_Scully

Общи условия

Активация на акаунт