SUPERNATURAL - Saving people, hunting άλφα-things, the family business

• 21 661
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
  • В средата на времето
Дубли не е имало, лъжечко портеща такава, ако пък ти разкажа следващият път като целувам Дийн, пък на! Crossing Arms Joy

Eййй пробваш се от 9 кладенеца вода да донесеш, за да запълниш празнотата на твърдението, колко е било само професионално поведението в съня ти Joy Wink
А тя даже е сигурна, че пак ще го сънува Mr. Green Поне да беше заменила "като" с "ако" в горното изречение...ей така, за кумува срама Crazy

Стиче, не се кьори, бря, човек не е застрахован срещу сънуване на кошмари Laughing

Кошмари, my a*s Grinning...виж си горното писание Grinning...Бихме повярвали да е кошмар ако той те целува/нацелува (да речем... понеже ти като главна Градинарка най-яростно трябва да се потрисаш от физическа близост с Тренера Mr. Green Crazy )..но ти си написала  - да нацелувам Дийн...
Кошмари...смях, смях Mr. Green Joy

Последна редакция: чт, 28 окт 2010, 16:25 от Izida

# 76
Злата мерси за новата тема и инфото за феите  hahaha
Да не са като феите от Истинска кръв, че до колкото помня спяха с хората против волята им, та тази затова може да атакува Дийн непрекъснато докато се предаде и си легне с нея  hahaha

Сега остава да вкарат и еднорога на Сам с дъгата дето му излизала от дъто  hahaha hahaha hahaha

# 77
А така, Изи, рекна ли го!  Grinning

# 78
Сега остава да вкарат и еднорога на Сам... 

Тук ще си затрая...

# 79
Изидо, и ти ли, Бруте?
Мине, не мине малко време и ме захапете за това. Всеки път се налага да обяснявам, че ми се наложи да го целуна, бря, дет се вика, прехраната ми зависеше от това. Изпълних дълга си, слава богу се събудих, ама знам ли, може и да се върне тоя кошмар Cry Joy

anbibian, айде сега, против волята им, никога не бих спала с Дийн против волята му.  Naughty Joy

# 80
anbibian, айде сега, против волята им, никога не бих спала с Дийн против волята му.  Naughty Joy
Споко, той няма да ти се дърпа  Mr. Green, сигурна ти е прехраната  Mr. Green

# 81
anbibian, айде сега, против волята им, никога не бих спала с Дийн против волята му.  Naughty Joy

Т.е. ще го оставиш той да ‘води’, за да се опита да те убеди, че е толкова добър, колкото и Сам?

# 82

Т.е. ще го оставиш той да ‘води’, за да се опита да те убеди, че е толкова добър, колкото и Сам?
Всъщност, ще разчитам Сам да реши за първи път да го набие и да го елиминира.  box  Laughing

Иначе то е ясно, че няма достатъчно аргументи, с които да успее да ме убеди, че е добър, колкото Сам Sunglasses Joy

# 83
  • В средата на времето
Изидо, и ти ли, Бруте?

Joy Hug Признай си бе, Фейо! Ще ти олекне Grinning

Споко, той няма да ти се дърпа  Mr. Green, сигурна ти е прехраната  Mr. Green

Joy Joy голям смях този следобяд

# 84
Сега остава да вкарат и еднорога на Сам с дъгата дето му излизала от дъто  hahaha hahaha hahaha
Кат нищо  Joy Joy

Последна редакция: чт, 28 окт 2010, 16:37 от Злата с метлата

# 85

Всъщност, ще разчитам Сам да реши за първи път да го набие и да го елиминира.  box  Laughing

Иначе то е ясно, че няма достатъчно аргументи, с които да успее да ме убеди, че е добър, колкото Сам Sunglasses Joy

Физически аргументи може и да няма като тези на Сами, но може да има компенсиращи технически аргументи. Дай му шанс поне.

PS. Много интересно как плюцате чуждите любимци без да сте ги проверили newsm78 .

# 86
# 87
Ти в това недей да бъдеш толкова сигурна, то един "аргумент" е достатъчен, а както видяхме в смолвилската фотосесия със синята фланелка, макар и загатнат, бая си е аргумент  Mr. Green.

# 88
Ти в това недей да бъдеш толкова сигурна, то един "аргумент" е достатъчен, а както видяхме в смолвилската фотосесия със синята фланелка, макар и загатнат, бая си е аргумент  Mr. Green.

‘Айде пак  Joy ... Техниката е важна Peace !

# 89
Оф, девойки, от шеги и закачки ще ми остане детето до довечера в детската градина  ooooh!.

Много се забавлявах днес  Laughing.

А следващите снимки са маслинената клонка, която протягам към градинарките  Hug

Общи условия

Активация на акаунт