SUPERNATURAL - Saving people, hunting άλφα-things, the family business

• 21 797
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Добро утро!
Заповядайте на кафе/капучино и закуска!

Виждам, че сте неудържими и изписахте почти цяла тема за една седмица Grinning Браво, продължавайте все така! Hug

Тези снимки колкото и да са интересни, не предизвикват ненаситницата в мен, защото са на Дженсън и Джаред. А мен само Дийн и Сам ме влекат Crossing Arms  Laughing Благодаря на хрътките  Laughing, обаче Джеред с корсет hahaha hahaha - очаквам да изкара няколко стъпки от Лебедово езеро Joy Joy Joy

Между другото, освен самулета очаквам да видим и момчето-полудемон в този сезон Peace Лек и успешен ден ви пожелавам!

# 511
Добро утро!

Сонче, мерсаж за закуската!  Hug

Лелей, не мож ви изчета,  камо ли пък да изгледам всички снимки!  Crazy

Благодарности на Дейна и Галя за чудните фотоси, още не съм им се насладила подобаващо и след малко ще ходя пак да им се любувам. Само да кажа, че снимките са стари. На линка, дето го е дала Дейна си пише - items are from between 28 Mar 2007 & 24 Apr 2007. Разбираемо е, че не сте успяли да го прочетете, все пак буквичките са малки, пък и е имало каде-къде по-интересни неща за гледане на сайта  Wink. То и аз не го видях в началото. Не чакайте Самулета да се върне скоро/изобщо. А от всичките снимки, фаворит ми е Дженсън по хавлийка на моторчето  Joy.

За душата на Сам - аз пък си мисля, че е я е гепил някой ангел, а не демон, и определено не мисля, че е свързана с някакъв предмет, та бил той и Самулета.

Кръстопътните демони сключваха сделките с хората, но всичките договори се държаха от шефа им - Краули. Нали той се наричаше Краля на кръстопътя. Сега се замислям, че договора на Дийн го държеше Лилит, или поне така има каза Руби. Или Рубито ги е лъгала през цялото време, или договорите могат да преминават от един демон в друг  newsm78.

Забравих да кажа - видяхте ли в промото как се притесни Сами когато Кас почна да си сваля колана  Laughing.

# 512
  • В средата на времето
Забравих да кажа - видяхте ли в промото как се притесни Сами когато Кас почна да си сваля колана  Laughing.

Laughing няма да казвам на мен какво ми мина през главата Crazy

За душата на Сам - аз пък си мисля, че е я е гепил някой ангел, а не демон, и определено не мисля, че е свързана с някакъв предмет, та бил той и Самулета.

Според мен Сам си излезе бездушен от клетката. Имайки предвид погледа под лампата Rolling Eyes Възможно е да е ангел, ако душата е била разменна монета за излизането му от клетката. Ма Кас каза, че не било работа на ангелите това Rolling Eyes Но пък и Кас беше учуден от разменната търговия на Балтазар. На края обяснението ще е много бозавко, така усещам Laughing

Добро утро и от мен  bouquet и 10х на Сончето за кафето Grinning

# 513
Възможно е да е ангел, ако душата е била разменна монета за излизането му от клетката. Ма Кас каза, че не било работа на ангелите това Rolling Eyes
А бе, и на Кас не му е много чиста работата - нали обясняваше на Дийн в предния епизод, че трябвало да прави неща за които съжалява, ама така и не каза какви са те.

# 514
Възможно е да е ангел, ако душата е била разменна монета за излизането му от клетката. Ма Кас каза, че не било работа на ангелите това Rolling Eyes
А бе, и на Кас не му е много чиста работата - нали обясняваше на Дийн в предния епизод, че трябвало да прави неща за които съжалява, ама така и не каза какви са те.
Всички са гадове в тоя сезон.  Laughing Сара се оказа много зла кучка Joy
Накрая Кембълите ще се окажат само добрите hahaha

# 515
Още снимки от заснемането на епизод 11 Appointment in Samarra тук. Снимките са най-отдолу след текста и са от онзи ден. Ето само една, която няма да ви изненада с нищо ново - на Дженсън пак му се спи  Grinning.

Тук има още от друг фен. Тези са от вчера. Ето го Дийн с вярната Импала.

Тук има още от вчера, но от трети човек. Отново само на Дженсън, Сами явно го няма с тази сцена.
Импалка, Дийн как се е одупил на тебе  Laughing

А ако Изи се прежали да се спойлерира и отвори тази снимка ще остане много доволна - http://i54.tinypic.com/96kxlt.jpg

# 516
Я ми припомнете какво щеше да се случва в този епизод със Смъртите Grinning

# 517
Я ми припомнете какво щеше да се случва в този епизод със Смъртите Grinning
Още не се знае - не е излязло май официално описание.

Всички са гадове в тоя сезон.  Laughing Сара се оказа много зла кучка Joy
Накрая Кембълите ще се окажат само добрите hahaha
Еееее, айде сега и ти. Не може толкова гадните Кембъли да са добричките. Силно се надявам да ги затрият всички до края на сезона.

# 518
  • В средата на времето
А ако Изи се прежали да се спойлерира и отвори тази снимка ще остане много доволна - http://i54.tinypic.com/96kxlt.jpg

E така като го напишеш, трябва да съм умряла, за да не я отворя Joy  Hug Смърт Party  newsm44 Ма защо е с очила?! (вярно, че Смърт е стар колкото Господ и е възможно все пак зрението да му е поотслабнало леко Crazy, ама все пак е Смърт Laughing) Няма да играе Смърт този път ли?! Аз доволно се наспойлерирах и прочетох че Tеса щяла да играе Смърт...Не съм доволна естествено. Колко Смърт-и има все пак?! Конника не е ли баш the one and only death?

# 519

E така като го напишеш, трябва да съм умряла, за да не я отворя Joy  Hug Смърт Party  newsm44 Ма защо е с очила?! (вярно, че Смърт е стар колкото Господ и е възможно все пак зрението да му е поотслабнало леко Crazy, ама все пак е Смърт Laughing) Няма да играе Смърт този път ли?! Аз доволно се наспойлерирах и прочетох че Tеса щяла да играе Смърт...Не съм доволна естествено. Колко Смърт-и има все пак?! Конника не е ли баш the one and only death?
Може би просто в този момент не снимат и човекът си е турнал очилата да се радва по-добре на Дженсън Laughing

# 520
Ма защо е с очила?! (вярно, че Смърт е стар колкото Господ и е възможно все пак зрението да му е поотслабнало леко Crazy, ама все пак е Смърт Laughing)
Споко, бе, не ме шашкай, как ще е Смърт с очила, това е актьора, тези снимки, дето ги гледаме са от паузите между сцените  Laughing. Аз пък съм доволна, че и Теса ще я има.

Може би просто в този момент не снимат и човекът си е турнал очилата да се радва по-добре на Дженсън Laughing
Ама естествено! Това ще да е, няма друго обяснение  Joy. Яд ме е, че аз не се сетих Laughing

Фейче, намерих само това като описание на този епизод. В бяло: “Hunters often find themselves in situations where they need medical attention but can’t exactly stroll into an ER,” explains exec producer Sera Gamble. “Robert plays an unlicensed doc who makes his living stitching folks up on the down low. One of our guys goes to him with a life-or-death problem.”
Източник - http://ausiellofiles.ew.com/2010/10/19/supernatural-robert-englund/
Пак в бяло: Този life-or-death problem дали ще да е на Сами душата  newsm78, едва ли - защо ще ходят при обикновен лекар? Може би нещо не е наред с Дийн, на тези снимки само него го има?

# 521
  • В средата на времето

Бе прелетя една мисъл и през мен, че снимката може да е направена по време на някоя от паузите Laughing А може Смърт да се е дегизирал леко  Grinning

# 522
Злате, в бяло: А може би Сам го няма точно, защото някъде бере душа Laughing

# 523
Joy Айде по-бързо да я набира тогава, че да видим нещо такова - http://www.youtube.com/watch?v=IDKhNDHsitw. Ето такъв искам да е моят СПН. Ако до сега не съм споменавала колко харесвам клипчета на ash4897, сега ще го кажа - страхотни са!  Heart Eyes

# 524
Joy Айде по-бързо да я набира тогава, че да видим нещо такова - http://www.youtube.com/watch?v=IDKhNDHsitw. Ето такъв искам да е моят СПН. Ако до сега не съм споменавала колко харесвам клипчета на ash4897, сега ще го кажа - страхотни са!  Heart Eyes
Даааа, и аз искам такъв СПН. В интерес на истината, колкото и да ми е интересно от началото на новия сезон, чакам с нетърпение нещата да се оправят, момчетата да престанат да се дебнат и шамарят, Дийн да си бройка мадамите, а Сами да обяснява на някого, че е too precious for this world Laughing

Общи условия

Активация на акаунт