SUPERNATURAL - Saving people, hunting άλφα-things, the family business

• 21 778
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
  • В средата на времето
http://www.youtube.com/watch?v=IDKhNDHsitw. Ето такъв искам да е моят СПН. Ако до сега не съм споменавала колко харесвам клипчета на ash4897, сега ще го кажа - страхотни са!  Heart Eyes

И друг път си го казвала  Hug Аз покарй теб го "открих" и само ровя в негови клипчета на тема SPN, защото са направени страхотно Grinning

Като това Grinning

Иначе и аз не бих отказала повече екшън, в който да участват Дийн и Сам един до друг... Peace Ех, добрите, стари сезони Crazy Joy

# 526
И друг път си го казвала  Hug Аз покарй теб го "открих" и само ровя в негови клипчета на тема SPN, защото са направени страхотно Grinning
Като това Grinning
Ооооо, да! Това е супер!  Joy а това с рекламите видя ли го - http://www.youtube.com/watch?v=HqNmJ_SHF8U? Спуках се да се хиля през цялото време, но на момента с Джаред и рекламата на Пантен вече сълзи ми потекоха  Joy Joy  Joy

# 527
  • В средата на времето
http://www.youtube.com/watch?v=HqNmJ_SHF8U? Спуках се да се хиля през цялото време, но на момента с Джаред и рекламата на Пантен вече сълзи ми потекоха  Joy Joy  Joy

Joy Joy това го пуснах и спрях след първите секунди. Не го оцених Crazy Ама сега го изгледах цялото и виждам, че съм сгрешила Joy

# 528
Red Sonja,

Първо, благодаря Hug за закуската. Второ, питам, наистина ли не те впечатли достатъчно нито една от снощните снимки newsm78 ?! Дори корсетеният Джаред ли не предизвика в теб поне слаба неконтролируема мускулна конвулсия (сърцето имам предвид)?! Да дойде така да ти сготви един път и той Мусака, и да си я изядете целеустремено направо в кухнята? Може да има и класически балет, кой знае Rolling Eyes .

Колко много снимки тези дни Party ! Благодаря и на теб, Злате   bouquet.

Дам, ‘одупил’ Laughing (много интересен за интерпретиране глагол) се е на мен, но поне този път е странично. Е, ако се обърне, ще е съвсем друго, но сме на работа (и к’во от това) пред погледите на много хора все пак Wink .

O, аsh4897 e наистина страхотна. Както пише в коментара на клипчето, направено е в сътрудничество с maichan2. Тази е направо ‘опасна’: сред създателките е на сайта www.jaredpadaleckisass.com, който вече ви показах, и е привърженичка на Sam/Dean. В бяло – който не иска да знае подробности, да не чете – именно едно нейно клипче е едно от двете на такава тема, които ми харесват, въпреки че не одобрявам това течение в SPN фен културата, но може би е най-вече заради песента.

Последна редакция: ср, 03 ное 2010, 12:27 от Impala

# 529
Импалка,
Ми не ме впечатлиха, никак даже. Ако Сам дойде да готвим и ядем заедно, или Дийн дойде да пием заедно - посрещам ги с разтворени обятия, ама Джаред с корсет - тц, не благодаря, дръжте си го Simple Smile, както и Дженсън с розовата хавлийка и топлинките Rolling Eyes

Освен свиване на коремните мускули от смях друго не предизвикват в мен Laughing

Страхотни клипчетата, благодаря ви за тях!

# 530
O, аsh4897 e наистина страхотна. Както пише в коментара на клипчето, направено е в сътрудничество с maichan2. Тази е направо ‘опасна’: сред създателките е на сайта www.jaredpadaleckisass.com, който вече ви показах, и е привърженичка на Sam/Dean. В бяло – който не иска да знае подробности, да не чете – именно едно нейно клипче е едно от двете на такава тема, които ми харесват, въпреки че не одобрявам това течение в SPN фен културата, но може би е най-вече заради песента.
Метнах едно очо на профила на тази мацка в youtube, ама на ash4897 повече ми харесват нещата.

# 531
Метнах едно очо на профила на тази мацка в youtube, ама на ash4897 повече ми харесват нещата.

Е, това е ясно, но прочетох коментара и понеже ‘познавам’ и maichan2 реших да споделя, като предупредих и за предпочитанията й. Както и да е Peace .

Последна редакция: ср, 03 ное 2010, 15:10 от Impala

# 532
Ако не ви е омръзнало да вече да гледате Дийн и Импалата, ето тук има още on the set снимки  -  http://newsflic.blogspot.com/2010/11/jensen-ackles-on-set-of-supernatural-in.html

А това са описанията на епизоди 5 - 8 от Анимето:

1.05 - Ghost on the Highway (New Episode)
Sam and Dean are driving along the highway and are suddenly chased by a cop car from behind. They discover that there have been numerous unexplainable car accidents in the area. All accident involved a Chevy Impala. Sam and Dean have to investigate to prove themselves innocent. We discover that an evil spirit has taken the form of an Impala is trying to take revenge on the town.

1.06 - Bloody Mary (New Episode)
Back in 2004, when Sam was studying at Stanford. Sam hears about a suspicious death case occurred in Stanford from Jessica, a girl he's becoming friendly with. John and Dean smell something evil in the case and start investigating behind Sam's college life. They first presume that it is caused by a ghost called "Bloody Mary" but it turns out to be caused by a different ghost.

1.07 - Temptation of Demon (New Episode)
Maria, a faithful Christian is lured by a yellow-eyed demon to become its servant in return of curing her sick daughter. She refuses at first, but is quickly drawn in.

1.08 - Everlasting Love (New Episode)
Multiple homicides in Illinois. The victims are all blond women in their 20s and the crimes scenes leave traces of formaldehyde. Sam and Dean discover fingerprints of a female who died in 1940. A tragic love story of a mad doctor.

Не че някога ще се прежаля да го гледам, но ми хареса идеята за злата Импала в пети епизд  Twisted Evil Laughing

# 533

В бяло: “Hunters often find themselves in situations where they need medical attention but can’t exactly stroll into an ER,” explains exec producer Sera Gamble. “Robert plays an unlicensed doc who makes his living stitching folks up on the down low. One of our guys goes to him with a life-or-death problem.”
Източник - http://ausiellofiles.ew.com/2010/10/19/supernatural-robert-englund/
Пак в бяло: Този life-or-death problem дали ще да е на Сами душата  newsm78, едва ли - защо ще ходят при обикновен лекар? Може би нещо не е наред с Дийн, на тези снимки само него го има?

Злате той не е обикновен лекар ....  newsm53

Мерсаж за снимките момичета  Hug (и за вчерашните и за днешните). Уронващата авторитета на Джаред на мен много ми хареса  Joy (нека дойде при мен с такъв авторитет, аз ще му го оправя ... Twisted Evil) и с корсета също е много "ЯКА"  Joy. За Дженсъновите просто няма смисъл да говоря  Blush.

# 534
Дейна из4ерпала си си лимита на съобщенията Simple Smile позатъркай малко да ти пратя линка плс Simple Smile

# 535
  • # супернатурална #
Ха здравейте Laughing

Злате,  Hug ако знаеш как ми вдигна адреналина това! Няма да казвам колко пъти го гледах Laughing Е това е! Нашите момчета с големите пушки и с още по-големите ловни умения Heart EyesСам запретнал ръкавките на карираната ризка...толкова мъжествен, толкова...  Heart Eyes Joy

Колкото до това:

(снощи не можах да коментирам, щото бързах да си лягам Laughing)
Ми харесва ми Rolling Eyesмного Blush Сещам се за поне шест неща, които могат да му се случат, и то само пред огледалото Rolling Eyes
А тази с "уроненото реноме"  Naughty - първата и единствена на Джаред, на която не ми харесва.

И за контраст на горенаписаното и горепоказаното:
http://www.youtube.com/watch?v=vy1izTO8Do8

Последна редакция: ср, 03 ное 2010, 18:48 от Г. Краули

# 536
  • В средата на времето
Не че някога ще се прежаля да го гледам, но ми хареса идеята за злата Импала в пети епизд  Twisted Evil Laughing

Сетих се за "Кристин" на Стивън Кинг  Laughing

# 537
Сетих се за "Кристин" на Стивън Кинг  Laughing
Ха, наистина! Аз и филма доста го харесах, като се има предвид, че рядко се получава свестен филм по книга.

# 538
  • Разпиляна във въображението
Аз пък започнах "Сиянието" заради предния епизод Whistling

# 539
Не че някога ще се прежаля да го гледам, но ми хареса идеята за злата Импала в пети епизд  Twisted Evil Laughing

Сетих се за "Кристин" на Стивън Кинг  Laughing
Хм! И аз за това се сетих най-напред. Simple Smile Като сюжет звучат много интересно и 4-те епизода, само че не ми харесва стила, в който са нарисували анимето. Sad

Общи условия

Активация на акаунт