SUPERNATURAL - Saving people, hunting άλφα-things, the family business

• 21 761
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Като ви казах аз още отда-а-вна, че съм Twisted Evil Кристимпала Twisted Evil … Ако си спомням правилно, и червената красавица трепеше жени от ревност. Добре че ме разкриват само в анимето, че така и така се чувствам застрашена до края на сезона Confused .

# 541
Добро утро!

Хайде поспаланки, ставайте! Ще изтървете две чистак нови клипчета и суперски пресни-пресни (направо парят  Mr. Green) промоснимки на Дженсън, Джаред и Миша.

Supernatural 6.07 (Family Matters) Space Promo

Supernatural 6.07 (Family Matters) Space Sneak Peek

Източник

Ще ви оставя сега на спокойствие да разгледате всичко и като избършете лигите  Wink, ще коментираме.  Grinning

# 542
АВЪХ, that's I've gotta say Shocked smile3544

# 543
Стиче, аз пък си те представях така  Grinning

# 544
Ауу, Злато мое, колко те обичам заради тези сутрешни прелести! Heart Eyes Hug Hug

# 545
 OMG  OMG  Златеееее, и аз много та обичам ша знайш .... да си жива и здрава, все такава златна хрътка да бъдеш. Дийн всяка вечер да сънуваш ......

Клипчетата са супер, ама промоснимките са ТРЕПААААААЧ. Сам в червено,  и погледа дето вади .......  Blush Heart Eyes Blush Heart Eyes. Дийн е просто зашеметителен ... ох сърцето ми тупка ли тупка, направо в галоп препуска ....
НО Кас ... сега като го видях по от близо  само една дума ... СЕКСИИИИИ.
Сега Ще се опитам да работя и Ще надничам от време на време да ги поглеждам пак снимките .... и вас разбира се ....  Mr. Green

# 546
Стиче, аз пък си те представях така  Grinning

Joy Joy Joy

Злате, ушите ми точно така щръкнаха и се наостриха, само дето се олигавих малко повече Laughing

# 547
Леле Златее, разби ме с тези снимки! Суперски са! Страшно много ти благодаря!  bouquet  bouquet Hug

Дийн и Сам страхотно изглеждат! А очите му са почти като жълти  Shocked А каква е ролята на змея по ръката му?!? Или това тепърва ще го научим  Simple Smile

# 548
  • # супернатурална #
Лелейй!!! Злате Hug  bouquet
Ама да знаеш, че хич не помагаш Crossing Arms...или по-точно помагаш за бавното ми, но сигурно полудяване Laughing
Тази нощ, пробуждам се по някое време, поглеждам в леглото-мъжит ми-там. Мисля си-прибрал се е от работа. После започвам да търся...Джаред Rolling EyesВ някакво сомнамбулно състояние почвам да разсъждавам: Джаред не работи нощно време, къде ли е? newsm78 ooooh! Само се моля да не съм сръгала милото да го питам, че аз си бълнувам понякога. Досега много е понесъл, ама това-едва ли Laughing

А каква е ролята на змея по ръката му?!? Или това тепърва ще го научим  Simple Smile

Сонче, не е змей, бе душа, змия е. Не знам каква и е ролята, но искам аз да я играя Laughing

Последна редакция: чт, 04 ное 2010, 10:49 от Г. Краули

# 549
Злате  Heart Eyes Hug   bouquet Heart Eyes Hug   bouquet ...

Змия около ръката на Сами, нещо като ореол около главата на Ди-й-йн... Интересно Thinking .

PS. Гледах няколко пъти, но не се ориентирах Сам или Дийн зарежда оръжието в последните секунди от първото клипче. Не че няма да го видя в епизода, но ще ме изяде любопитството дотогава Crazy .

Последна редакция: чт, 04 ное 2010, 12:19 от Impala

# 550
  • # супернатурална #
Я, вярно, че имало и ореол! На мен червеното така ми грабна очите, че друго не видях Laughing

# 551
Брех, какви снимки Shocked Heart Eyes Heart Eyes
Как да не благодариш на Сарчето, че направи от Сами лошо момче Laughing

Злате, страхотно ми започна денят заради теб, специални благодарности получаваш  bouquet

# 552
 bowuu
Такааа, нагледахте ги, нарадвахте им се - сега ще си кажа каквото имам за казване.

Снимките като цяло ми харесват МНОГО, ама можеше да си го спестят малко фотошопа, особено на първите снимки, дето са само двамата. Още не мога да преценя дали ми харесва Сам с жълти очи, но с червена тениска определено е мррррррррр  Heart Eyes. И двамата са толкова хубави мъже, че според мен цялото това фотошопване е напълно излишно и само са им докарали леко пластмасов вид.
Символиката също ми харесва - райския Дийн с ореолчето и адския Сами със змията трепят! А сега, да видим градинарките с кои очи ще ми обясняват, че Самито е добричко  Laughing.
Снимката на тримата пред гроба е уникална!  Heart Eyes А Кас как са го барнали с това тънко райе  Heart Eyes, страшен е галантон  Laughing.

# 553
Такааа, нагледахте ги, нарадвахте им се

Това не е възможно по принцип, още повече, че вече разкрасих(ме) монитора(ите) си с тях и ще ги гле-е-едам(е). Още веднъж   bouquet , Злате!

Градинарките, и особено кандидат градинарките, май нямат нищо против и 'лошо' Сами Mr. Green . Краули затова иска да го връзва, оковава... ех, мечти-и-и...

# 554
  • В средата на времето
Снимките се... Shocked..Уау Heart Eyes Дийн е ....бездумна останах Heart Eyes
А като един виден ценител на червения цвят не мога да не кажа, че Сам в червено е Whistling Все в червено трябва да ходи Grinning

Общи условия

Активация на акаунт