SUPERNATURAL - Saving people, hunting άλφα-things, the family business

• 21 755
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
  • # супернатурална #
bowuu
 А сега, да видим градинарките с кои очи ще ми обясняват, че Самито е добричко  Laughing

С опулени и леко навлажнени от цялата тази крсота Laughing
Е защо като го е налазила змията, да е лош? Коя змия би устояла на заголените му бицепси. Аз не бих Rolling Eyes Grinning

# 556
bowuu
Такааа, нагледахте ги, нарадвахте им се - сега ще си кажа каквото имам за казване.

Снимките като цяло ми харесват МНОГО, ама можеше да си го спестят малко фотошопа, особено на първите снимки, дето са само двамата. Още не мога да преценя дали ми харесва Сам с жълти очи, но с червена тениска определено е мррррррррр  Heart Eyes. И двамата са толкова хубави мъже, че според мен цялото това фотошопване е напълно излишно и само са им докарали леко пластмасов вид.
Символиката също ми харесва - райския Дийн с ореолчето и адския Сами със змията трепят! А сега, да видим градинарките с кои очи ще ми обясняват, че Самито е добричко  Laughing.
Снимката на тримата пред гроба е уникална!  Heart Eyes А Кас как са го барнали с това тънко райе  Heart Eyes, страшен е галантон  Laughing.

За фотошопа и аз съм съгласна, че е излишен. Отпуснатите ръце на Сам също леко ми причиняват дискомфорт. Но иначе са страхотни. И все пак промо снимките от четвърти сезон засега за мен са ненадминати. Heart Eyes

Самито е добричко, бре, шест сезона го тикат към лошото и той усърдно се съпротилява да остане добричко Сами Laughing
Но, както казах и по-горе, съвсем не се сърдя на гледката на лошото Сами Mr. Green

# 557
bowuu
 А сега, да видим градинарките с кои очи ще ми обясняват, че Самито е добричко  Laughing

Интересно ми е къде би сложила 'очи' в това изречение Mr. Green . Извинявай Praynig , но не можах да се сдържа Blush .

# 558
Интересно ми е къде би сложила 'очи' в това изречение Mr. Green . Извинявай Praynig , но не можах да се сдържа Blush .
Joy Joy Joy Joy

# 559
  • # супернатурална #
Импалко Joy
Е то се подразбира, все пак съм написала "леко............"

# 560
А! Чак сега се сетих, че Джаред го е страх от змии, така че да живее фотошопа, защото иначе нямаше да е възможна толкова страхотна снимка. Жълтите очи - не знам: не ги свързвам с демон, а с нещо животинско, колкото и грубо да звучи.

Импалко Joy
Е то се подразбира, все пак съм написала "леко............"

Колко съм недосетлива ooooh! : разбира се, че само очите може да са леко Mr. Green .

PS. Снимката с червената тениска ми напомни за тази : приличат си, позата е горе-долу същата, но са и много различни.

Последна редакция: чт, 04 ное 2010, 12:16 от Impala

# 561
Както знаете, супернатуралните фенове са много страстни и отдадени, но не пропускат никога да се изгъбаркат с любимото си шоу  Twisted Evil. Препредавам от един чужбински форум.

Ето една интерпретация на символиката от промо снимките:
ADAM = DEAN
EVE = SAM
AND CAS = THE FORBIDDEN FRUIT Joy Joy Joy

Joy Joy Joy

По-нататък го бъзичкат Дийн за ореолчето
DEAN, BABY I CAN SEE YOUR ~HALO  Joy Joy

Обърнете внимание на крещящите фенки в краката на тримата и размятащия се сутиен
  Joy Joy Joy

Най-много майтапи обаче отнася Сами със змията  Mr. Green

Аз не го бях видяла, докато не ми обърнаха внимание, но вижте къде точно се пада слогана на CW - To talk about  Twisted Evil. Според фенките там наистина имало доста, за което да се говори  Mr. Green  Laughing

Но любимото ми е какво символизирала змията на Сами
  rotfImbo rotfImbo rotfImbo
 OH HAI JARED, I LIKE YOUR ~SNAKE Това беше надписа под този шедьовър

Следващият коментар беше - SO I SEE SAM HAS UNLEASHED HIS KRACKEN...NOW DEAN AND CAS NEED TOO AS WELL  Joy Joy

А една фенка не е харесала жълтите очи на Сами и ги е фотошопнала да приличат на истинските очи на Джаред
цък за голяма

# 562
Злата, Злата, не знам какво си, но определено си хрътка, намираш УНИКАЛНИ неща Grinning

# 563
Злата, Злата, не знам какво си, но определено си хрътка, намираш УНИКАЛНИ неща Grinning
Заплес без работа, това съм аз  Wink

# 564
  • В средата на времето
Бравос Злата Hug Grinning Феновете са голяма работа Grinning Всички нещо, които си открила са един път Grinning
Дийн що все така кръстосан стои  newsm78  Яво са му казали, че така изглежда по-хард енд секси Grinning

# 565
Змия около ръката на Сами, нещо като ореол около главата на Ди-й-йн... Интересно Thinking .

И очите на Сам са малко...странни  Crazy Или аз вече виждам някакви странни неща  Laughing

Самито си е добър, някъде дълбооко дълбоко в себе си, някой просто му е направил кофти моджо в ада  Tired

За тези на които им липсва The lovable giant...  Heart Eyes

# 566
Ауууууууу страшни снимки. На Сам толкова му ходи червено (любимият ми цвят  Heart Eyes).
Ако не бяхте казали нямаше да забележа ореола, така се бях възмутила на тая грозна змия увита около ръката на моя човек  #Cussing out
После, обаче прочетох рекламното изречение All evil will see the light и стигнах до извода, че змията е символ на това, което държи душата на Сам (може би Краули, може би някой друг), а не е символ на самият Сам и този някой се е увил около Самито като змия.
Но после апостол Дийн ще освети всичко с ореола си и змията ще се скрие в дупката си пък най-добре да й отсекат главата  Twisted Evil

А тримата над гроба - просто уникална снимка! Аз и преди съм я виждала, но не в този мащаб.
И сега какво мислите излиза от гроба?
Моето първо предположение е душите на изгубените ловци или пък душите на всички, сключили сделки с дявола. Може би сред тях е душата на Сам....
Но най-важното е, че са тримата, добре че ни го оставиха Кас да му се радваме  Heart Eyes

Клиповете чак довечера ща мога да ги гледам и нямам търпение просто  cry

Последна редакция: чт, 04 ное 2010, 13:41 от anbibian

# 567
После, обаче прочетох рекламното изречение All evil will see the light и стигнах до извода, че змията е символ на това, което държи душата на Сам (може би Краули, може би някой друг), а не е символ на самият Сам и този някой се е увил около Самито като змия.
Но после апостол Дийн ще освети всичко с ореола си и змията ще се скрие в дупката си пък най-добре да й отсекат главата  Twisted Evil
Това звучи добре, ама къде тука се вместват жълтите очета на Сам?

Дийн що все така кръстосан стои  newsm78  Яво са му казали, че така изглежда по-хард енд секси Grinning
Ми не са го излъгали  Mr. Green.

# 568
Това звучи добре, ама къде тука се вместват жълтите очета на Сам?

Ми не са го излъгали  Mr. Green.
их злате, сложили са ги за драматизъм  Mr. Green

# 569
их злате, сложили са ги за драматизъм  Mr. Green
Laughing Става така.

Общи условия

Активация на акаунт